Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Behang Goes

Laat je adviseren

Op zoek naar een mooie, stijlvolle en kwalitatief hoogstaande behang om jouw interieur helemaal compleet te maken? Kom dan zeker kijken bij onze afdelingen behangafdeling. In samenwerking met onze adviseurs maken we je wegwijs in alle mogelijkheden van tegenwoordig. Van een rustige elegante basis tot de ultieme eye-catcher in je interieur! 

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels vind je een uitgebreide collectie behang, met voorbeelden ter inspiratie in onze eigen showroom. 

Voor- en nadelen

  • Veel designs, stijlen en uitvoeringen
  • Eenvoudig en zonder veel gedoe toe te passen in een bestaand interieur
  • In veel verschillende prijsklassen beschikbaar
  • Afhankelijk van de kwaliteit zijn soms de naden zichtbaar
  • Minder eenvoudig aan te brengen dan bijvoorbeeld verf
Slaapkamerbehang
Behang met patroon

De keuze is enorm… Daarom helpen jou op weg!

Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om het juiste behang voor jouw inrichting te vinden. Wanneer gewenst combineren we dit met meerdere benodigde interieurelementen. Een goede voorbereiding is belangrijk, neem daarom zoveel mogelijk informatie en maten mee van de betreffende ruimte. Zo kunnen we je nog beter voorlichten en inspireren.

Behang woonkamer
Bloemetjes behang

De betere behang merken

Zoals altijd is er veel verschil in prijs, uitstraling maar zeker ook in kwaliteit te verkrijgen. De betere behangmerken zijn over het algemeen (door een specialist) beter te verwerken, met bijvoorbeeld minder naden als resultaat. Daarnaast wordt er gewerkt met een complexere opbouw van uitstraling waardoor er automatisch een luxere uitstraling gecreëerd wordt. In onze woonwinkels laten we je graag kennis maken met de betere behangmerken. Bekijk verderop alvast de verschillende merken.

Merken

Behang voor woonkamer
Adviseur Behang

Anouk

Met wandbekleding kan zowel een sfeervolle basis als een unieke finishing touch gerealiseerd worden

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe behang

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Wij hadden op 09-11-2020 shutters besteld en het zou ongeveer 3 maanden duren voordat ze geleverd zouden worden. Na deze 3 maanden gebeld met de vraag of er al meer bekend was over de levering. Dat was nog niet het geval, dus een maand later weer hierover gebeld. Uiteindelijk zijn ze 6 maanden later(!!!) geleverd. Hoe het nu kwam dat het zoveel langer heeft moeten duren is ons nooit duidelijk geworden. Bij het plaatsen van de shutters bleek ook nog dat er een meetfout gemaakt was, waardoor een groot deel opnieuw besteld moest worden. Overigens waren de 2 monteurs wel heel erg voorzichtig bij het plaatsen/monteren. Dit werd uiterst zorgvuldig en behoedzaam gedaan!
prima medewerkers in elke afdeling, dat begon al in de winkel. Een verkeerde levering dreigde vertraging op te leveren, maar de medewerkers hebben snel en creatief gehandeld waardoor de vertraging uiteindelijk maar één dag was. Prima werk geleverd, de vloer ziet er goed uit. Er zijn wel enkele beschadigingen op de muur aangebracht, wat jammer is want deze zijn net gestukadoord en geschilderd.
Zoals omschreven in de zin hier boven, gordijnen en zonnewering prima verzorgd door een vakman van TMC. Vloeren leggers waren geen mensen van TMC maar ingeleende en kwamen afspraken niet na ook keuken plint nog beschadigd hebben niet afgekit en lieten verpakkingsmaterialen gewoon leggen. Door veel te bellen met i.vm. met verhuizing de andere dag door TMC mensen opgelost. Hoop dat TMC daar van geleerd heeft.
Top goed geholpen, snelle levering!