Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Blauwe boxspring
slaapadvies

Ontdek het brede aanbod

Ben jij op zoek naar een nieuwe slaapkamer of moet er een gedeelte vernieuwd worden? Bij TMC Wonen vind je een uitgebreide collectie slaapkamers. Hout of kunststof, strak en modern of landelijk, het is allemaal mogelijk. De verschillende meubels uit onze slaapkamercollecties zijn vaak aan te passen wat betreft maten, kleuren en uitvoeringen. Kom je er niet helemaal uit met de reguliere collecties? Vraag dan naar onze maatwerkoplossingen. Hiermee kunnen we tot op de centimeter nauwkeurig jouw slaapkamermeubels intekenen en leveren. Kom langs in onze showrooms in Goes en laat je adviseren door een van onze gespecialiseerde adviseurs. Doe online alvast inspiratie op.

Een slaapkamer die past bij jouw woonwensen

Ontdek de vele slaapmogelijkheden
Slaapadvies

Slaapadvies bij TMC Goes

Bij TMC Wonen kun je terecht voor een grote collectie aan slaap gerelateerde producten. Denk aan boxsprings, matrassen, bedbodems, hoofdkussens, slaapkamermeubelen en bedtextiel. Het maken van de juiste keuze is belangrijk en heeft grote invloed op je slaapcomfort. Bovendien kun je de slaapkamer heel persoonlijk inrichten, zodat het nog meer jouw interieur wordt. Breng daarom een bezoek aan de Beddenspecialist van Zeeland en laat je voorlichten door één van onze deskundige adviseurs.

Slaapadvies
Slaapadviseur

Johan

Kom tot rust in jouw droom slaapkamer

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe slaapkamer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ervaringen zijn positief. We vonden het niet prettig dat de bezorgers niet op de hoogte waren van het feit dat het restant van het aankoopbedrag de dag voor de bezorging reeds was betaald.
We zijn heel deskundig geholpen en konden alle onze wensen kenbaar maken. Kregen ook de tijd om erover na te denken. We zijn op dit moment ook erg tevreden over de bank, qua zitten, kleur en vorm.
Geen opmerkingen op de winkel en personeel. Alleen de levering van het gekozen product (in ons geval een Bank) zou wel snelle mogen.
Vriendelijk en deskundig personeel.