Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Banken Collectie Bij TMC Wonen

Laat je inspireren

Heb je een nieuwe bank nodig voor je nieuwe woning of is je huidige bankstel aan vervanging toe? Kom dan zeker langs in één van onze showrooms in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Verspreid over onze winkels vind je banken in alle prijsklassen en in alle woonstijlen. Van hotel chique op maat tot betaalbaar design, je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. 

Ontdek het brede aanbod

In onze woonwinkels gaan onze adviseurs graag met jou op zoek naar de bank die perfect bij jou past! 

Bank Van Koinor
Phoenix Bank Van Koinor

Uitgebreid advies voor een optimaal zitcomfort

Het perfecte zitcomfort is iets heel persoonlijks. Het is afhankelijk van jouw lengte en jouw persoonlijke voorkeuren. Goed advies van adviseurs met kennis van zaken is dus heel belangrijk! Onze adviseurs vertellen je alles over de uitgebreide mogelijkheden. Kies jij voor een zitvulling met pocketveren of biedt koudschuim jou het beste comfort? En wat zijn dan de voor- en nadelen van de verschillende zitcomforts? Veel bankstellen bieden een scala aan aanvullende opties. Denk aan elektrische relaxfuncties, verplaatsbare hoofdsteunen en verschillende zithoogtes en zitdieptes. Wij denken graag met je mee over de opties die voor jou van meerwaarde zijn!

Bank Op Maat
Bank Van Henders & Hazel

Laat je meubel volledig op maat maken

Soms kan het zo zijn dat de reguliere banken collectie geen passende oplossing bieden voor jouw specifieke situatie. Bijvoorbeeld door jouw lengte kan je geen bank vinden die écht lekker zit. Of de bijzondere vorm van jouw woonkamer kan de reden zijn dat je geen bank kunt vinden die qua afmetingen goed past. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je gewoon op zoek bent naar unieks, iets wat je in de reguliere collectie niet terugvindt. Voor deze situaties kunnen wij oplossingen bieden door middel van onze meubelen op maat. Wij werken met leveranciers die tot op de centimeter maatwerk kunnen leveren. Zij maken de bank precies zoals jij hem wilt hebben of zoals één van onze adviseurs het op basis van jouw wensen heeft ingetekend in een 3D tekening van jouw woning. Voor maatwerk kun je ook terecht bij onze meubelstoffeerderijen in onze winkels in Goes en Bergen op Zoom. Onze meubelstoffeerders staan voor je klaar om kussens op maat te maken, bijvoorbeeld voor een eetkamerbank of erkerbank. Ook poefjes en hockers kunnen onze meubelstoffeerders maken en bekleden in iedere gewenste meubelstof.

Banken Bij TMC Wonen
Adviseur Banken

Jacqueline

Samen met jou stellen we de ideale bank samen

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe bank

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zeer klantvriendelijk en duidelijke communicatie vooraf
Leuke jongens die hun vak goed begrepen
Uitgebreid en dicers assortiment aanwezig in smaakvol winkel-interieur. Vriendelijke verwelkoming. Meedenkend, geduldig en geïnteresseerd , naar oplossingen zoekend ,personeel, dat in deze tijd uitzonderlijk, blijk geeft van kennis van zaken. ( Én indien níet helemaál op de hoogte, roepen ze beleefd een collega/familielid erbij) Kortom: zeér tevreden. En dit zowel in Goes als ook Kruiningen. Blij dat jullie er zijn !
Prettige omgang met monteur en wat een vakman!!!!