Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Behang boeken HookedOnWalls

Kwaliteit & Innovatie

Hooked on Walls

HookedOnWalls, onderdeel van de Arte groep, bestaat intussen ruim 10 jaar. Arte is een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding, gevestigd in België en bestaat sinds 1981. Arte staat inmiddels wereldwijd bekend om haar kwaliteit, technische kennis, service en innovatie.

Hookedonwalls behangboeken

Oog voor detail

HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol, maar ook toegankelijk. De desisins zijn ruim toepasbaar in zowel privé interieurs als projectinrichtingen. Binnen het ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Soms wat gedurfd, maar wél altijd net wat anders.

De nieuwe collecties worden ontworpen en gecreëerd door ervaren ontwerpers, die continu vooruit lopen op de trends en ontwikkelingen op gebied van mode en interieur continu. Zo staan ze mee aan de basis van nieuwe trends. Alle nieuwe dessins worden ontworpen met oog voor detail en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt.

Adviseur behang Kruiningen

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welk soort of welke kleur muurbekleding je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij een van de TMC Wonen vestigingen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik heb mijn moeder van 90 die ging verhuizen naar een appartement begeleid bij die verhuizing en de keuzes rondom de inrichting van het nieuwe appartement. Louise van TMC werd door mij ingeschakeld als interieur-adviseur. Zij bleek vanaf start prima in staat om adviezen en eventuele alternatieven aan te geven als ook om mijn moeder van 90 mee te nemen in die keuzes maar ook ruimte te laten voor twijfel. Tevens vond Louise het geen probleem als mijn moeder opeens te moe werd en we een nieuwe afspraak moesten inplannen om verder te gaan. Het eindresultaat is er nog niet geheel (project loopt nog) maar ik heb er alle vertrouwen in dat het resultaat, mede dankzij Louise, prachtig zal zijn
De communicatie liep ronduit slecht . Ook het plaatsen ging mis . Paste niet ! Manager heeft wel heel erg zijn. Erg zijn best gedaan om het op te lossen .
Voorlichting over kastenwanden en afspraken over trapbekleding
klantvriendelijk en ruim assortiment