Contact met TMC
Foto oude winkel

Hoe het ooit begon..

De foto die je hier naast ziet, is gemaakt in de Couwervestraat in Goes tijdens de beginjaren van TMC. TMC Wonen is sinds 1975 een begrip. Toen begon J. Witte Sr. een kleine tapijtzaak in Goes onder de naam Tapijtcentrum Zeeland. Het bedrijf ontwikkelde zich snel en opende een filiaal in Kruiningen. In de jaren die volgden, zijn nog meer vestigingen geopend en uitgebreid. In verband met diverse (assortiments-)uitbreidingen is de naam TMC ontstaan: Tapijt en Meubelen Centrum. Later is ‘Wonen’ eraan toegevoegd om de bedrijfsactiviteiten te benadrukken.

Foto Nieuwe Winkel

TMC Wonen nu

Je kan TMC Wonen tegenwoordig vinden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. In Goes zitten twee vestigingen van TMC naast elkaar: de meubel woonwinkel en de vloer-, raam- en wandbekleding woonwinkel. Daarnaast is er een logistiek centrum in Goes. Van hieruit worden verschillende ondersteunende taken uitgevoerd.

Bedrijfsgegevens

TMC Wonen heeft als rechtsvorm en B.V. en staat geregistreerd bij de KVK onder ‘TMC Zeeland B.V.’ onder vermelding van KVK nummer 22028142. Het rekeningnummer van TMC is: NL36RABO0510010857.