Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Kwaliteit & Innovatie

Hooked on Walls

HookedOnWalls bestaat intussen ruim 10 jaar. Het is een merk van de Arte groep, een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding, gevestigd in België. Arte bestaat sinds 1981 en staat inmiddels wereldwijd bekend om haar kwaliteit, technische kennis, service en innovatie.

Oog voor detail

HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol, maar ook toegankelijk. De desisins zijn ruim toepasbaar in zowel privé interieurs als projectinrichtingen. Binnen het ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Soms wat gedurfd, maar wél altijd net wat anders.

De nieuwe collecties worden ontworpen en gecreëerd door ervaren ontwerpers, die continu vooruit lopen op de trends en ontwikkelingen op gebied van mode en interieur continu. Zo staan ze mee aan de basis van nieuwe trends. Alle nieuwe dessins worden ontworpen met oog voor detail en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt.

Adviseur behang Kruiningen

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welk soort of welke kleur muurbekleding je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij een van de TMC Wonen vestigingen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Monteurs weten van wanten ,het hele huis 13 ramen met 3 man in ongeveer anderhalf uur kant en klaar.
Afspraken correct nagekomen.
Goed geholpen,met alles
Het eindresultaat ziet er prachtig uit. We hebben goed contact gehad met de diverse medewerkers, zowel in de winkel als bij het leggen.