Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Hoe Werken Solar Rolluiken

Opgeladen door daglicht

Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie, ook wel Solar rolluiken genoemd, zijn rolluiken met een ingebouwd zonnepaneel. Het zonnepaneel wordt opgeladen middels dag- en zonlicht. De energie die op deze manier wordt verkregen wordt opgeslagen op een interne accu. Het zonnepaneel functioneert optimaal bij dagelijks zes uur zon- of daglicht, maar functioneert bij 300 lux al goed. Gelukkig werken de duurzame rolluiken ook op de momenten wanneer er geen daglicht op schijnt, omdat eerder verkregen energie wordt opgeslagen.

De Solar rolluiken kan je in onze winkels in Goes en Bergen op Zoom vinden van de merken Luxaflex en Sunmaster. Onze vakkundige monteurs komen de rolluiken installeren!

Buitenzonwering Showroom TMC Goes
Specialist Buitenzonwering Coen

Coen

Met de zon samenwerken aan buitenzonwering, duurzamer gaat het niet worden!

Kom langs bij TMC Goes of Bergen op Zoom voor rolluiken op zonne-energie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6489 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Na de keuzes in de winkel en de bestelling was de levering prima en de montage en afwerking heel goed. Onderdelen die extra nodig waren of niet geleverd (toeleveringsproblemen), werden later keurig geplaatst. Kort om: zeer tevreden.
we zijn heel vriendelijk geholpen door Marieke. de service is heel goed, we zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.
We kwamen voor een bed en hebben bij passende vitrage tapijt behang en muurverf in goed overleg uitgezocht. We hebben ook al laminaat uitgekozen voor beneden.
Het dienstbetoon van TMC in BoZ is haast onvergelijkbaar. Bij lichte afwijkingen van de bestelling hebben zij dit goedgemaakt en rechtgezet met hun inzet.