Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Quick step donkere vloer
Quick Step tapijttegels

Laat je inspireren

De ontwerpteams van Quick Step volgen steeds de nieuwste trends op het gebied van mode, architectuur en design om ervoor te zorgen dat je de keuze hebt uit een uitgebreid aanbod van vloerdessins die zowel visueel prachtig als technologisch geavanceerd zijn. Zo ben je met een Quick Step laminaatvloer vandaag en in de toekomst verzekerd van het perfecte interieur.

Laat je adviseren

Kom langs bij de Quick Step specialist in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Onze adviseurs staan voor jou klaar om deskundig en persoonlijk advies te geven.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Quick Step

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Fijn en kundig geholpen
Zowel in de winkel, als bij het bezorgen en leggen van het vinyl, werden we netjes geholpen. Goed advies en de stoffeerders hebben keurig werk geleverd. Een minpuntje vonden wij het late tijdstip waarop het bericht kwam hoe laat de volgende dag de stoffeerders er zouden zijn. Dit was na half vijf, terwijl de stoffeerders de volgende morgen al om 8 uur aanwezig zouden zijn. De ruimte moest leeg zijn dus een wat vroeger bericht was welkom geweest.
Goede service
Hele aardige heren en erg netjes met hun werk. Namen al t afval weer mee en gingen niet eerder weg voordat alles geplaatst en opgeruimd was.