Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tarkett PVC Vloer

Tarkett

Tarkett biedt oplossingen voor een groot aantal segmenten met een breed assortiment aan producten. Tarkett staat voor innovatie en duurzaamheid en streeft naar het leveren van topkwaliteit producten. Door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen met respect voor het milieu en voor het welzijn van mensen, doet Tarkett samen met TMC Wonen er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden.

Duurzaamheid

Vanwege de klimaatverandering en schaarste van hulpbronnen, is het duurzaam ontwerpen en produceren van vloeren belangrijker dan ooit. Om die reden is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvisie van Tarkett. Tarkett heeft dan ook een uitgebreide duurzaamheidsstrategie toegepast op basis van het geavanceerde “Tarkett Closed-Loop Circular Design” en leidt vandaag de dag de transformatie van de vloerenindustrie naar de circulaire economie.

Ontdek de Tarkett collectie bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
tevreden
Uitgebreid en dicers assortiment aanwezig in smaakvol winkel-interieur. Vriendelijke verwelkoming. Meedenkend, geduldig en geïnteresseerd , naar oplossingen zoekend ,personeel, dat in deze tijd uitzonderlijk, blijk geeft van kennis van zaken. ( Én indien níet helemaál op de hoogte, roepen ze beleefd een collega/familielid erbij) Kortom: zeér tevreden. En dit zowel in Goes als ook Kruiningen. Blij dat jullie er zijn !
Een ieders ervaring en wensen zijn anders, dus iets aanbevelen doe ik nooit.
contact is persoonlijk, heb er vertrouwen in jullie werk, hoewel men nog voor de gordijnen terugkomt, in mei personeel wat werkt op Kop van Dok, Vlissingen is heel gemotiveerd om te helpen, ook om nog even naar de vloer te kijken en een tegel te vervangen, hoor ik van meer mensen,