Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Ideale Buitenzonwering Screens

Optimale buitenzonwering

Functie van screens

Screens zorgen voor een optimale buitenzonwering. Dit betekent dat zelfs tijdens de warmste zomerdagen, jouw huis koel blijft. Naast dat zonwering tegen de zon en warmte beschermt, is het ook een stijlvolle oplossing die toepasbaar is in vele situaties. Met transparante zonwering screens wordt je uitzicht niet beperkt. Het geeft overdag een goed zicht naar buiten, maar voorkomt de inkijk naar binnen. Zoek je raamdecoratie voor een ruimte met beeldschermen? Dan zijn screens de perfecte oplossing.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd iets wat past bij jouw woonwensen. Kom langs en laat je adviseren.

Voor- en nadelen

  • Meer privacy
  • Effectieve warmtewering
  • Staat bloot aan weersomstadigheden
Donker screen met witte muur

Handmatige of elektrische bediening?

Bij ons heb je keuze uit handmatige of elektrische bediening. Wil je kosten besparen? Dan raden wij handmatige bediening aan. Wil je toch meer gebruikersgemak ervaren? Kies dan voor een product in ons assortiment met elektrische bediening.

Buitenzonwering Luxaflex, screens en zonneschermen

Uitgebreid assortiment

Ontdek de veelzijdige buitenzonwering

Met buitenzonwering zoals screens, zit je er heerlijk koel bij tijdens een hittegolf in de zomermaanden. Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan eens langs bij TMC Wonen. Wij hebben een uitgebreid assortiment buitenzonwering, waaronder zonnescreens voor buiten. Wil je advies op maat? Maak dan een afspraak.

Zwarte screens - TMC Wonen
Adviseurs Screens

Coen

Met screens blijft je huis écht lekker koel

Kom langs bij TMC Wonen in Goes en Bergen op Zoom voor jouw nieuwe screens

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zie boven
In de winkel netjes geholpen , voldoende keuze. de aflevering eveneens netjes
Wij hebben een nieuwe vloer laten leggen. Het verwijderen van de oude vloer is niet goed en vlot verlopen. Dat kwam door dat het voor de meest ervaren de eerste te verwijderende vloer was. Nadat de parket vloer verwijderd was is niet gekeken of de betonvloer vlak was. Nu moest er op het laatste moment de beton vloer nog worden aangestreken. Maar de nieuwe parketvloer is door zeer deskundige medewerkers gelegd. Met name Daan. Geweldig, prima werk!!!!!!
Duettes en plisségordijnen opgehangen door mensen die er verstand van hebben, eigenlijk zoals het gehele proces, dus van winkel tot ophangen. Zelfs de levertijd was 2 weken eerder dan de oorspronkelijke planning.