Vloeren

Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Onderhoud vloeren 

Tapijten en vloerkleden zijn vloeren waarop vlekken en viezigheid een probleem kan zijn omdat het zo lastig te verwijderen is. Met de onderhoudsproducten op de webshop van TMC Wonen zijn deze vlekken gemakkelijk te verwijderen. De onderhoudsmiddelen van James lossen de viezigheid snel op zodat het tapijt of vloerkleed er weer als nieuw uitziet. Ook oudere vlekken zijn ook op te lossen door de reinigingsmiddelen van James.

Bij een laminaat-, PVC- of vinylvloer hebt je veel minder problemen met viezigheid omdat het zo gemakkelijk te reinigen is. Krassen en strepen kunnen het uiterlijk van de vloer minder mooi maken. James laminaat reinigers en beschermers zijn het ideale onderhoudsmiddellen voor deze vloeren. Bij het behandelen van de vloer laat de beschermer een vuilafstotend en slipvaste laag achter. Lichte krassen en strepen worden hersteld, zo blijft jouw vloer langer goed.

Echt houten vloeren zoals parket hebben ook onderhoud nodig. Na verloop van tijd ziet de vloer er schraal en vies uit, het voordeel van parket is dat het na de goede reinigingsmethode er weer uitziet als nieuw. Breng het middel aan en na 15 minuten kun je de viezigheid van de vloer spoelen. Als zelfs dit onderhoudsmiddel niet meer werkt is het aan te raden de vloer een volledige opknapbeurt te geven.

Uitvoeringen:

Harde vloeren | Houten vloeren | Tapijt

Merken:

James | Woca 

Lees meer ... ... Verberg