Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Luxaflex Outdoor
Luxaflex zonnescherm

Luxaflex, The Art of Window Styling

Bij TMC Goes vind je een uitgebreide afdeling buitenzonwering. Wij zijn dé erkende interieurspecialist voor Luxaflex zonwering. Buitenzonwering is beschermend en decoratief. Je hebt een groot aanbod aan mogelijkheden, van een terrasscherm tot een praktische terrasoverkapping. Houdt de UV-straling tegen en zo bescherm je jouw meubilair tegen verkleuring. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment binnenzonwering van Luxaflex. Vraag advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing van buitenzonwering in jouw woonsituatie. Laat je producten installeren door vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom of maak eenvoudig online een afspraak.

Beleef Luxaflex Outdoor

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs en ontdek het uitgebreide assortiment.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Luxaflex Outdoor

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Heel rustig en nauwkeurig persoon fijn om deze meneer bijna de hele dag in huid te hebben Het eindresultaat is zeer goed We zijn tevreden
Goede klantenservice komen hun afspraken na . Als er een probleem is wordt dat heel netjes opgelost.
Het begint al met een goed en vriendelijk advies in de winkel. Het maken van een afspraak voor levering verloopt soepel. Kwaliteit en service is uitstekend.
Prima