Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Ontdek Uitvalschermen bij TMC

Veel schaduw & meer privacy

Uitvalschermen

Op zoek naar buitenzonwering die veel schaduw geeft? Ontdek dan de uitvalschermen, vanwege de diagonale stand zorgt het doek voor veel schaduw in de woning. En vanwege de positie is er ook een mooi uitzicht naar buiten. Uitvalschermen houden het zonlicht buiten, waardoor het binnen heerlijk koel blijft tijdens de warme zomerdagen. De armen van de uitvalschermen zorgen voor stevigheid, waardoor de schermen goed bestand zijn tegen wind. De uitvalschermen zijn volledig naar wens samen te stellen en hierdoor passen ze bij ieder interieur.

Wil jij de mogelijkheden ontdekken? Bezoek dan onze woonwinkel in Bergen op Zoom of Goes, maak een afspraak met één van onze adviseurs en bespreek de opties.

Voor- en nadelen

  • Verhoogt schaduw in huis
  • Meer privacy in huis
  • Bescherming tegen verkleuring van meubels
  • De stand van het scherm zelf bepalen
  • Geen vrije doorloop mogelijk
Uitvalschermen Op Maat Gemaakt

Uitvalscherm op maat

Een uitvalscherm op maat gemaakt is dé oplossing voor vele situaties. Je kunt een scherm zo samen te stellen dat deze perfect aansluit bij de woning en de inrichting. Een uitvalscherm wordt meestal toegepast bij een vaste of naar binnendraaiende raam, hierdoor zijn er geen problemen bij het openen van een raam. Verder zijn er voor de bediening ook meerdere mogelijkheden, zo kun je het uitvalscherm elektrisch bedienen met een schakelaar of een afstandsbediening. En het is ook mogelijk om het uitvalscherm handmatig te bedienen met een handslinger.

Ben jij op zoek naar buitenzonwering voor een hoog raam of voor bij het balkon? Ontdek dan de speciale uitvoeringen van uitvalschermen bij ons in de woonwinkel. Zo zijn er voor hoge ramen de madolettes en voor balkons hebben we balkonhoekarmen. Bezoek onze winkel en we geven je een eerlijk advies toegepast op jouw woonsituatie.

Buitenzonwering Advies Op Maat
Adviseur Uitvalschermen

Coen

Met uitvalschermen blijft het lekker koel in de woning tijdens de warme zomerdagen

Kom langs bij TMC Wonen voor uitvalschermen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed advies bij verf. Hadden een behang en zochten een mooie kleur hierbij. Nemen de tijd om samen te kijken welke kleur hier bij past. Uiteindelijk voor een andere kamer ook behang bij de winkel besteld. Het is een fotobehang van een bos. Deze is zoveel mooier geworden dan ik hoopte. Ze zijn wat duurder dan sommige sites online, maar de kwaliteit is dan ook veel beter!! Echt een aanrader
Ik heb gordijnen met bijbehoren en lamellen in de diverse ruimten gekocht bij TMC. Het voortraject in de winkels was heel prettig en kundig personeel! Het leveren op de afgesproken datum en de professionaliteit van het ophangen van de diverse gordijnen en lamellen zitten keurig netjes. Niet anders dan zeer tevreden!
Zoals vorige keren ook goed geholpen en mooi resultaat
mijn ervaring is goed vandaar dat ik ook steeds terug kom naar deze winkel