Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Hoe Werken Solar Rolluiken

Opgeladen door daglicht

Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie, ook wel Solar rolluiken genoemd, zijn rolluiken met een ingebouwd zonnepaneel. Het zonnepaneel wordt opgeladen middels dag- en zonlicht. De energie die op deze manier wordt verkregen wordt opgeslagen op een interne accu. Het zonnepaneel functioneert optimaal bij dagelijks zes uur zon- of daglicht, maar functioneert bij 300 lux al goed. Gelukkig werken de duurzame rolluiken ook op de momenten wanneer er geen daglicht op schijnt, omdat eerder verkregen energie wordt opgeslagen.

De Solar rolluiken kan je in onze winkels in Goes en Bergen op Zoom vinden van de merken Luxaflex en Sunmaster. Onze vakkundige monteurs komen de rolluiken installeren!

Buitenzonwering Showroom TMC Goes
Specialist Buitenzonwering Coen

Coen

Met de zon samenwerken aan buitenzonwering, duurzamer gaat het niet worden!

Kom langs bij TMC Goes of Bergen op Zoom voor rolluiken op zonne-energie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Komen afspraken na en persoonlijke advisering.
Zeer prettige ervaring in de winkel en de vloerbedekking is gelegd door een absolute vakman, die problemen meteen signaleerde en oploste, het was helemaal naar wens!
Uitstekend advies van Elly, positieve houding van de meedenkende afdeling planning, en vakkundig de Forbo linoleum gelegd door Jan (achternamen niet vermeld om privacy redenen, maar de waardering is er niet minder door)
Afspraken nagekomen. Tapijt goed en snel gelegd. Details (metalen strip, leveren van anti-vlekkenmiddel) opgevolgd. Wij zijn tevreden.