Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Hoe Werken Solar Rolluiken

Opgeladen door daglicht

Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie, ook wel Solar rolluiken genoemd, zijn rolluiken met een ingebouwd zonnepaneel. Het zonnepaneel wordt opgeladen middels dag- en zonlicht. De energie die op deze manier wordt verkregen wordt opgeslagen op een interne accu. Het zonnepaneel functioneert optimaal bij dagelijks zes uur zon- of daglicht, maar functioneert bij 300 lux al goed. Gelukkig werken de duurzame rolluiken ook op de momenten wanneer er geen daglicht op schijnt, omdat eerder verkregen energie wordt opgeslagen.

De Solar rolluiken kan je in onze winkels in Goes en Bergen op Zoom vinden van de merken Luxaflex en Sunmaster. Onze vakkundige monteurs komen de rolluiken installeren!

Buitenzonwering Showroom TMC Goes
Specialist Buitenzonwering Coen

Coen

Met de zon samenwerken aan buitenzonwering, duurzamer gaat het niet worden!

Kom langs bij TMC Goes of Bergen op Zoom voor rolluiken op zonne-energie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het was wat teveel van het goede, want stofzuigers en fietsen vonden we wat vreemd, je kunt alles wel met wonen associëren, maar dat viel wat ons betreft uit de toon. Zo ook alarmsystemen. Hoort meer bij een grotere beurs, maar niet bij jullie vinden wij. Maar alles zag er wel verzorgd uit!
Uiterst vriendelijk en hebben verstand van zaken. Denken met je mee.
Daar kan ik kort over zijn. Perfect! Laminaatvloer snel en vakkundig gelegd! Alles netjes opgeruimd. En nog eens heel vriendelijk !
Bij aankomst ‘s ochtends vroeg was de parketteur enigszins verbaasd dat onze vloer met waterschade er nog in lag. Nadat duidelijk was geworden dat het niet de bedoeling was dat wij hem er zelf uithaalden is ie aan de slag gegaan. Voor ik het wist was de oude vloer eruit én keurig opgeruimd in de bus verdwenen… Aan het einde van de middag lag de complete vloer inclusief nieuwe plinten er keurig netjes in. Wij hebben een behoorlijk grote woonkamer met aanbouw en keuken. Ik vond het oprecht een knappe prestatie dat het zo snel gelegd is allemaal.