Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tarkett PVC Vloer

Tarkett

Tarkett biedt oplossingen voor een groot aantal segmenten met een breed assortiment aan producten. Tarkett staat voor innovatie en duurzaamheid en streeft naar het leveren van topkwaliteit producten. Door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen met respect voor het milieu en voor het welzijn van mensen, doet Tarkett samen met TMC Wonen er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden.

Duurzaamheid

Vanwege de klimaatverandering en schaarste van hulpbronnen, is het duurzaam ontwerpen en produceren van vloeren belangrijker dan ooit. Om die reden is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvisie van Tarkett. Tarkett heeft dan ook een uitgebreide duurzaamheidsstrategie toegepast op basis van het geavanceerde “Tarkett Closed-Loop Circular Design” en leidt vandaag de dag de transformatie van de vloerenindustrie naar de circulaire economie.

Ontdek de Tarkett collectie bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Net als in de winkel, super goed geholpen, heel vriendelijk. Tot de volgende keer Gr Annemarie
Prima geregeld, afspraken duidelijk, nette werknemers
prettige mensen, ze helpen en adviseren je perfect, Jammer dat bij de prachtige lamp die we er ook kochten niet werd gezegd dat een zzp'er deze later zou komen ophangen. Door vakanties e.d. stond daardoor de enorme doos met lamp als een sta-in-de-weg in de kamer en dat gedurende enkele weken. Overigens de zzp'er heeft keurig zijn werk uitgevoerd. En wat hebben ze een prachtige meubels.
Meedenken met klant