Maak afspraak

PVC Vloeren | TMC Wonen

PVC Vloeren specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van PVC vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Vraag nu interieuradvies aan


PVC Vloeren

PVC vloeren Zeeland vind je in Goes en Kruiningen. Ook vind je veel PVC vloeren in de woonwinkel in Bergen op Zoom. Je kiest uit veel verschillende soorten PVC. Bepaal welke uitstraling je wilt creëren met deze vloer. Wil je een tegelvloer met vierkante tegels of kies je toch voor rechthoekige stroken? Laat het onze winkel weten en wij zoeken de PVC vloer die bij jouw interieur past!

Wat zijn PVC vloeren?

Wat is PVC? PVC is een vorm van vloerbedekking en wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride (PVC). Deze harde, maar flexibele vloer is opgebouwd uit meerdere lagen: de onderste (backing) laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarboven zit een laag die de vloer beschermt tegen krimpen en uitzetten, gevolgd door een (film)laag waar het design op gedrukt of geperst is. De matte en doorzichtige toplaag van polyurethaan (PU) beschermt tegen slijtage en beschadigingen. Daarnaast kan er een bepaalde structuur aan gegeven worden (Embossing).

PVC koop je in onze woonwinkels

Onze woonwinkels voeren we een uitgebreide collectie PVC vloeren. Je vind hier grote stalen, zodat je de vloer zo waarheidsgetrouw als mogelijk is kan zien. Maar we bieden je niet alleen een groot assortiment met uitgebreide mogelijkheden. We hebben ook eigen vakmensen in dienst die het egaliseren en leggen van PVC vloeren tot hun vak hebben gemaakt. Ook daarom koop je jouw nieuwe PVC vloer bij TMC! Kom daarom snel langs in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom en profiteer van onze prijzen, kennis en vakkundigheid.

MAAK AFSPRAAK

Kies voor PVC kurkvloeren

Wat zijn kurkvloeren? Wat heeft het voor voordelen? Kurkvloeren zijn een relatief nieuw (natuurlijk) product in de PVC winkel van TMC Wonen. De voordelen van dit type vloer zijn gerelateerd aan de eigenschappen van kurk, wat gewonnen wordt uit de schors van de kurkeik. Hierdoor zijn kurkvloeren geluiddempend, schokbestendig (een ongelukje is niet erg), wordt warmte goed binnen gehouden door de lage thermische geleiding (isolerend) en heeft het een prettig loopcomfort door de verende eigenschap van kurk.

Kurkvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen

De bovenste laag is een doorzichtige en beschermende laag gevolgd door een decoratieve laag waar het (hout)dessin op gedrukt kan worden. Onder de verstevigende PVC laag zit een dikke kurklaag die zorgt voor de unieke voordelen van een kurkvloer. De onderste laag van onze PVC vloeren in Zeeland is opnieuw een PVC laag.

Kies uit twee merken voor je kurkvloer

TMC Wonen heeft 2 merken kurkvloer van de leverancier Wicanders. De eerste is HydroCork, eenvoudig te leggen op andere vloeren door middel van een PressFit systeem. Authentica, het tweede merk, heeft als voordelen dat het eenvoudig te leggen is en dat de ondervloer niet geëgaliseerd hoeft te worden.

Koop je PVC vloeren in de dichtstbijzijnde winkel

In onze winkel in Zeeland en Noord-Brabant kun je terecht voor vloeren van PVC. Bekijk welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is en kom langs! Onze vriendelijke medewerkers geven je graag deskundig advies. Heb je vragen die je nu al wilt stellen? Neem dan contact op met de gewenste vestiging door te bellen naar het telefoonnummer van die winkel.

MAAK AFSPRAAK
 • Wim

  Wim

  Bedrijfsleider

  Wim

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 27

  Wim is de rots in de branding voor het filiaal TMC Goes. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij een kei in zijn vak. Het specialisme van Wim is de parketafdeling. Hierin kan hij je volledig informeren én met verrassende ideeën komen.