Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Marmoleum in de woonkamer
Marmoleum in de hal is een duurzame optie

Voel je thuis

Marmoleum bij TMC Wonen

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Forbo Marmoleum voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Forbo Marmoleum, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Laat je inspireren

Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze adviseurs. Zij geven jou persoonlijk en deskundig advies.

Marmoleum is een duurzame vloer
Goed voornemen: Een duurzame vloer
Forbo marmoleum in de keuken
Marmoleum is eenvoudig te onderhouden

Duurzame keuze

Waarom niet een bewuste keuze maken voor een duurzame en praktische vloer dit jaar? Marmoleum biedt niet alleen een prachtige vloer, maar ook een toewijding aan onze planeet en aan jezelf. Met zijn natuurlijke afkomst en eenvoudige onderhoud is het meer dan alleen vloerbedekking; het is een stap richting gemoedsrust en een verantwoorde levensstijl.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Marmoleum

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik ben tevreden met het resultaat van mijn bestelde meubelen. Met de levertijd ben ik wat minder tevreden, een deel van de meubelen werdt na 25 weken geleverd en het laatste deel pas na 28 weken..!!
Stoel ophalen verliep niet erg vlot
Kwaliteit en goed menselijk contact.
Helaas is de prijs-kwaliteit van de bank niet goed. De bank heeft nu al losse steken. Ik zal hierover contact opnemen