Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Hoe Werken Solar Rolluiken

Opgeladen door daglicht

Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie, ook wel Solar rolluiken genoemd, zijn rolluiken met een ingebouwd zonnepaneel. Het zonnepaneel wordt opgeladen middels dag- en zonlicht. De energie die op deze manier wordt verkregen wordt opgeslagen op een interne accu. Het zonnepaneel functioneert optimaal bij dagelijks zes uur zon- of daglicht, maar functioneert bij 300 lux al goed. Gelukkig werken de duurzame rolluiken ook op de momenten wanneer er geen daglicht op schijnt, omdat eerder verkregen energie wordt opgeslagen.

De Solar rolluiken kan je in onze winkels in Goes en Bergen op Zoom vinden van de merken Luxaflex en Sunmaster. Onze vakkundige monteurs komen de rolluiken installeren!

Buitenzonwering Showroom TMC Goes
Specialist Buitenzonwering Coen

Coen

Met de zon samenwerken aan buitenzonwering, duurzamer gaat het niet worden!

Ontdek onze buitenzonwering collectie

Kom langs bij TMC Goes of Bergen op Zoom voor rolluiken op zonne-energie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
vloerreparatie zeer kundig gedaan
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we diverse dingen aangeschaft bij TMC in Bergen op Zoom. Zowel de mensen in de showroom als de monteurs/stoffeerders weten waar ze het over hebben. Alles is netjes geleverd, geïnstalleerd en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden!
Wat een fantastische, goed geïnformeerde en betrokken medewerkers hebben jullie!
Ruime keuze en zeer vakkundig geholpen tijdens het aankooptraject van een nieuwe boxspring. Ook de levering was zeer netjes en vakkundig. Echt een aanrader!