Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Musterring bank
Musterring donkere meubels

Wat kies jij?

Musterring Wonen & Slapen

Met Musterring weet je zeker dat je kwaliteit én design meubelen in huis haalt. De meubel collectie, met onder andere enorm handige en stijlvolle (wand)kasten en banken, van Musterring vindt je in onze woonwinkel in Kruiningen. Dé Beddenspecialist bij TMC Goes heeft een ruim assortiment slaapkamermeubelen van Musterring. Bekijk een aantal voorbeeld banken van Musterring in onze webshop of kom langs om de kwaliteit en het comfort te ervaren. Tot ziens in één van onze woonwinkels.

Beleef Musterring

In onze woonwinkels, in Bergen op Zoom en Kruiningen, staan deskundige adviseurs voor jou klaar om persoonlijk advies te geven welke meubels het best bij jouw woonsituatie passen. Kom langs en laat je adviseren.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Musterring

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zeer prettige ervaring in de winkel en de vloerbedekking is gelegd door een absolute vakman, die problemen meteen signaleerde en oploste, het was helemaal naar wens!
Samen met Dhr. J. Witte sr. alles uitgezocht en ons huis geheel voorzien van meubels, tapijt, behang, gordijnen en Duette rolgordijnen. Vakkundig geholpen vooral met de kleurkeuze.
Goede voorlichting. Prima meedenken.
Mijn jaloezieën na weken van vertraging, zijn ze geleverd en geplaatst, de koof moet nog steeds nageleverd worden, maar word daar helemaal niet van op de hoogte gehouden, en enkele houten laten zijn te lang, tussen de muren waardoor ze buigen.