Maak afspraak

PVC Vloeren | TMC Wonen

PVC Vloeren specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van PVC vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Vraag nu interieuradvies aan


PVC Vloeren

Wat is PVC? PVC is een vorm van vloerbedekking en wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride (PVC). Deze harde, maar flexibele vloer is opgebouwd uit meerdere lagen: de onderste (backing) laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarboven zit een laag die de vloer beschermt tegen krimpen en uitzetten, gevolgd door een (film)laag waar het design op gedrukt of geperst is. De matte en doorzichtige toplaag van polyurethaan (PU) beschermt tegen slijtage en beschadigingen. Daarnaast kan er een bepaalde structuur aan gegeven worden (Embossing). TMC Wonen biedt niet alleen een uitgebreide collectie en advies over de vele mogelijkheden, maar heeft ook eigen vakmensen in dienst die het egaliseren en leggen van PVC vloeren tot hun vak hebben gemaakt. Kom daarom snel langs in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom en profiteer van onze prijzen, kennis en vakkundigheid.

PVC merken bij TMC Wonen: Therdex, Quick Step, NL Label, Tarkett, Moduleo, Berry Alloc en Wicanders

MAAK AFSPRAAK

PVC Kurkvloeren bij TMC Wonen

Wat zijn Kurkvloeren? Wat heeft het voor voordelen? Kurkvloeren zijn een relatief nieuw (natuurlijk) product binnen het PVC assortiment van TMC Wonen. De voordelen van dit type vloer zijn gerelateerd aan de eigenschappen van kurk, wat gewonnen wordt uit de schors van de kurkeik. Hierdoor zijn kurkvloeren geluiddempend, schokbestendig (een ongelukje is niet erg), wordt warmte goed binnen gehouden door de lage thermische geleiding (isolerend) en heeft het een prettige loopcomfort door de verende eigenschap van kurk. Kurkvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen. De bovenste laag is een doorzichtige en beschermende laag gevolgd door een decoratieve laag waar het (hout)dessin op gedrukt kan worden. Onder de verstevigende PVC laag zit een dikke kurklaag die zorgt voor de unieke voordelen van een kurkvloer. De onderste laag is opnieuw een PVC laag. TMC Wonen heeft 2 merken kurkvloer van de leverancier Wicanders. De eerste is HydroCork, eenvoudig te leggen op andere vloeren door middel van een PressFit systeem. Authentica, het tweede merk, heeft als voordelen dat het eenvoudig te leggen is en dat de ondervloer niet geëgaliseerd hoeft te worden. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan langs in één van onze showrooms!

 • Wim

  Wim

  Bedrijfsleider

  Wim

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 27

  Wim is de rots in de branding voor het filiaal TMC Goes. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij een kei in zijn vak. Het specialisme van Wim is de parketafdeling. Hierin kan hij je volledig informeren én met verrassende ideeën komen.