Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Hoe Werken Solar Rolluiken

Opgeladen door daglicht

Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie, ook wel Solar rolluiken genoemd, zijn rolluiken met een ingebouwd zonnepaneel. Het zonnepaneel wordt opgeladen middels dag- en zonlicht. De energie die op deze manier wordt verkregen wordt opgeslagen op een interne accu. Het zonnepaneel functioneert optimaal bij dagelijks zes uur zon- of daglicht, maar functioneert bij 300 lux al goed. Gelukkig werken de duurzame rolluiken ook op de momenten wanneer er geen daglicht op schijnt, omdat eerder verkregen energie wordt opgeslagen.

De Solar rolluiken kan je in onze winkels in Goes en Bergen op Zoom vinden van de merken Luxaflex en Sunmaster. Onze vakkundige monteurs komen de rolluiken installeren!

Buitenzonwering Showroom TMC Goes
Specialist Buitenzonwering Coen

Coen

Met de zon samenwerken aan buitenzonwering, duurzamer gaat het niet worden!

Ontdek onze buitenzonwering collectie

Kom langs bij TMC Goes of Bergen op Zoom voor rolluiken op zonne-energie

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5474 beoordelingen
We zijn in de winkel(s) in Goes zeer fijn geholpen, de winkel is ruim opgezet, heel netjes en je krijgt ruim de tijd om zelf rond te kijken en vragen te stellen. Daarna hebben wij via internet de gewenste eetkamerstoelen besteld, waarna we snel een mail kregen met uitleg over de bestelling en levering. Vervolgens werden de stoelen snel geleverd, bij ons gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Een zeer prettige ervaring!
Kan nog geen eindoordeel geven want de stoelen zijn nog niet terug.
Er is een mooie vloer geleverd
Bestelde items correct geleverd, ivm verbouwing mochten bestelde items enkele weken langer in het magazijn blijven staan bij TMC.