Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Diamond Cubes 1500x1000

Unieke designs & comfort

Moduleo

Moduleo onderscheidt zich van de concurrent door duurzaam te produceren, waardoor de vloeren gemakkelijk te onderhouden en te leggen zijn. Daarnaast hebben de vloeren van Moduleo unieke designs, comfort en sterke prestaties. Door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met het Moduleo-dealernetwerk, is Moduleo anders dan de rest. Daarnaast heeft Moduleo, in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen.

Moduleo is 100% Belgisch

De productie bevindt zich in Avelgem, België en is er op georganiseerd om op een zo verantwoord mogelijke manier te functioneren. Moduleo neemt tal van initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren of te recycleren. Vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn wordt jouw PVC vloer snel en op tijd geleverd.

Kom langs & ontdek de Moduleo vloeren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wij hebben een goede ervaring zowel over de producten, als de service. En zeer belangrijk een goede communicatie over geleverde producten. Wij hebben hier bijna alles gekocht van vloerbedekking, tot wanddecoratie. Een aanrader is om een goede woon styliste te nemen en gelukkig hebben ze die daar bij TMC. Al met al een zeer goede aanrader!!
Geweldig geholpen met de inrichting van ons nieuwe appartement. Dankzij Jacqueline Westerduin die met Sketchup kan lezen en schrijven zijn we ook tot een mooie roomdivder gekomen en hebben die via hun laten maken. Foutjes die helaas door de meubelmaker waren gemaakt werden zonder enig probleem opgelost. Johan Witte kreeg alles voor elkaar! Prima bedrijf met zeer sterke klantvriendelijkheid. Zie je weinig meer tegenwoordig!!!
In de winkel goed geholpen en snelle levering. Perfect gemonteerd.
We zijn tevreden over de aankoop.