Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis

Kwaliteit & Innovatie

Hooked on Walls

HookedOnWalls bestaat intussen ruim 10 jaar. Het is een merk van de Arte groep, een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding, gevestigd in België. Arte bestaat sinds 1981 en staat inmiddels wereldwijd bekend om haar kwaliteit, technische kennis, service en innovatie.

Oog voor detail

HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol, maar ook toegankelijk. De desisins zijn ruim toepasbaar in zowel privé interieurs als projectinrichtingen. Binnen het ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Soms wat gedurfd, maar wél altijd net wat anders.

De nieuwe collecties worden ontworpen en gecreëerd door ervaren ontwerpers, die continu vooruit lopen op de trends en ontwikkelingen op gebied van mode en interieur continu. Zo staan ze mee aan de basis van nieuwe trends. Alle nieuwe dessins worden ontworpen met oog voor detail en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt.

Adviseur behang Kruiningen

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welk soort of welke kleur muurbekleding je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij een van de TMC Wonen vestigingen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De geliefde oude stoel was aan een nieuwe stoffering toe. Na een bezoek aan huis met stofstalen, zodat de kleur afgestemd kon worden op het interieur en een prijs opgaaf, werd de stoel opgehaald en afgeleverd, keurig hersteld zowel de vulling als de stoffering. Kortom deze stoel gaat weer jaren mee en een zeer tevreden klant erbij.
Wij wachten op afwerking van de bestelling. Ook zou ik nog een mail ontvangen over compensatie van de tegenslag tot nu toe.
Wederom prima service bij TMC, zoals we al jaren gewned zijn !
We zijn zeer tevreden over de keuze van gordijnen en het advies wat we hebben gekregen. Kregen zelfs stalen mee om de kleur van de nieuwe gordijnen thuis te beoordelen Ook de afspraak voor het hangen van de gordijnen is simpel te maken en wordt nagekomen. We zijn al jaren klant bij TMC en zijn van plan dat ook nog jaren te blijven. Degelijk en betrouwbaar!