Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Eijffinger behang
Eijffinger

Eijffinger Wallpapers

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Eijffinger stoffen- en behangcollectie in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk heeft meer dan 140 jaar ervaring in het aankleden en opvrolijken van interieurs en is een ware trendsetter geworden op dat gebied. Eijffinger staat en gaat voor creatief, uitgesproken, verrassend, innovatief en kwaliteit en laat dit zien in de uitgebreide stoffen en behangcollectie. Wij als TMC Wonen gebruiken deze producten graag in de inrichtingen die wij realiseren. Natuurlijk altijd aan de hand van de adviezen van onze gediplomeerde stylisten en eigen vakmensen. Benieuwd hoe wij met dit merk jouw interieur uniek en persoonlijk kunnen maken? Kom langs in één van onze winkels of maak eenvoudig online een afspraak voor bij jou thuis.

Beleef Eijffinger

In onze winkels staan deskundige adviseurs voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Eijffinger

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed geholpen in de winkel, fijne meedenkende medewerker. Levertijd was wat lang maar voor ons geen probleem. Zijn de omstandigheden op dit moment, daar had TMC ook geen invloed op. We komen voor een volgende aankoop zeker terug bij TMC.
Het betreft een nalevering. Was bij de eerste levering de zoom afgewerkt met loodveter en een locksteek. De nalevering was omgezoomd! Overigens laat de lockzoom op enkele plaatjes los.
Aflevering was op tijd .Deskundige en klantvriendelijke aflevering.
Mijn meubels zijn volgens plan geleverd. Als ik vragen had ,werd ik aan de telefoon netjes te woord gestaan.