Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Ontdek Uitvalschermen In De Winkel

Veel schaduw & meer privacy

Uitvalschermen

Op zoek naar buitenzonwering die veel schaduw geeft? Ontdek dan de uitvalschermen, vanwege de diagonale stand zorgt het doek voor veel schaduw in de woning. Maar vanwege de positie is er ook nog een mooi uitzicht naar buiten. Uitvalschermen houden de zon buiten, waardoor het binnen heerlijk koel blijft tijdens de warme zomerdagen. De armen van de uitvalschermen zorgen voor stevigheid, waardoor de schermen goed bestand zijn tegen wind. De uitvalschermen zijn volledig naar wens samen te stellen en hierdoor passen ze bij ieder interieur.

Wil jij de mogelijkheden ontdekken? Bezoek dan onze woonwinkel in Bergen op Zoom of Goes, maak een afspraak met één van onze adviseurs en bespreek de opties.

Voor- en nadelen

  • Verhoogt schaduw in huis
  • Meer privacy in huis
  • Bescherming tegen verkleuring van meubels
  • De stand van het scherm zelf bepalen
  • Geen vrije doorloop mogelijk
Uitvalschermen Op Maat Gemaakt

Uitvalscherm op maat

Een uitvalscherm op maat gemaakt is dé oplossing voor vele situaties. Je kunt een scherm zo samen te stellen dat deze perfect aansluit bij de woning en de inrichting. Een uitvalscherm wordt meestal toegepast bij een vaste of naar binnendraaiende raam, hierdoor zijn er geen problemen bij het openen van een raam. Verder zijn er voor de bediening ook meerdere mogelijkheden, zo kun je het uitvalscherm elektrisch bedienen met een schakelaar of een afstandsbediening. En het is ook mogelijk om het uitvalscherm handmatig te bedienen met een handslinger.

Ben jij op zoek naar buitenzonwering voor een hoog raam of voor bij het balkon? Ontdek dan de speciale uitvoeringen van uitvalschermen bij ons in de woonwinkel. Zo zijn er voor hoge ramen de madolettes en voor balkons hebben we balkonhoekarmen. Bezoek onze winkel en we geven je een eerlijk advies toegepast op jouw woonsituatie.

Buitenzonwering Advies Op Maat
Adviseur Uitvalschermen

Coen

Met uitvalschermen blijft het lekker koel in de woning tijdens de warme zomerdagen

Kom langs bij TMC Wonen voor uitvalschermen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Fijn dat er werd meegedacht, de stalen mochten mee om thuis te kijken voor de kleur!
Bij aankoop duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk. Bij inmeten en plaatsen, wordt er vakkundig en schoon gewerkt. Indien zal ik zeker opnieuw naar TMC gaan.
De installateur was een echte vakman.
Keurige afhandeling van het aanschaffen en leggen tapijt. Afspraken over berekening hoeveelheden ging wat lastig. Dit terwijl alles zwart op wit stond. Na bellen wel rechtgezet.