Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Ideale Buitenzonwering Screens

Optimale buitenzonwering

Functie van screens

Screens zorgen voor een optimale buitenzonwering. Dit betekent dat zelfs tijdens de warmste zomerdagen, jouw huis koel blijft. Naast dat zonwering tegen de zon en warmte beschermt, is het ook een stijlvolle oplossing die toepasbaar is in vele situaties. Met transparante zonwering screens wordt je uitzicht niet beperkt. Het geeft overdag een goed zicht naar buiten, maar voorkomt de inkijk naar binnen. Zoek je raamdecoratie voor een ruimte met beeldschermen? Dan zijn screens de perfecte oplossing.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd iets wat past bij jouw woonwensen. Kom langs en laat je adviseren.

Voor- en nadelen

  • Meer privacy
  • Effectieve warmtewering
  • Staat bloot aan weersomstadigheden
Donker screen met witte muur

Handmatige of elektrische bediening?

Bij ons heb je keuze uit handmatige of elektrische bediening. Wil je kosten besparen? Dan raden wij handmatige bediening aan. Wil je toch meer gebruikersgemak ervaren? Kies dan voor een product in ons assortiment met elektrische bediening.

Buitenzonwering Luxaflex, screens en zonneschermen

Uitgebreid assortiment

Ontdek de veelzijdige buitenzonwering

Met buitenzonwering zoals screens, zit je er heerlijk koel bij tijdens een hittegolf in de zomermaanden. Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan eens langs bij TMC Wonen. Wij hebben een uitgebreid assortiment buitenzonwering, waaronder zonnescreens voor buiten. Wil je advies op maat? Maak dan een afspraak.

Zwarte screens - TMC Wonen
Adviseurs Screens

Coen

Met screens blijft je huis écht lekker koel

Kom langs bij TMC Wonen in Goes en Bergen op Zoom voor jouw nieuwe screens

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed, luisteren naar wat de klant wil
Ik heb gordijnen met bijbehoren en lamellen in de diverse ruimten gekocht bij TMC. Het voortraject in de winkels was heel prettig en kundig personeel! Het leveren op de afgesproken datum en de professionaliteit van het ophangen van de diverse gordijnen en lamellen zitten keurig netjes. Niet anders dan zeer tevreden!
goede voorlichting omtrnt stof en onderhoud van de bank.
Altijd prima, klantgericht en fijne winkel, mooie producten en geweldige service