Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tempur matras
matrassen van Tempur

Tempur ervaringen

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. Daarom beschikt TMC Goes over een ruim assortiment Tempur matrassen. De matrassen van Tempur vormen zich naar de contouren van jouw lichaam en bieden een perfecte balans tussen comfort en een superieure ondersteuning. Dankzij onze SlaapID meting krijgt u inzicht in uw slaapgedrag. Daarom kijken we graag of een Tempur bed jou kan helpen om écht uit te rusten. Bekijk alvast eens de ervaring van verschillende gebruikers van Tempur.

Blauw bed stijlvol
Blauw bedtextiel

Alles voor een goede nachtrust

Shop bij TMC Wonen alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een uitgebreid en persoonlijk slaapadvies.

Kom langs bij de Beddenspecialist in Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Staan altijd voor je klaar.
Ik ben heel blij met de hor die jullie geplaatst hebben. Een minpuntje is het feit dat heel kleine insecten er nog door kunnen. Er zijn 2 heel kleine gaten die nog open zijn. Jammer. Ik gebruik nu stukjes zakdoeken om het op te vullen. Over contact met vestiging: het was volgens mij de vestiging in Bergen op Zoom.
Afspraken maken is 1. Afspraken nakomen is 2. Jammer genoeg lukte dat de laatste 2 keer minder goed. Tijden veranderen maar de klant blijft altijd koning.
TMC is voor mij de woonwinkel. Vriendelijk en kundig personeel. Snelle levering. Kortom een hele tevreden klant.