Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Forbo Flooring
Forbo krommenie

Voel je thuis

Forbo vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de producten van Forbo in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en heeft hierdoor een schat aan ervaring opgebouwd als het gaat om de productie van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren van Forbo worden bijna allemaal in Nederland geproduceerd. Het assortiment van Forbo bestaat onder andere uit Marmoleum vloeren. Deze brede collectie biedt unieke dessins waardoor jij jouw interieur helemaal naar wens kunt inrichten. Kom gauw eens langs bij TMC Wonen voor uitgebreid advies over de mogelijkheden.

Laat je adviseren

Wanneer je alles wilt weten over Forbo vloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Onze deskundige adviseurs geven eerlijk en persoonlijk advies.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Forbo

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
goede service
Matras netjes boven op bed gelegd.
Prettige medewerkers.
Begin mei zijn ze geweest voor het in te meten en zijn de gordijnen meegenomen. Gordijnen uit oude woning moesten op maat gemaakt worden voor in nieuwe woning. Dit zou toch zeker voor eind mei gereed worden gemaakt. Bij het inmeten stonden ze aan het oude adres, terwijl duidelijk het nieuwe adres was aangegeven. Omdat ik nog niets gehoord had, heb ik dinsdag 31 mei gebeld, zou ik terug gebeld worden, woensdag 1 juni in de ochtend nogmaals gebeld, ik zou een berichtje krijgen van de planning, niets ontvangen, in de avond wederom gebeld, excuses, maar de planning zou echt een berichtje sturen. Donderdag weer gebeld, nog geen bericht. Vakanties van medewerkers en verschillende die niet op de hoogte waren. Er werd beloofd deze dag echt een bericht van de planning te krijgen. Aangegeven dat als ik geen bericht zou ontvangen voor vrijdag voor 12u, ik weer terug zou bellen.. Vrijdag 3 juni na 12u weer maar gebeld, er werd aangegeven dat er een bericht is verstuurd, maar deze heb ik zowel in de gewone mail als in de spam niet ontvangen. Uiteindelijk het nummer gekregen van de planning en deze kon ik na 13u bellen. Gebeld en gevraagd waarom het toch zo lang heeft kunnen duren dat mijn gordijnen ingekort moesten worden. Blijkbaar hebben de gordijnen in een magazijn gehangen, (al dan niet al ingekort) en niemand bleek te weten wát er mee moest gebeuren. Aangegeven dat ik het jammer vind dat er niemand op het idee is gekomen om misschien het nummer te bellen (wat ik toch mag hopen) welke bij de gordijnen heeft gehangen. Excuses vanuit haar, maar ik vond het toch wel erg makkelijk om het zo "af te wimpelen". Uiteindelijk een mail ontvangen met de afspraak bevestiging en daar zie ik nogmaals het oude adres opstaan. Gebeld om door te geven dat er in de mail nog steeds het oude adres staat. Medewerkster gaf aan dat op de bon wel het juiste adres stond. Nu hangen ze mooi en vakkundig opgehangen, maar de communicatie vond ik toch echt wel een minpunt.