Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Eijffinger behang
Eijffinger

Eijffinger Wallpapers

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Eijffinger stoffen- en behangcollectie in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk heeft meer dan 140 jaar ervaring in het aankleden en opvrolijken van interieurs en is een ware trendsetter geworden op dat gebied. Eijffinger staat en gaat voor creatief, uitgesproken, verrassend, innovatief en kwaliteit en laat dit zien in de uitgebreide stoffen en behangcollectie. Wij als TMC Wonen gebruiken deze producten graag in de inrichtingen die wij realiseren. Natuurlijk altijd aan de hand van de adviezen van onze gediplomeerde stylisten en eigen vakmensen. Benieuwd hoe wij met dit merk jouw interieur uniek en persoonlijk kunnen maken? Kom langs in één van onze winkels of maak eenvoudig online een afspraak voor bij jou thuis.

Beleef Eijffinger

In onze winkels staan deskundige adviseurs voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Eijffinger

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De vestiging in Kruiningen zit om de hoek, dus ook de service als we daar een beroep op willen doen. Logisch om dan eerst daar te kijken of we kunnen slagen. Vaak lukt dat, soms niet. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en bereidwillig om te helpen, maar niet opdringerig. Op je gemak rondkijken is ook geen enkel probleem. We komen er graag...!
Tijdens lockdown tocht wat zaakjes kunnen regelen
Prima
Vloer met veel kleine foutjes gelegd. Plinten niet afgekit. Behang en deuren vuil gemaakt tijdens werkzaamheden. Plint keuken gebroken tijdens werkzaamheden.