Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Behang boeken HookedOnWalls

Kwaliteit & Innovatie

Hooked on Walls

HookedOnWalls, onderdeel van de Arte groep, bestaat intussen ruim 10 jaar. Arte is een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding, gevestigd in België en bestaat sinds 1981. Arte staat inmiddels wereldwijd bekend om haar kwaliteit, technische kennis, service en innovatie.

Hookedonwalls behangboeken

Oog voor detail

HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol, maar ook toegankelijk. De desisins zijn ruim toepasbaar in zowel privé interieurs als projectinrichtingen. Binnen het ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Soms wat gedurfd, maar wél altijd net wat anders.

De nieuwe collecties worden ontworpen en gecreëerd door ervaren ontwerpers, die continu vooruit lopen op de trends en ontwikkelingen op gebied van mode en interieur continu. Zo staan ze mee aan de basis van nieuwe trends. Alle nieuwe dessins worden ontworpen met oog voor detail en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt.

Adviseur behang Kruiningen

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welk soort of welke kleur muurbekleding je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij een van de TMC Wonen vestigingen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Voor ons appartementencomplex hadden we een schoonloopmat nodig. TMC heeft met ons mee gedacht en een prima mat aanbevolen voor een schappelijke prijs.
In het algemeen order goed afgehandeld Echter was de extra behandeling (impregnering) vergeten. Dit moet dus nog gaan gebeuren.
netjes gewerkt jammer van de lange levertijd
Als onderdeel van een nieuwbouw appartementenproject hadden we al snel de ingang van TMC Goes gevonden. Het bedrijf, dat de opdracht kreeg om screens en zonneschermen te leveren aan de eigenaars van de appartementen, was niet alleen bereikbaar maar ook aanspreekbaar en gaf alle info die nodig was om e.e.a. voor te bereiden en keuzes te maken. De uiteindelijke montage gebeurde vakkundig, flexibel en foutloos zonder enige discussie met veel dank aan Coen Witte.