Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Buitenzonwering zipscreen
Screens buitenzonwering

Verschillende typen zonwering

Op zoek naar een geschikte zonwering voor buiten? In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom vind je een breed aanbod van buitenzonwering producten. Houd de zon én de warmte buiten door een op maat gemaakte vensterzonwering. Kies er voor om nog meer te kunnen genieten van je terras door een knikarmscherm of pergola zonwering op maat. Ontdek de mogelijkheden voor jouw woonsituatie in onze showrooms en laat je adviseren door onze buitenzonwering specialisten. Uiteraard kunnen wij ook aan huis komen voor een advies op locatie.

Laat je inspireren

In onze woonwinkels bekijk je een uitgebreid assortiment met verschillende typen zonwering en krijg je het beste advies van onze adviseurs. Laat je online alvast inspireren en informeren.

Voor- en nadelen

  • Effectieve warmtewering
  • Genieten van het buitenleven
  • Meer privacy
  • Staat bloot aan weersomstandigheden
  • Grote systemen/profielen
Buitenzonwering rolluiken
Rolluik deur

Buitenzonwering Goes

In onze winkel in Goes vind je de meest uitgebreide collectie van buitenzonwering producten. Zo zijn er in de showroom verschillende voorbeeldopstellingen opgebouwd, van complete overkappingen tot rolluiken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van de verschillende buitenzonweringsproducten. Ervaar het gebruiksgemak en ontdek de verschillende bedieningsopties. We adviseren je bijvoorbeeld graag over het integreren van je buitenzonwering in een smart home systeem. In de showroom van TMC Goes vind je ook buitenmeubels, buitenkeukens en andere toebehorens voor het buitenleven.

Zonwering buiten
Zwarte buitenzonwering

Buitenzonwering op maat

Vrijwel iedere woonsituatie is uniek voor buitenzonweringsproducten. Dit geldt natuurlijk voor het type buitenzonwering, de afmetingen en de kleur, maar ook voor de situatie waar het product komt te hangen of staan. In onze showrooms kan hierover al veel afgestemd worden aan de hand van de aanwezige voorbeelden, maar de details kunnen alleen bepaald worden op locatie. Daarom komen onze adviseurs vrijwel altijd eerst aan huis voordat we een definitieve order plaatsen.

Buitenzonwering overkapping
Adviseur Buitenzonwering

Coen

Je houdt de warmte het beste buiten door het buiten al tegen te houden

Kom naar TMC Wonen en start met het genieten van het buitenleven

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De hal en de lift cabine van ons appartement, hebben ze schoner achter gelaten dan toen ze arriveerden
Afspraken correct nagekomen.
Mijn klacht gehoord, gaan er wat aan doen. Goede klantenservice.
Keurig volgens afspraak zijn de gordijnen gemaakt en opgehangen.