Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Musterring bank
Musterring donkere meubels

Wat kies jij?

Musterring Wonen & Slapen

Met Musterring weet je zeker dat je kwaliteit én design meubelen in huis haalt. De meubel collectie, met onder andere enorm handige en stijlvolle (wand)kasten en banken, van Musterring vindt je in onze woonwinkel in Kruiningen. Dé Beddenspecialist bij TMC Goes heeft een ruim assortiment slaapkamermeubelen van Musterring. Bekijk een aantal voorbeeld banken van Musterring in onze webshop of kom langs om de kwaliteit en het comfort te ervaren. Tot ziens in één van onze woonwinkels.

Beleef Musterring

In onze woonwinkels, in Bergen op Zoom en Kruiningen, staan deskundige adviseurs voor jou klaar om persoonlijk advies te geven welke meubels het best bij jouw woonsituatie passen. Kom langs en laat je adviseren.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Musterring

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Onze ervaring met TMC wonen Bergen op Zoom is heel goed. Je wordt heel goed geluisterd wat je wilt en krijg dan hele specifieke uitleg oever wat zij vinden dat je zou kunnen doen. In ons geval was dat het uit kiezen van de PVC vloer en de kluer van de muren. Het advies wat de medewerksters ons gegeven hebben heeft geresulteerd in een fantastich resultaat waar wij heel blij mee zijn.
tevreden
Van binnenkomst winkel tot levering zeer tevreden
Goede info in de winkel. Vriendelijk personeel. Werklui netjes, Vriendelijk en prima werk geleverd. Planning, meedenkend en Vriendelijk. Kortom zeer tevreden.