Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
PVC Betonlook vloertegels
PVC Vloertegels betonlook

Wat kies jij?

PVC betonlook vloer

Een PVC betonlook vloer geeft je woning een industriële uitstraling. Een voordeel van een PVC vloer is dat deze in elke stijl beschikbaar is, zo hebben wij continu tientallen betonlook vloeren in onze collectie. De liefhebbers van betonlook PVC vloeren hebben een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Bekijk de mogelijkheden van TMC Wonen en laat je adviseren door ervaren professionals.

Raak geïnspireerd

Wil je weten of een betonlook PVC vloer bij jouw interieur past? Onze stylisten geven je graag interieuradvies zodat jij uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat. Kom langs in één van onze winkels en laat je inspireren.

Kies voor een strakke PVC betonlook vloer
Betonlook PVC vloer leggen
Betonlook vloeren
Vakmensen bij TMC
Onze vakmensen gaan graag voor jou aan de slag

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs
  • Verschillende legvormen mogelijk
  • Kan tussen bestaande plinten worden verwerkt
  • Sterk
  • Altijd egalisatie noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
Betonlook PVC vloer
PVC Tegels

Een industriële uitstraling

Een PVC betonlook vloer is een echte eyecatcher in een industrieel interieur. De voordelen ten opzichte van een echte betonvloer zijn groot, zo is een PVC vloer gemakkelijker schoon te maken, kan deze beter tegen water en is de vloer slijtvaster. In onze winkels in Zeeland, Goes en Kruiningen, krijg je advies van deskundige adviseurs die samen met jou kijken welke PVC vloer het best past bij jouw woonsituatie. Bekijk de mogelijkheden van TMC Wonen en laat je adviseren door ervaren professionals.

Betonlook vloer Zeeland
PVC vloer woonkamer

Het leggen van PVC vloeren

Misschien wil je kosten besparen en de PVC vloer met betonlook zelf leggen. Dit is mogelijk bij een aantal type PVC vloeren:
· Click PVC
· Los gelegde PVC
· Connect PVC
Deze vloeren worden zwevend gelegd. Dit betekent dat deze type vloeren niet vastzitten aan de ondervloer. Één van de voordelen hiervan is dat zon vloer gemakkelijk mee te verhuizen is. Kies je voor een zelfklevende PVC of een volledig verlijmde PVC? Dan is het raadzaam om de vloer te laten leggen door een van onze vakkundige specialisten.

PVC Vloer beton
Adviseur PVC Betonlook vloeren

Johan

Kies voor een strakke PVC betonlook vloer

Kom langs in een van onze woonwinkels in Zeeland

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zowel het opmeten als leggen van het marmoleum is perfect gedaan. De lassen tussen de banen zijn -altijd een kritisch punt -mooi glad gestreken. Ook het onderhoudsadvies is prettig te vernemen. Ik zou weer voor TMC kiezen.
Het was wat teveel van het goede, want stofzuigers en fietsen vonden we wat vreemd, je kunt alles wel met wonen associëren, maar dat viel wat ons betreft uit de toon. Zo ook alarmsystemen. Hoort meer bij een grotere beurs, maar niet bij jullie vinden wij. Maar alles zag er wel verzorgd uit!
Goed geholpen
Fijn bedrijf met een goeie service!