Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Diamond Cubes 1500x1000

Unieke designs & comfort

Moduleo

Moduleo onderscheidt zich van de concurrent door duurzaam te produceren, waardoor de vloeren gemakkelijk te onderhouden en te leggen zijn. Daarnaast hebben de vloeren van Moduleo unieke designs, comfort en sterke prestaties. Door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met het Moduleo-dealernetwerk, is Moduleo anders dan de rest. Daarnaast heeft Moduleo, in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen.

Moduleo is 100% Belgisch

De productie bevindt zich in Avelgem, België en is er op georganiseerd om op een zo verantwoord mogelijke manier te functioneren. Moduleo neemt tal van initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren of te recycleren. Vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn wordt jouw PVC vloer snel en op tijd geleverd.

Kom langs & ontdek de Moduleo vloeren

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Vriendelijke verkoper en mensen van de montage. Duidelijke informatie.
Geachte, Wij hebben bij jullie een hoekbank gekocht. Op alle gebieden zijn we zeer netjes geholpen zowel winkel al magazijn, nu blijkt alleen bij het ophalen van de bank dat er iets niet in orde is waar wij wel een keuze in kregen bij de verkoop. Ik ban vanaf jullie magazijn in Goes naar de winkel in Goes gereden en werd hier zeer netjes geholpen. Wij zouden op een later moment die dag terug gebeld worden wat ook netjes gedaan werd. Helaas werd ons probleem niet verholpen wat ons dan ook zwaar tegen viel. Maar om niet die ene zeurende klant te willen zijn hebben wij 2 andere winkels opgebeld en een verkoop gesprek gevoerd voor precies deze zelfde bank en bij het punt waar wij teleurgesteld zijn gevraagd hoe dit er in de werkelijkheid dan uit zou komen te zien. Daar kregen wij het antwoord zo als wij het ook voor ogen hadden na ons verkoopgesprek. In Goes kregen wij helaas het antwoord dat het is wat het is en als de bank zou staan wij er stik tevreden mee zouden zijn. Anders gezegd ontkennen van de gemaakte fout in onze ogen. Dit valt zwaar tegen vooral als we kijken dat we voor de rest op alle gebieden zo netjes geholpen zijn. Toen wij naar deze andere winkels ons probleem vertelde zijn we later door beide winkels terug gebeld omdat ze contact gezocht hebben met de leverancier om te vragen hoe het zit en wat blijkt... het was zo als wij verwacht hadden er was dus echt iets niet goed gegaan bij onze bank. Ik denk dat juist dit de punten zijn waar een klant tevreden gehouden kan worden zodat hij/zij terug keerd voor misschien wel een volgende verkoop. Aangezien wij nog een aantal aardige producten bij jullie gezien hebben zo als o.a. 4 eettafel stoelen zitten we toch dik in twijfel of we nog wel zaken willen doen met een bedrijf wat je voor je gevoel weg wimpeld bij een fout ipv het zoeken naar een oplossing waar beide partijen vrede mee hebben. Mvg.
Vanaf de oriëntatie tot de uitvoering en plaatsing van ons interieur, TMC dacht met ons mee. We zijn daarin heel fijn geholpen en geadviseerd door Corina. Was er wat dan kon je altijd bij haar terecht en zij zorgde dat het geregeld werd. Het resultaat: een prachtig ingericht huis waar we ons écht thuis voelen. Het past gewoon helemaal bij ons!
Goed advies gekregen, prima service, uitstekend allemaal!