Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Behang Goes

Laat je adviseren

Op zoek naar een mooie, stijlvolle en kwalitatief hoogstaande behang om jouw interieur helemaal compleet te maken? Kom dan zeker kijken bij onze afdelingen behangafdeling. In onze woonwinkels vind je een uitgebreide collectie behang, met voorbeelden ter inspiratie in onze eigen showroom. In samenwerking met onze adviseurs maken we je wegwijs in alle mogelijkheden van tegenwoordig. Van een rustige elegante basis tot de ultieme eye-catcher in je interieur!

Voor- en nadelen

  • Veel designs, stijlen en uitvoeringen
  • Eenvoudig en zonder veel gedoe toe te passen in een bestaand interieur
  • In veel verschillende prijsklassen beschikbaar
  • Afhankelijk van de kwaliteit zijn soms de naden zichtbaar
  • Minder eenvoudig aan te brengen dan bijvoorbeeld verf
Slaapkamerbehang
Behang met patroon

De keuze is enorm… Daarom helpen jou op weg!

Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om het juiste behang voor jouw inrichting te vinden. Wanneer gewenst combineren we dit met meerdere benodigde interieurelementen. Een goede voorbereiding is belangrijk, neem daarom zoveel mogelijk informatie en maten mee van de betreffende ruimte. Zo kunnen we je nog beter voorlichten en inspireren.

Behang woonkamer
Bloemetjes behang

De betere behang merken

Zoals altijd is er veel verschil in prijs, uitstraling maar zeker ook in kwaliteit te verkrijgen. De betere behangmerken zijn over het algemeen (door een specialist) beter te verwerken, met bijvoorbeeld minder naden als resultaat. Daarnaast wordt er gewerkt met een complexere opbouw van uitstraling waardoor er automatisch een luxere uitstraling gecreëerd wordt. In onze woonwinkels laten we je graag kennis maken met de betere behangmerken. Bekijk verderop alvast de verschillende merken.

Merken

Behang voor woonkamer
Adviseur Behang

Anouk

Met wandbekleding kan zowel een sfeervolle basis als een unieke finishing touch gerealiseerd worden

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe behang

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Hele fijne winkel, vriendelijk personeel. Mijn behang was snel geleverd.
Er is een mooie vloer geleverd
Fijne verkoper, super monteur werkt zeer netjes, TMC ga zo door
Eerder heeft TMC al onze vloer gelegd, nu moest er een stuk worden aangelegd ivm verbouwen. In eerste instantie leek door afwijkende maten lastig meer te lukken. TMC heeft er alles aan gedaan dit goed op te lossen en met succes. Er is beslist niet meer te zien dat er stuk aangelegd is.