Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Eijffinger behang
Eijffinger

Eijffinger Wallpapers

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Eijffinger stoffen- en behangcollectie in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk heeft meer dan 140 jaar ervaring in het aankleden en opvrolijken van interieurs en is een ware trendsetter geworden op dat gebied. Eijffinger staat en gaat voor creatief, uitgesproken, verrassend, innovatief en kwaliteit en laat dit zien in de uitgebreide stoffen en behangcollectie. Wij als TMC Wonen gebruiken deze producten graag in de inrichtingen die wij realiseren. Natuurlijk altijd aan de hand van de adviezen van onze gediplomeerde stylisten en eigen vakmensen. Benieuwd hoe wij met dit merk jouw interieur uniek en persoonlijk kunnen maken? Kom langs in één van onze winkels of maak eenvoudig online een afspraak voor bij jou thuis.

Beleef Eijffinger

In onze winkels staan deskundige adviseurs voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Eijffinger

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
1e ervaring was in de winkel dat er bij mijn aankoop onverwachte kosten kwamen. Levering was wel snel maar afspraak stond na 15.30 en ze waren er al rond 9.15 uur.
Over alles tevreden. Ik had de dag van levering geannuleerd, maar de chauffeur heeft zich toch aangemeld.
Alles kwam in 1 bestelling in dozen binnen. Monteurs zetten alles gelijk in elkaar. Veel dozen, maar is makkelijker voor transport voor hun en nog belangrijker, totaal geen beschadigingen. Waren top vrolijke, gezellige medewerkers. Tevens ook de medewerkers in de winkel die ons helpen hebben beslissen met onze nieuwe aanschaf.
Op dit moment even een mindere ervaring met deurmatten en een duette, we gaan kijken hoe dit op korte termijn opgelost wordt. Normaal gesproken nooit klachten!