Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Diamond Cubes 1500x1000

Unieke designs & comfort

Moduleo

Moduleo onderscheidt zich van de concurrent door duurzaam te produceren, waardoor de vloeren gemakkelijk te onderhouden en te leggen zijn. Daarnaast hebben de vloeren van Moduleo unieke designs, comfort en sterke prestaties. Door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met het Moduleo-dealernetwerk, is Moduleo anders dan de rest. Daarnaast heeft Moduleo, in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen.

Moduleo is 100% Belgisch

De productie bevindt zich in Avelgem, België en is er op georganiseerd om op een zo verantwoord mogelijke manier te functioneren. Moduleo neemt tal van initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren of te recycleren. Vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn wordt jouw PVC vloer snel en op tijd geleverd.

Kom langs & ontdek de Moduleo vloeren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goede ervaring. Traprenovatie gedaan. Goede service, fijn personeel. En een mooi eindresultaat
Contact met verkoop team zeer prettig. Planning maakt er een potje van. Mail gekregen met bevestiging plaatsen rolhor en shutters. Bij aankomst blijkt alleen de rolhor geplaatst te worden. Bij contact met de planning wordt mij verteld dat we geen uitnodiging hebben ontvangen voor het plaatsen van de shutters. Mijn man had hier vrij voor genomen dus dit betekent dat dit nog een keer een vrije dag kosts.
Valt weinig over te vermelden. Geen al te lange wachttijd, keurige levering.
Had een stang nodig voor mijn jaloezie en die is besteld geworden en prima gerapporteerd toen hij er was