Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tarkett PVC Vloer

Tarkett

Tarkett biedt oplossingen voor een groot aantal segmenten met een breed assortiment aan producten. Tarkett staat voor innovatie en duurzaamheid en streeft naar het leveren van topkwaliteit producten. Door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen met respect voor het milieu en voor het welzijn van mensen, doet Tarkett samen met TMC Wonen er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden.

Duurzaamheid

Vanwege de klimaatverandering en schaarste van hulpbronnen, is het duurzaam ontwerpen en produceren van vloeren belangrijker dan ooit. Om die reden is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvisie van Tarkett. Tarkett heeft dan ook een uitgebreide duurzaamheidsstrategie toegepast op basis van het geavanceerde “Tarkett Closed-Loop Circular Design” en leidt vandaag de dag de transformatie van de vloerenindustrie naar de circulaire economie.

Ontdek de Tarkett collectie bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
In Bergen op zoom gaan kijken voor een luxaflex maar voor op het raam, een offerte gekregen. Na 3 weken komen op meten maar de opmeten had een beter idee en de offerte aangepast, montage 3 weken later. Nog steeds rug blij mee.
Monteurs zijn vriendelijk en werken netjes.
Gelverde prestaties uitstekend. In de communicatie schort er wel het een en ander. Aflevering lamellen werd ondanks verzoek en toezegging niet op één dag geregeld. Reden: deel was zoek. Tweede voorbeeld. Nieuwe datum was geregeld. Maar blijkbaar niet gecommuniceerd naar verantwoordelijke collega. Dat is erg slordig. Gezien prijs/ kwaliteit is dit wel een verbeterpunt.
En ze nemen alle tijd voor je