Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Functie van screens

Screens zorgen voor een optimale buitenzonwering. Dit betekent dat zelfs tijdens de warmste zomerdagen, jouw huis koel blijft. Naast dat zonwering tegen de zon en warmte beschermt, is het ook een stijlvolle oplossing die toepasbaar is in vele situaties. Met transparante zonwering screens wordt je uitzicht niet beperkt. Het geeft overdag een goed zicht naar buiten, maar voorkomt de inkijk naar binnen. Zoek je raamdecoratie voor een ruimte met beeldschermen? Dan zijn screens de perfecte oplossing.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd iets wat past bij jouw woonwensen. Kom langs en laat je adviseren.

Voor- en nadelen

  • Meer privacy
  • Effectieve warmtewering
  • Staat bloot aan weersomstadigheden

Handmatige of elektrische bediening?

Bij ons heb je keuze uit handmatige of elektrische bediening. Wil je kosten besparen? Dan raden wij handmatige bediening aan. Wil je toch meer gebruikersgemak ervaren? Kies dan voor een product in ons assortiment met elektrische bediening.

Ontdek de veelzijdige buitenzonwering

Met buitenzonwering zoals screens, zit je er heerlijk koel bij tijdens een hittegolf in de zomermaanden. Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan eens langs bij TMC Wonen. Wij hebben een uitgebreid assortiment buitenzonwering, waaronder zonnescreens voor buiten. Wil je advies op maat? Maak dan een afspraak.

Adviseur Screens

Coen

Met screens blijft je huis écht lekker koel

Kom langs bij TMC Wonen in Goes en Bergen op Zoom voor jouw nieuwe screens

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Wij zijn uitstekend geadviseerd bij deze aankoop. Zeer ervaren medewerkers voor het meten en ophangen van de lamellen. Het resultaat is prachtig.
De stoffering is vakkundig en netjes uitgevoerd. Voorlichting en informatie voldoende. Persoonlijke en vriendelijk benadering. Maar onze vraag om een stukje leer te ontvangen uit Goes is door Johan is niet beantwoord, ook niet via telefoon of email.
Prima winkel en goed geholpen
Hele fijne ervaring bij tmc! Deskundig advies, vriendelijkheid, meedenken. Dit zijn nog maar een paar van de woorden die bij me op komen. En als er toch iets niet helemaal goed loopt wordt dat snel en netjes opgelost in goed overleg! Wij zijn ontzettend blij met onze verf, onze vloer en de meubels