Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Onze kernwaarden

Persoonlijk advies over ons
over ons vakmannen

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij hebben aandacht voor jou en je interieur. Zowel intern als extern hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Als familiebedrijf kennen we al onze collega’s, ook degene die in een andere vestiging, de buitendienst of op kantoor werken. Zo houden we de lijntjes kort en weten we altijd bij welke collega’s we terecht kunnen voor bepaalde vragen. Dit maakt niet alleen het werken bij ons leuker, het maakt het samenwerken ook makkelijker. Ook fijn voor onze klanten, want zo kunnen wij ze efficiënter van dienst zijn.

Vakmanschap over ons
Daan over ons vakmanschap

Vakmanschap

Vakmanschap

Puur vakmanschap, daar houden wij van. Doordat we onze eigen vakmensen in dienst hebben kunnen we de mooiste interieurs realiseren. Van het leggen van houten vloeren, het inmeten van producten tot behangen, onze vakmensen zetten zich elke dag in voor het beste resultaat. Niet alleen bij het realiseren komt vakmanschap kijken. Ook bij het ontwerpen en inmeten is vakmanschap van belang. Zowel in onze woonwinkels als in de buitendienst hebben wij vakkundige collega’s aan het werk.

Vloeren Bij TMC Wonen
Bezt Collection Bij TMC Wonen

Inspiratie

Inspiratie

Wij willen altijd blijven inspireren. Daarom vind je in onze woonwinkels altijd de mooiste en nieuwste collecties volgens de laatste woontrends. Dit vergt regelmatig wat verbouw en sjouw werk, maar daar draaien wij onze hand niet voor om. Ook middels onze eigen magazines, welke te vinden zijn in onze woonwinkels, delen we onze kennis over de laatste trends. Ook online zijn de magazines en onze blogs te lezen via onze inspiratiepagina! Neem gerust eens een kijkje, we blijven deze pagina continu aanvullen en vernieuwen.

Inspireren doen we iedere dag, zowel online als offline tijdens onze persoonlijke interieuradviezen. Voel je vrij om ons te vragen naar de laatste trends of woontips. Onze interieuradviseurs inspireren je graag!

Kernwaarden Tmc Wonen

Familiebedrijf TMC 

Foto oude winkel
J. Witte sr

Historie

Hoe het ooit begon..

TMC Wonen is een echt familiebedrijf, van begin tot heden staat de familie Witte aan het roer van het bedrijf. In 1975 schreef (opa) J. Witte sr. Tapijtcentrum Zeeland in bij de kamer van Koophandel, toen een enkele zaak gevestigd in Goes. Maar daar bleef het niet bij, al snel opende een winkel in Kruiningen en later ook een vestiging in Middelburg.

Door de jaren heen heeft TMC vele verhuizingen en verbouwingen doorgemaakt. Zo hebben we ook ooit een winkel gehad in Koudekerke, wellicht niet onbekend. De vele verhuizingen en openingen hebben geleid tot de winkels die er nu staan. Je vindt onze vier woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom!

Directie historie

Nieuwe generatie

TMC Wonen nu

Je kan TMC Wonen tegenwoordig vinden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. In Goes zitten er twee vestigingen van TMC, namelijk de meubel woonwinkel en de vloer-, raam- en wandbekleding woonwinkel. In de winkel in Kruiningen staat ontzorgen centraal. Ook is er in Kruiningen een unieke meubelcollectie uit het hogere segment. In onze winkel in Bergen op Zoom helpen we jou graag om alle onderdelen te ontwerpen voor jouw droominterieur.

In onze huidige directie vind je veel jonge gezichten, een nieuwe generatie van de familie Witte staat aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Een traditie die we graag nog vele jaren voorzetten.

Bedrijfsgegevens

TMC Wonen is een Besloten Vennootschap oftewel een B.V. en staat geregistreerd bij de KVK onder ‘TMC Zeeland B.V.’ onder vermelding van KVK nummer 22028142. Het rekeningnummer van TMC is: NL36RABO0510010857.