Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Op Maat Gemaakte Markiezen

Klassiek & Effectief

Markiezen

Markiezen zijn zonneschermen die dankzij de dichte zijkanten, de zon vanaf iedere kant weren. Hierdoor blijft het huis koel gedurende de warme zomerdagen. De markiezen hebben niet alleen een klassieke uitstraling en zijn effectief in het weren van de warmte en de zon. De markiezen zijn door de charmante uitstraling en de opvallende ronde vorm een echte aanwinst voor het huis. Van een hoekwoning tot een restaurant, markiezen kom je bij veel klassieke gebouwen tegen. De markiezen worden op maat gemaakt, zodat deze perfect op jouw raam of ramen is afgestemd.

Bezoek onze woonwinkel in Bergen op Zoom of Goes en laat je informeren door onze adviseurs.

Voor- en nadelen

  • Niet windgevoelig
  • Bescherming tegen verkleuring van het interieur
  • Geschikt voor bijna alle ramen en gevels
  • Effectieve zonwering
  • Veel onderhoud
  • Geen vrije doorloop onder de markies
  • Houdt geen warmte vast in de winterperiode
Donkere Markies Zonwering

Een markies voor iedere type raam

De markiezen worden op maat gemaakt en kunnen hiervoor voor elk type raam worden gemaakt. Geen enkel raam is hetzelfde en daarom is het van belang dat een markies volledig aansluit op het raam. Onze vakmensen komen bij jouw thuis langs om de maten van het raam op te meten. Zo weet je zeker dat de markiezen goed aansluiten en word tje ontzorgt doordat je zelf niets op hoeft te meten.

Adviseur Buitenzonwering

Bezoek onze woonwinkel

Geïnteresseerd in markiezen? Bezoek onze woonwinkel in Bergen op Zoom of Goes en laat je inspireren door onze adviseurs. In onze woonwinkel hebben we vele mogelijkheden voor buitenzonwering. Onze adviseurs vinden samen met jou de beste oplossing die past bij jouw woonsituatie. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Markies Voor Ieder Raam
Adviseur Buitenzonwering

Coen

Markiezen hebben een moderne, romantische uitstraling en zijn geschikt voor ieder raam

Bezoek onze woonwinkel

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De geliefde oude stoel was aan een nieuwe stoffering toe. Na een bezoek aan huis met stofstalen, zodat de kleur afgestemd kon worden op het interieur en een prijs opgaaf, werd de stoel opgehaald en afgeleverd, keurig hersteld zowel de vulling als de stoffering. Kortom deze stoel gaat weer jaren mee en een zeer tevreden klant erbij.
Mijn zithoek is geleverd in de week die afgesproken was. Bezorgtijd was ook correct. Vriendelijke heren die de zithoek in elkaar gezet hebben en op zijn plaats gezet hebben. Netjes alle papier e.d. meegenomen.
Alleen jammer dat ik zelf een correctie moest aanbrengen omdat een van de lamellen niet kon draaien vanwege een deurkruk. Had voorzien/voorkomen kunnen worden. Oplossing zelf bedacht ipv monteurs. Verder top
De bank werd keurig op tijd afgeleverd door twee aardige en behulpzame lieden. De oude bank werd netjes buiten gezet. De nieuwe bank keurig in elkaar gezet en geplaatst. Alleen maar lof.