Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex buitenzonwering
Screen bruin Luxaflex

Luxaflex, The Art of Window Styling

Bij TMC Goes vind je een uitgebreide afdeling buitenzonwering. Wij zijn dé erkende interieurspecialist voor Luxaflex zonwering. Buitenzonwering is beschermend en decoratief. Je hebt een groot aanbod aan mogelijkheden, van een terrasscherm tot een praktische terrasoverkapping. Houdt de UV-straling tegen en zo bescherm je jouw meubilair tegen verkleuring. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment binnenzonwering van Luxaflex. Vraag advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing van buitenzonwering in jouw woonsituatie. Laat je producten installeren door vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom of maak eenvoudig online een afspraak.

Beleef Luxaflex Outdoor

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs en ontdek het uitgebreide assortiment.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Luxaflex Outdoor

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Prima vakmensen en goede adviezen. Afspraken nakomen is 100%.
Zijn zeer tevreden kwamen netjes op tijd hebben de vloer zeer netjes gelegd.
Ze helpen je netjes en nemen de tijd voor je. Ook zijn de medewerkers vakkundig dus daar kan je als klant weer je voordeel uit halen.
De mannen die de rolgordijnen kwamen plaatsen waren er zoals afgesproken in de ochtend, werkten vlot en hebben de werkzaamheden uitstekend verricht.