Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tempur matras
matrassen van Tempur

Tempur ervaringen

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. Daarom beschikt TMC Goes over een ruim assortiment Tempur matrassen. De matrassen van Tempur vormen zich naar de contouren van jouw lichaam en bieden een perfecte balans tussen comfort en een superieure ondersteuning. Dankzij onze SlaapID meting krijgt u inzicht in uw slaapgedrag. Daarom kijken we graag of een Tempur bed jou kan helpen om ├ęcht uit te rusten. Bekijk alvast eens de ervaring van verschillende gebruikers van Tempur.

Blauw bed stijlvol
Blauw bedtextiel

Alles voor een goede nachtrust

Shop bij TMC Wonen alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een uitgebreid en persoonlijk slaapadvies.

Kom langs bij de Beddenspecialist in Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zie bovenstaande,
Het leggen van de vloer is door een vakman gedaan die veel plezier in zijn werk had. Mooi gedaan. Wat betreft de planning, daar is nog ruimte voor verbetering. De communicatie naar " de klant" kan beter. Maar al met al, tevreden met het resultaat.
We zijn in de winkel(s) in Goes zeer fijn geholpen, de winkel is ruim opgezet, heel netjes en je krijgt ruim de tijd om zelf rond te kijken en vragen te stellen. Daarna hebben wij via internet de gewenste eetkamerstoelen besteld, waarna we snel een mail kregen met uitleg over de bestelling en levering. Vervolgens werden de stoelen snel geleverd, bij ons gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Een zeer prettige ervaring!
Alles netjes binnen de afgesproken tijd geleverd.