Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Diamond Cubes 1500x1000

Unieke designs & comfort

Moduleo

Moduleo onderscheidt zich van de concurrent door duurzaam te produceren, waardoor de vloeren gemakkelijk te onderhouden en te leggen zijn. Daarnaast hebben de vloeren van Moduleo unieke designs, comfort en sterke prestaties. Door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met het Moduleo-dealernetwerk, is Moduleo anders dan de rest. Daarnaast heeft Moduleo, in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen.

Moduleo is 100% Belgisch

De productie bevindt zich in Avelgem, België en is er op georganiseerd om op een zo verantwoord mogelijke manier te functioneren. Moduleo neemt tal van initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren of te recycleren. Vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn wordt jouw PVC vloer snel en op tijd geleverd.

Kom langs & ontdek de Moduleo vloeren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
goede voorlichting omtrnt stof en onderhoud van de bank.
al 26 jaar zijn wij klant bij tmc zowel voor meubels als verf behang en aankleding van interieur ik denk dat dit genoegt zegt dat wij altijd terug keren naar de winkels van tmc
Mijn relaxstoel voor de feestdagen opgehaald hopelijk komt de stoel snel terug
Zeer klantvriendelijk ; denken mee en goede adviezen. Afspraken allemaal prima nagekomen. Efficient , nauwkeurig ,vakkundig en vriendelijk bij werkzaamheden in huis.