Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Tempur matras
matrassen

Tempur ervaringen

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. Daarom beschikt TMC Goes over een ruim assortiment Tempur matrassen. De matrassen van Tempur vormen zich naar de contouren van jouw lichaam en bieden een perfecte balans tussen comfort en een superieure ondersteuning. Dankzij onze SlaapID meting krijgt u inzicht in uw slaapgedrag. Daarom kijken we graag of een Tempur bed jou kan helpen om écht uit te rusten. Bekijk alvast eens de ervaring van verschillende gebruikers van Tempur.

Alles voor een goede nachtrust

Shop bij TMC Wonen alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een uitgebreid en persoonlijk slaapadvies.

Kom langs bij de Beddenspecialist in Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De geleverde gordijnen zijn prima. Het bestellen was lastig. De derde offerte gaf pas de juiste specificatie en ook de juiste prijs weer. Na levering kon slechts de helft van de gordijnrails worden opgehangen omdat de meegeleverde bevestigingen slechts voor de helft voldoende was. De rest is nagezonden.
goed
Goede ervaring.
Fijne ervaring met tmc goed, door corona werd de levering wat langer uitgesteld, uiteindelijk was het er 3 weken voor afgesproken lever week. Komt afspraak bezorging netjes na op afgesproken tijd.