Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex buitenzonwering
Screen bruin Luxaflex

Luxaflex, The Art of Window Styling

Bij TMC Goes vind je een uitgebreide afdeling buitenzonwering. Wij zijn dé erkende interieurspecialist voor Luxaflex zonwering. Buitenzonwering is beschermend en decoratief. Je hebt een groot aanbod aan mogelijkheden, van een terrasscherm tot een praktische terrasoverkapping. Houdt de UV-straling tegen en zo bescherm je jouw meubilair tegen verkleuring. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment binnenzonwering van Luxaflex. Vraag advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing van buitenzonwering in jouw woonsituatie. Laat je producten installeren door vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom of maak eenvoudig online een afspraak.

Beleef Luxaflex Outdoor

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs en ontdek het uitgebreide assortiment.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Luxaflex Outdoor

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zie boven
Wij zijn voor advies naar TMC gegaan en hebben uit eindelijk de beneden vloer in PVC visgraat laten uitvoeren en alle verdiepingen met laminaat laten leggen. In de woonkamer wandbekleding en in 2 slaapkamers behang en voor de overige ruimtes de wandverf ook gekocht bij TMC. onze adviseur was Johan Witte hij was zeer betrokken en zeer goed met advies geven op alle vlakken van TMC producten.
Ik ben uitstekend geholpen en de bezorging was ook in orde
Heel behulpzaam en vriendelijk