Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Buitenzonwering zipscreen
Screens buitenzonwering

Bezoek onze woonwinkels voor verschillende typen zonwering

Op zoek naar een geschikte zonwering voor buiten? In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom vind je een breed aanbod aan buitenzonwering producten. Houd de zon én de warmte buiten door een op maat gemaakte vensterzonwering. Ontdek de mogelijkheden voor jouw woonsituatie in onze showrooms en laat je adviseren door onze buitenzonwering specialisten. Het is namelijk handig om de juiste buitenzonwering te kiezen, die past bij jouw woonsituatie.

Voor- en nadelen

  • Effectieve warmtewering
  • Genieten van het buitenleven
  • Meer privacy
  • Staat bloot aan weersomstandigheden
  • Grote systemen/profielen
Buitenzonwering rolluiken
Rolluik deur

Buitenzonwering Goes

In onze winkel in Goes vind je de meest uitgebreide collectie van buitenzonwering producten. Zo zijn er in de showroom verschillende voorbeeldopstellingen opgebouwd, van complete overkappingen tot rolluiken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van de verschillende buitenzonweringsproducten. Ervaar het gebruiksgemak en ontdek de verschillende bedieningsopties. We adviseren je bijvoorbeeld graag over het integreren van je buitenzonwering in een smart home systeem . In de showroom van TMC Goes vind je ook buitenmeubels, buitenkeukens en andere toebehorens voor het buitenleven.

Zonwering buiten
Zwarte buitenzonwering

Buitenzonwering op maat

Vrijwel iedere woonsituatie is uniek voor buitenzonweringsproducten. Dit geldt natuurlijk voor het type buitenzonwering, de afmetingen en de kleur, maar ook voor de situatie waar het product komt te hangen of staan. In onze showrooms kan hierover al veel afgestemd worden aan de hand van de aanwezige voorbeelden, maar de details kunnen alleen bepaald worden op locatie. Daarom komen onze adviseurs vrijwel altijd eerst aan huis voordat we een definitieve order plaatsen.

Solar Rolluik

Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie, oftewel Solar rolluiken, zijn rolluiken met een ingebouwd zonnepaneel. Dit zonnepaneel wordt opgeladen door middel van dag- en zonlicht. De energie die op deze manier wordt verkregen, wordt opgeslagen op een interne accu. Deze duurzame rolluiken functioneren optimaal bij zes uur zon- of daglicht. Wanneer er geen daglicht schijnt, wordt er energie gebruikt die is opgeslagen op de accu.

De Solar rolluiken zijn makkelijk te monteren, aangezien de rolluik compleet draadloos is. Verder zijn alle onderdelen los te vervangen, hiermee heb je een rolluik met een lange levensduur.

Buitenzonwering overkapping
Adviseur Buitenzonwering

Coen

Je houdt de warmte het beste buiten door het buiten al tegen te houden

Kom naar TMC Wonen en start met het genieten van het buitenleven

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Na een afspraak gemaakt te hebben, heel vriendelijk te woord gestaan en goede tips gekregen. Offerte was duidelijk en na akkoord kwam een kundige man opmeten, die ruim de tijd nam. Installatie na 14 weken was top! We hebben nu al 2 maanden plezier van onze shutters.
Zie hierboven.
Prettige samenwerking
keurig , vakkundig en beleefd.