Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Eijffinger behang
Eijffinger

Eijffinger Wallpapers

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Eijffinger stoffen- en behangcollectie in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk heeft meer dan 140 jaar ervaring in het aankleden en opvrolijken van interieurs en is een ware trendsetter geworden op dat gebied. Eijffinger staat en gaat voor creatief, uitgesproken, verrassend, innovatief en kwaliteit en laat dit zien in de uitgebreide stoffen en behangcollectie. Wij als TMC Wonen gebruiken deze producten graag in de inrichtingen die wij realiseren. Natuurlijk altijd aan de hand van de adviezen van onze gediplomeerde stylisten en eigen vakmensen. Benieuwd hoe wij met dit merk jouw interieur uniek en persoonlijk kunnen maken? Kom langs in één van onze winkels of maak eenvoudig online een afspraak voor bij jou thuis.

Beleef Eijffinger

In onze winkels staan deskundige adviseurs voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Eijffinger

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Heel fijn geholpen!
Het resultaat zoals het nu is, is uiteindelijk naar tevredenheid. Maar dit heeft wel enige moeite gekost. De totaalprijs viel erg tegen door een foute berekening in de offerte die door een van jullie medewerkers was gemaakt. Hierdoor moest veel meer materiaal gekocht worden. Ook waren de gordijnen niet goed van lengte waardoor wij deze later opnieuw in moesten leveren om te laten vermaken. Voor het terug laten hangen moesten wij zelf achteraan bellen omdat dit over het hoofd was gezien in de planning. Als laatste kwam de rekening van de laatst gelegde vloer steeds niet. Daar zijn wij zelf na 2 maanden maar eens achteraan gegaan.
Zeer goede resultaat en duidelijke communicatie van begin tot eind. Vooraf werd er ingemeten. De vloeren zijn netjes gelegd; geëgaliseerd en gelegd met PVC plaklaminaat. Het egaliseren had alleen net iets better gekund; de plinten laten duidelijk de kleine oneffenheden zien. De trap is netjes bekleed; het motief mee laten draaien met de trap is iets wat je bij de vakman ziet. Overal: dik tevreden !
Heldere afspraken en daarbij een goed resultaat. Resultaat en service boven verwachting. Complimenten hiervoor.