Buitenzonwering | TMC Wonen

Buitenzonwering specialist in Goes

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Buitenzonwering in Goes

Buitenzonwering

Wat is er mogelijk op het gebied van Buitenzonwering? Hoe houd ik mijn slaapkamer koel in de zomer? Wat is de beste terrasoverkapping? Vragen die naar boven kunnen komen op het gebied van Buitenzonwering. Het aanbod van producten is veelzijdig, denk bijvoorbeeld aan Markiezen, Rolluiken, Screens en Zonweringen voor Terras, Serre of Veranda. Bij TMC Wonen Goes bieden we de collecties aan van 3 verschillende topmerken, vind je een groot aantal voorbeeldopstellingen en krijg je advies van deskundige adviseurs. Het monteren en onderhoud wordt gedaan door vakkundige en gediplomeerde installateurs. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek de veelzijdige Buitenzonwering collectie van TMC Wonen. Voor projectmatige of zakelijke toepassingen van Buitenzonwering neem je eenvoudig contact op met onze TMC Project afdeling.

Buitenzonwering merken bij TMC Wonen: Luxaflex, Weinor en Sunmaster

MAAK AFSPRAAK

Buitenmeubelen

Ben je op zoek naar een leuk tuinset in de stijl van 1900? Een bistro tafeltje met stoelen voor op je terras? Of wil je de serre wat opvrolijken? In de Buitenzonwering showroom van TMC Wonen Goes vind je buitenmeubelen van 2 bekende merken: Vlaemynck en Fermob. Laatstgenoemde is een Frans merk voor buitenmeubelen zoals tuinstoelen, tafels, relaxstoelen en buitenaccessoires. (Sier)kussens voor buiten, verlichting en accessoires voor op tafel. Meer informatie over Fermob. Het andere merk, Vlaemynck, heeft ook een complete collectie buitenmeubelen en toebehoren. Deze zijn te krijgen in 6 verschillende materiaalsoorten (bijv. volledig hout, aluminium of staal) en 9 stijlen. Meer informatie over Vlaemynck. Maak je tuin of terras compleet, kom langs bij TMC Wonen en ontdek de uitgebreide collecties van Fermob en Vlaemynck.

Bekijk winkels
  • Coen

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 5

    Opzoek naar buitenzonwering? Of het nu een terrasoverkapping of een rolluik betreft, Coen kan je altijd helpen in de zoektocht naar het juiste product. Samen met jou zoekt hij naar een oplossing die aan jouw wensen voldoet!