Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Therdex Vloeren

Therdex

Therdex PVC vloeren ontstond in 2009; in de tijd dat PVC vloeren wat meer bekendheid kregen. Er werd volop gefocust op productontwikkeling met als doel om het verschil te maken op gebied van PVC vloeren. Vloeren die de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar overbrengen. Eén van de eerste ontwikkelingen bij Therdex waren de brede, lange planken, gevolgd door de collectie visgraatvloeren (de Herringbone Series). Snel daarop volgde de Hongaarse punt (de Chevron Series). Van Therdex mag variatie verwacht worden. Niet alleen de Chevron Serie ontstond maar ook een visgraat en brede plank in dezelfde lijn. Kortom: alle mogelijkheden om elke ruimte het juiste karakter te geven.

Het uitgangspunt van de Therdex PVC vloeren is altijd de meest natuurgetrouwe benadering van het gebruikte materiaal. Anders gezegd: de kleur, het materiaal en de afwerking (embossing) moet perfect op elkaar zijn afgestemd.

De voordelen van Therdex

  • Zeer natuurgetrouwe dessins
  • Breed toepasbaar
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Geen streepvorming
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Harde, matte PU-beschermingslaag
  • Aangename demping van het loopgeluid

Kom langs in één van onze winkels en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed advies gehad en het is fijn zoeken en overleggen. Mooi op tijd opgehaald, afspraak maken gaat altijd goed. Goed resultaat en prima afwikkeling.
Er wordt heel netjes en nauwkeurig gewerkt
Netjes, vriendelijk geholpen!
TMC adviseur was aardig, maar uiteindelijk als organisatie niet onderscheidend genoeg. Eerder selectie gordijnstoffen niet genoteerd, dus opnieuw door alle rekken. Daarom afspraak gemaakt, maar ook geen voorwerk qua interessante stalen gedaan door adviseurs. Had op zich fijn geweest. Wel zeer behulpzaam tijdens de afspraak en in de opvolging. Gordijnen besteld en wilden volgende bestelling doen voor gordijnen en behang. Tot exact dezelfde gordijnen met 20% elders te koop waren. Toch terug naar TMC en aangegeven dat we graag onze bestelling daar wilden doen, maar gingen helaas niet mee in de aangeboden korting elders. Scheelt ons honderden euro's, dus vandaar dat TMC een klant is verloren. Jammer, want had ze daar graag besteld als dank voor de aardige TMC adviseur.