Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tarkett PVC Vloer

Tarkett

Tarkett biedt oplossingen voor een groot aantal segmenten met een breed assortiment aan producten. Tarkett staat voor innovatie en duurzaamheid en streeft naar het leveren van topkwaliteit producten. Door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen met respect voor het milieu en voor het welzijn van mensen, doet Tarkett samen met TMC Wonen er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden.

Duurzaamheid

Vanwege de klimaatverandering en schaarste van hulpbronnen, is het duurzaam ontwerpen en produceren van vloeren belangrijker dan ooit. Om die reden is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvisie van Tarkett. Tarkett heeft dan ook een uitgebreide duurzaamheidsstrategie toegepast op basis van het geavanceerde “Tarkett Closed-Loop Circular Design” en leidt vandaag de dag de transformatie van de vloerenindustrie naar de circulaire economie.

Ontdek de Tarkett collectie bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De aflevering was NIET zoals gepland. Dat had ik van TMC niet verwacht na al mijn aankopen. Het resultaat, het slaapcomfort voldoet aan de verwachtingen, meer zelfs, die dhr. Buteijn mij beloofde. Helaas, dus ook bij TMC, gaat wel eens iets mis. Sans rancune! Hans van de Velde.
Vakkundige medewerkers die meedenken met de klant.
Mijn bed is door twee vriendelijke en deskundige medewerkers gemonteerd. Ben er zeer blij mee.!
We werden in de winkel weer top ontvangen. Alles goed uitgezocht. Bart, de monteur, is altijd vriendelijk,kundig en netjes. Wachten alleen nog op een nieuwe rekening, maar ook dat komt weer wel goed. Als er een probleem is, wordt alles altijd netjes weer opgelost