Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Marmoleum duurzame vloer
Forbo marmoleum

Voel je thuis

Marmoleum bij TMC Wonen

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Forbo Marmoleum voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Forbo Marmoleum, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Laat je inspireren

Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze adviseurs. Zij geven jou persoonlijk en deskundig advies.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Marmoleum

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ruime keuze en zeer vakkundig geholpen tijdens het aankooptraject van een nieuwe boxspring. Ook de levering was zeer netjes en vakkundig. Echt een aanrader!
Zie hier boven
In de winkel werden wij goed geholpen en was desbetreffende medewerkster erg behulpzaam. Vroeger dan planning werden de stoelen geleverd en werden we goed op de hoogte gehouden nadat wij een online afspraak hadden gemaakt. Gewoon top en daarnaast zitten de stoelen heerlijk
Duidelijke informatie gekregen. Vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. Matras is geweldig!