Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Khrôma behang

Khrôma

Elke Khrôma collectie bevat een uniek en origineel verhaal. Khrôma (by Masureel) is een uniek en innovatief merk met uitgebreide kleurencombinaties, bijzondere texturen en steeds nieuwe ontwerpen die elke kamer een prachtige uitstraling geeft. Khrôma is dan ook uitgegroeid tot een toonaangevend merk binnen de interieur en mode branche. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s, waardoor er voor elke kamer een geschikte soort behang verkrijgbaar is voor het verrijken van uw kamer. Khrôma biedt particuliere en zakelijke klanten zoals professionele interieurarchitect een groot assortiment aan op maat gemaakte producten en is een partner in de zoektocht naar originaliteit en individualiteit.

Kom langs voor vrijblijvend & persoonlijk interieuradvies

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Op tijd en vakkundig afgeleverd.
Om te komen tot een keuze voor woninginrichting moeten verschillende stadia worden doorlopen. Oriëntatie- keuze - bestelling - uitvoering - afwikkeling. Over het algemeen: goede ervaring, maar let ook op correcte uitvoering qua planning en tijd.
1 van de beste beddenzaak van zeeland. Ga je voor kwaliteit en kennis, zoek dan niet verder. Complimenten voor de vriendelijkheid.
Fijne mensen. Heerlijk rustig. Was er met mijn moeder van 85 jaar. Hadden veel geduld met haar. Ook fijne mensen die de prachtige banken kwamen brengen.