Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tarkett PVC Vloer

Tarkett

Tarkett biedt oplossingen voor een groot aantal segmenten met een breed assortiment aan producten. Tarkett staat voor innovatie en duurzaamheid en streeft naar het leveren van topkwaliteit producten. Door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen met respect voor het milieu en voor het welzijn van mensen, doet Tarkett samen met TMC Wonen er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden.

Duurzaamheid

Vanwege de klimaatverandering en schaarste van hulpbronnen, is het duurzaam ontwerpen en produceren van vloeren belangrijker dan ooit. Om die reden is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvisie van Tarkett. Tarkett heeft dan ook een uitgebreide duurzaamheidsstrategie toegepast op basis van het geavanceerde “Tarkett Closed-Loop Circular Design” en leidt vandaag de dag de transformatie van de vloerenindustrie naar de circulaire economie.

Ontdek de Tarkett collectie bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Fotobehang en laminaatvloer in de slaapkamer keurig aangebracht en gelegd. Netjes afgewerkt.
TMC adviseur was aardig, maar uiteindelijk als organisatie niet onderscheidend genoeg. Eerder selectie gordijnstoffen niet genoteerd, dus opnieuw door alle rekken. Daarom afspraak gemaakt, maar ook geen voorwerk qua interessante stalen gedaan door adviseurs. Had op zich fijn geweest. Wel zeer behulpzaam tijdens de afspraak en in de opvolging. Gordijnen besteld en wilden volgende bestelling doen voor gordijnen en behang. Tot exact dezelfde gordijnen met 20% elders te koop waren. Toch terug naar TMC en aangegeven dat we graag onze bestelling daar wilden doen, maar gingen helaas niet mee in de aangeboden korting elders. Scheelt ons honderden euro's, dus vandaar dat TMC een klant is verloren. Jammer, want had ze daar graag besteld als dank voor de aardige TMC adviseur.
Meubelen, vaas met kunstbloemen stoelen en vloeren , het blijft genieten. Een TMC om naar terug te gaan.
en netjes alles opgeruimd