Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Foto oude winkel

Hoe het ooit begon..

De foto die je hier naast ziet, is gemaakt in de Couwervestraat in Goes tijdens de beginjaren van TMC. TMC Wonen is sinds 1975 een begrip. Toen begon J. Witte Sr. een kleine tapijtzaak in Goes onder de naam Tapijtcentrum Zeeland. Het bedrijf ontwikkelde zich snel en opende een filiaal in Kruiningen. In de jaren die volgden, zijn nog meer vestigingen geopend en uitgebreid. In verband met diverse (assortiments-)uitbreidingen is de naam TMC ontstaan: Tapijt en Meubelen Centrum. Later is ‘Wonen’ eraan toegevoegd om de bedrijfsactiviteiten te benadrukken.

TMC Wonen Bergen Op Zoom
TMC Bergen Op Zoom

TMC Wonen nu

Je kan TMC Wonen tegenwoordig vinden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. In Goes zitten er twee vestigingen van TMC, namelijk de meubel woonwinkel en de vloer-, raam- en wandbekleding woonwinkel. In de winkel in Kruiningen staat ontzorgen centraal. Ook is er in Kruiningen een unieke meubelcollectie uit het hogere segment. En in onze winkel in Bergen op Zoom helpen we jou graag om alle onderdelen te ontwerpen van jouw droominterieur.

Bedrijfsgegevens

TMC Wonen is een Besloten Vennootschap oftewel een B.V. en staat geregistreerd bij de KVK onder ‘TMC Zeeland B.V.’ onder vermelding van KVK nummer 22028142. Het rekeningnummer van TMC is: NL36RABO0510010857.