Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Blauwe boxspring
slaapadvies

Ontdek het brede aanbod

Ben jij op zoek naar een nieuwe slaapkamer of moet er een gedeelte vernieuwd worden? Bij TMC Wonen vind je een uitgebreide collectie slaapkamers. Hout of kunststof, strak en modern of landelijk, het is allemaal mogelijk. De verschillende meubels uit onze slaapkamercollecties zijn vaak aan te passen wat betreft maten, kleuren en uitvoeringen. Kom je er niet helemaal uit met de reguliere collecties? Vraag dan naar onze maatwerkoplossingen. Hiermee kunnen we tot op de centimeter nauwkeurig jouw slaapkamermeubels intekenen en leveren. Kom langs in onze showrooms in Goes en laat je adviseren door een van onze gespecialiseerde adviseurs. Doe online alvast inspiratie op.

Een slaapkamer die past bij jouw woonwensen

Ontdek de vele slaapmogelijkheden
Slapen ledikant

Slaapadvies bij TMC Goes

Bij TMC Wonen kun je terecht voor een grote collectie aan slaap gerelateerde producten. Denk aan boxsprings, matrassen, bedbodems, hoofdkussens, slaapkamermeubelen en bedtextiel. Het maken van de juiste keuze is belangrijk en heeft grote invloed op je slaapcomfort. Bovendien kun je de slaapkamer heel persoonlijk inrichten, zodat het nog meer jouw interieur wordt. Breng daarom een bezoek aan de Beddenspecialist van Zeeland en laat je voorlichten door één van onze deskundige adviseurs.

Slaapadvies
Slaapadviseur

Johan

Kom tot rust in jouw droom slaapkamer

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe slaapkamer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Voor de 1e keer bij TMC geweest en meubels en gordijnen gekocht. Prima geholpen, personeel denkt mee. Personeel van de montagedienst is ook prima bevallen. Kortom: wij zullen zeker terugkeren bij TMC als dat nodig is.
Hebben er stoelen gekocht, werd geadviseerd om ze te laten behandelen a € 25,00 per stoel. Blijkt bij levering dat het om doe hetzelf pakketten gaat. Mag je de stoelen zelf met een milieuonvriendelijk goedje inspuiten, en ook nog 3uur goed ventileren. Is in de winkel niet over gesproken.
Goede service
Wij zijn goed geholpen en de de medewerkers die de vloerbedekking hebben gelegd waren op tijd en hebben het netjes gedaan en hebben geholpen bij het demonteren en monteren van de springbox. Dank aan Jan en Coen en zijn collega.