Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Therdex Vloeren

Therdex

Therdex PVC vloeren ontstond in 2009; in de tijd dat PVC vloeren wat meer bekendheid kregen. Er werd volop gefocust op productontwikkeling met als doel om het verschil te maken op gebied van PVC vloeren. Vloeren die de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar overbrengen. Eén van de eerste ontwikkelingen bij Therdex waren de brede, lange planken, gevolgd door de collectie visgraatvloeren (de Herringbone Series). Snel daarop volgde de Hongaarse punt (de Chevron Series). Van Therdex mag variatie verwacht worden. Niet alleen de Chevron Serie ontstond maar ook een visgraat en brede plank in dezelfde lijn. Kortom: alle mogelijkheden om elke ruimte het juiste karakter te geven.

Het uitgangspunt van de Therdex PVC vloeren is altijd de meest natuurgetrouwe benadering van het gebruikte materiaal. Anders gezegd: de kleur, het materiaal en de afwerking (embossing) moet perfect op elkaar zijn afgestemd.

De voordelen van Therdex

  • Zeer natuurgetrouwe dessins
  • Breed toepasbaar
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Geen streepvorming
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Harde, matte PU-beschermingslaag
  • Aangename demping van het loopgeluid

Kom langs in één van onze winkels en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De geleverde gordijnen zijn prima. Het bestellen was lastig. De derde offerte gaf pas de juiste specificatie en ook de juiste prijs weer. Na levering kon slechts de helft van de gordijnrails worden opgehangen omdat de meegeleverde bevestigingen slechts voor de helft voldoende was. De rest is nagezonden.
Goede service
We zijn goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Alleen de levering van de stoel duurde wat lang, daar kon TMC niets aan doen. We zijn overigens steeds goed op de hoogte gehouden van wijzigingen in de levertijd. Kortom we zijn tevreden over TMC
Goede ervaringen met dit bedrijf, enige minpuntje is dat de leveringstijd erg lang was