Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
PVC vloer Bergen op Zoom
PVC vloer brabant

Wat kies jij?

PVC vloeren Bergen op Zoom

Op zoek naar een PVC vloer in Bergen op Zoom? Het beste advies en de mooiste PVC Vloeren vind je in onze woonwinkel in Bergen op Zoom. Ontdek het uitgebreide aanbod van PVC vloeren en bepaal zelf welke woonstijl je wilt creëren. Uiteraard staan onze binnenhuisadviseurs voor je klaar om je te adviseren om je de juiste keuze te maken. De mogelijkheden zijn talrijk, zo kan je kiezen voor een vierkante tegel, een strook, wel of geen plinten etc. om langs in de winkel en ga samen met onze specialist op zoek naar de PVC vloer die bij jouw interieur past!

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkel in Bergen op Zoom staan deskundige adviseurs voor jou klaar. Door eerlijk en persoonlijk advies kiezen we samen met jou dé PVC vloer die past bij jouw woonwensen. Kom langs in onze woonwinkel in Bergen op Zoom en laat je inspireren. Door de centrale ligging is onze woonwinkel goed bereikbaar vanuit Brabant, Zeeland en België.

Voor- en nadelen

  • Makkelijk te onderhouden
  • Veel designs en A-kwaliteit merken
  • PVC is een sterke vloer
  • Kan tussen bestaande plinten worden verwerkt
  • Verschillende legvormen mogelijk
  • Altijd egalisatie noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
PVC Tegels In De Eetkamer

PVC koop je in onze woonwinkel in Noord-Brabant

Kom gezellig langs in onze woonwinkel en deel jouw droomvloer met ons. Vervolgens laten we alle mogelijkheden zien. We maken daarbij gebruik van een uitgebreide PVC collectie met grote stalen, zodat je een goed beeld krijgt van de vloer. Onze vakmensen komen je vloer vakkundig egaliseren en/of leggen. We staan voor je klaar bij TMC Bergen op Zoom.

Bekijk hier meer over PVC vloeren in de woonwinkels in Zeeland.

 

PVC Is Geschikt Voor Vloerkoeling
PVC Trapbekleding

Stel jouw ideale PVC vloer samen

Bij TMC Bergen op Zoom vind je een uitgebreide collectie PVC vloeren. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren hebben als voordeel dat ze beschikbaar zijn in vele designs. Zo kies je zelf tussen de kleuren en patronen die passen bij jouw woonwensen. In de winkel in Bergen op Zoom staan deskundige adviseurs klaar die je eerlijk en persoonlijk advies geven.

Merken

PVC vloeren kopen Bergen op Zoom
Adviseur PVC vloeren Bergen op Zoom

Johan

Ervaar het onbezorgde woongenot van PVC vloeren

Kom langs bij TMC Wonen in Bergen op Zoom voor jouw nieuwe PVC vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed geholpen en vakkundig werk afgeleverd
Goed verzorgd
Alleen duurde het erg lang voor het geleverd werd. Waarschijnlijk kan TMC wonen hier niets aan doen, omdat de bank die we besteld hadden in het buitenland gemaakt wordt met stof uit een ander land. Ook de oorlog in Oekraïne speelde een rol bij de lange leveringstermijn.
Goed adres bij aankoop. Correcte houding en aanvullend advies van de man die kwam inmeten. Goede montage en wederom een monteur met inlevingsvermogen.