Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Tarkett PVC Vloer

Tarkett

Tarkett biedt oplossingen voor een groot aantal segmenten met een breed assortiment aan producten. Tarkett staat voor innovatie en duurzaamheid en streeft naar het leveren van topkwaliteit producten. Door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen met respect voor het milieu en voor het welzijn van mensen, doet Tarkett samen met TMC Wonen er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden.

Duurzaamheid

Vanwege de klimaatverandering en schaarste van hulpbronnen, is het duurzaam ontwerpen en produceren van vloeren belangrijker dan ooit. Om die reden is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvisie van Tarkett. Tarkett heeft dan ook een uitgebreide duurzaamheidsstrategie toegepast op basis van het geavanceerde “Tarkett Closed-Loop Circular Design” en leidt vandaag de dag de transformatie van de vloerenindustrie naar de circulaire economie.

Ontdek de Tarkett collectie bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Twee medewerkers van TMC hebben bij ons in het gehele (oude) huis zowel laminaat, PVC als houten vloeren zeer goed gelegd. Ook de traprenovatie is geheel naar wens geschied.
Er wordt meegedacht, kan producten proberen en de service is uitstekend
Alles naar wens Topmatrassen
Ik heb goede voorlichting gehad Zijn thuis langs geweest en hebben samen met ons een goed inzicht gemaakt naar de ruimte en situering van de nieuwe tafel en stoelen Dit i.v.m. en onze ruimte en onze beperkingen