Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
PVC In Rechte Stroken

PVC Vloeren in Goes en Kruiningen

Op zoek naar een PVC vloer in Zeeland? PVC Vloeren vind je in onze woonwinkels in Goes en Kruiningen. Ontdek het uitgebreide aanbod van PVC vloeren en bepaal zelf welke uitstraling je wilt creëren met deze vloer. Wil je een tegelvloer met vierkante tegels of kies je toch voor rechthoekige stroken? Kom langs in de winkel en ga samen met onze specialist op zoek naar de PVC vloer die bij jouw interieur past! Bekijk meer vloeren van TMC Wonen.

Raak geïnspireerd

PVC Vloeren Zeeland vind je bij TMC Goes en TMC Kruiningen. Laat je adviseren door onze deskundige adviseurs. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Kom langs en laat je inspireren.

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs
  • Verschillende legvormen mogelijk
  • Kan tussen bestaande plinten worden verwerkt
  • Sterk
  • Altijd egalisatie noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
Rechte Stroken PVC

Wat zijn PVC vloeren?

PVC is een vorm van vloerbedekking en wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride (PVC). Deze harde, maar flexibele vloer, is opgebouwd uit meerdere lagen: de onderste (backing) laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarboven zit een laag die de vloer beschermt tegen krimpen en uitzetten, gevolgd door een (film)laag waar het design op gedrukt of geperst is. De matte en doorzichtige toplaag van polyurethaan (PU) beschermt tegen slijtage en beschadigingen. Daarnaast kan er een bepaalde structuur aan gegeven worden (Embossing).

PVC Vloeren TMC Goes
PVC Vloeren Zeeland

PVC koop je in onze woonwinkels in Zeeland

Onze woonwinkels in Zeeland beschikken over een uitgebreide collectie PVC vloeren. Je vindt hier grote stalen, zodat je een goed beeld kan vormen hoe de vloer er uit komt te zien. Maar we bieden je niet alleen een groot assortiment met uitgebreide mogelijkheden. We hebben ook eigen vakmensen in dienst die het egaliseren en leggen van PVC vloeren tot hun vak hebben gemaakt. Ook daarom koop je jouw nieuwe PVC vloer bij TMC! Kom langs in Goes voor pvc vloeren of bezoek de woonwinkel Kruiningen en profiteer van onze prijzen, kennis en vakkundigheid.

In onze woonwinkel in Noord-Brabant vind je ook PVC vloeren. 

PVC Vloer Zeeland
Nelleke PVC Vloeren

Nelleke

Het mooie aan PVC vloeren is dat het in vele stijlen te verkrijgen is

Kom naar TMC Wonen in Goes of Kruiningen voor jouw nieuwe PVC vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed geïnformeerd over de levering!!
netjes en vriendelijk
Op 9 en 10 mei 2030 heeft TMC onze vloer vervangen wegens een fabrieksfout. Vanuit TMC werd er goed meegedacht deze twee dagen, zodat op 10 mei rond de helft van de middag de klus geklaard was Wij zijn enorm goed geholpen met met verplaatsen van onze grote meubels (de kleine hadden we zelf al uit de woning gehaald).
we zijn tevreden met de kwaliteit van het geleverde en de vriendelijkheid van het personeel