Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Hoe Werken Solar Rolluiken

Opgeladen door daglicht

Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie, ook wel Solar rolluiken genoemd, zijn rolluiken met een ingebouwd zonnepaneel. Het zonnepaneel wordt opgeladen middels dag- en zonlicht. De energie die op deze manier wordt verkregen wordt opgeslagen op een interne accu. Het zonnepaneel functioneert optimaal bij dagelijks zes uur zon- of daglicht, maar functioneert bij 300 lux al goed. Gelukkig werken de duurzame rolluiken ook op de momenten wanneer er geen daglicht op schijnt, omdat eerder verkregen energie wordt opgeslagen.

De Solar rolluiken kan je in onze winkels in Goes en Bergen op Zoom vinden van de merken Luxaflex en Sunmaster. Onze vakkundige monteurs komen de rolluiken installeren!

Buitenzonwering Showroom TMC Goes
Specialist Buitenzonwering Coen

Coen

Met de zon samenwerken aan buitenzonwering, duurzamer gaat het niet worden!

Kom langs bij TMC Goes of Bergen op Zoom voor rolluiken op zonne-energie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wij waren zeer tevreden over het kundig geleverde werk en het vriendelijke personeel.
Vriendelijke mensen en goede service in de winkel zelf, en ook bij het afleveren.
Zeer prettige ,behulpzame ,meedenkende mensen in de winkel bij aankopen doen, Zeer behulpzame,vriendelijke mensen bij de aflevering
Heb mijn hele appartement aan laten kleden door TMC, van vloer t/m raambekleding en horen e.d. Ben hierover meer dan uitermate tevreden!!! Diegene ( Annelies) die me destijds geholpen heeft om alles uit te zoeken die wist na uitleg precies wat ik zocht en ik was dan ook snel klaar met het plaatsen van een order voor ALLES. Voor de mensen die alles aangekleed hebben, heb ik alleen maar LOF. Vriendelijk, correct, echte vakmensen tot in de puntjes, kan niet anders zeggen, dus zou TMC zeer zeker bij iedereen aanbevelen!!!