Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
PVC Vloer Goes
PVC Goes Visgraat

Wat kies jij?

PVC Vloeren Goes

In onze winkel in Goes vind je een uitgebreid assortiment PVC vloeren. De PVC collectie biedt veel mogelijkheden en hierdoor is er voor iedere woonsituatie een passende PVC vloer. Of je nou op zoek bent naar PVC stroken of PVC tegels, bij TMC Goes vind je deze vloeren allemaal. Kom langs in onze winkels in Goes en laat je adviseren door deskundige adviseurs. Door eerlijk en persoonlijk advies zoeken we samen naar de PVC vloer die bij jou woonsituatie past.

Raak geïnspireerd

In onze winkel in Goes staan deskundige adviseurs voor jou klaar om samen te kijken welke PVC vloer het best bij jou woonsituatie past. Kom langs in de winkel en laat je inspireren.

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs
  • Verschillende legvormen mogelijk
  • Kan tussen bestaande plinten worden verwerkt
  • Sterk
  • Altijd egalisatie noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
PVC slaapkamer Goes
PVC Slaapkamer visgraat

Vloerverwarming voor PVC vloeren

Een PVC vloer is goed te combineren met vloerverwarming. Een PVC vloer geleidt de warmte van de vloerverwarming goed. Hierdoor is het rendement van de vloerverwarming hoog. Het nadeel hierbij is ook, wanneer de vloerverwarming uit gezet wordt, dat vloer ook sneller zal afkoelen dan andere vloeren. Onze adviseurs in de winkel in Goes weten precies welke voor- en nadelen PVC met vloerverwarming met zich mee brengt. Laat je daarom adviseren in onze woonwinkel in Goes.

PVC eetkamer Goes
Visgraat vloer Goes

PVC vloeren geschikt voor elke ruimte

Doordat het assortiment PVC vloeren zeer uitgebreid is, is het geschikt voor verschillende ruimtes. Zo zijn PVC vloeren te verkrijgen in vele patronen en kleuren. Zo kun je kiezen uit PVC tegels, PVC stroken, maar ook verschillende legpatronen zoals het visgraatpatroon. In onze winkel in Goes vind je gespecialiseerde adviseurs die je persoonlijk advies geven welke PVC vloer het best bij jou past.

TMC Vloeren Goes winkel
Adviseur PVC vloeren Goes

Elly

Een PVC vloer is sterk en is in verschillende legvormen mogelijk

Kom langs bij TMC Wonen in Goes voor jouw nieuwe PVC vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We hebben een matras en dekbed besteld. Matras had enige levertijd. Dekbed was snel geleverd maar voldeed niet aan onze verwachtingen, na wat heen en weer bellen en emailen zijn we netjes geholpen
Deskundig, vriendelijk en hulpvaardig. Meer kan een mens niet verlangen in deze tijd.
Prima!
Prima service