Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex Outdoor
Luxaflex zonnescherm

Luxaflex, The Art of Window Styling

Bij TMC Goes vind je een uitgebreide afdeling buitenzonwering. Wij zijn dé erkende interieurspecialist voor Luxaflex zonwering. Buitenzonwering is beschermend en decoratief. Je hebt een groot aanbod aan mogelijkheden, van een terrasscherm tot een praktische terrasoverkapping. Houdt de UV-straling tegen en zo bescherm je jouw meubilair tegen verkleuring. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment binnenzonwering van Luxaflex. Vraag advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing van buitenzonwering in jouw woonsituatie. Laat je producten installeren door vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom of maak eenvoudig online een afspraak.

Beleef Luxaflex Outdoor

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs en ontdek het uitgebreide assortiment.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Luxaflex Outdoor

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het kiezen van de juiste trapbekleding hielp de juiste keuze te maken. Daarna kreeg ik de rekening en daarna was het stil. Ik heb zelf moeten bellen voor een afspraak. Daarna liep het weer wel goed. De trap is keurig bekleed en ik heb er nog steeds plezier van. Uiteindelijk is dat het belangrijkst.
klantvriendelijk kundig personeel evenals de mensen die aan huis geweest zijn om in te meten en te leggen
Fijn gesprek en alles goed geregeld
betrouwbaar bedrijf, solide