We zijn weer open! Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.

Zonwering Zeeland specialist

TMC Wonen is dé specialist op het gebied van Buitenzonwering in Zeeland. Onze ruime showroom vind je op de woonboulevard in Goes.

Buitenzonwering Goes

Wat is er mogelijk op het gebied van Buitenzonwering? Hoe houd ik mijn slaapkamer koel in de zomer? Wat is de beste terrasoverkapping? Vragen die naar boven kunnen komen op het gebied van zonwering. Het aanbod van producten is veelzijdig, denk bijvoorbeeld aan Markiezen, Rolluiken, Screens en Zonweringen voor Terras, Serre of Veranda. Bekijk hier meer informatie over de binnenzonwering collectie. Bij TMC Goes bieden we de collecties aan van 3 verschillende topmerken, vind je een groot aantal voorbeeldopstellingen en krijg je advies van deskundige adviseurs. Het monteren en onderhoud wordt gedaan door vakkundige en gediplomeerde installateurs. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek de veelzijdige Buitenzonwering collectie van TMC Wonen. Voor projectmatige of zakelijke toepassingen van Buitenzonwering kan je contact opnemen met TMC Project.

Buitenzonwering merken bij TMC Wonen: Luxaflex | Weinor | Sunmaster

MAAK AFSPRAAK
 • Coen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 5

  Opzoek naar buitenzonwering? Of het nu een terrasoverkapping of een rolluik betreft, Coen kan je altijd helpen in de zoektocht naar het juiste product. Samen met jou zoekt hij naar een oplossing die aan jouw wensen voldoet!

 • Buitenzonwering kopen

  In onze woonwinkel in Goes neemt onze buitenzonwering specialist, Coen Witte, graag de tijd om u te voorzien van het beste advies. Uiteraard houdt onze specialist dan rekening met uw woonsituatie en wensen. Dankzij onze uitgebreide buitenzonweringafdeling, met talloze opstellingen, kunnen we u de diverse mogelijkheden laten zien. Op deze manier bent u zeker dat de koop perfect bij u aansluit.

  Als u ervoor kiest om buitenzonwering te kopen bij TMC dan verzorgen wij ook het inmeten en de montage van de buitenzonwering. Wel zo makkelijk!

  Wilt u een buitenzonwering specialist spreken die u het beste advies kan geven? Vul uw gegevens in via bovenstaand contactformulier. Onze specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122