Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Otis Eetkamerstoelen Van XOOON
Marcel Eetkamerstoel Van Henders & Hazel

Bij TMC Wonen heb je op aankoop van een meubel twee jaar garantie en in het derde jaar vergoeden wij 50% van de kosten.

TMC Wonen is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit is een overkoepelende organisatie die ook standaarden voor garantietermijnen bepaald. TMC Wonen geeft bovenop deze standaard van twee jaar, extra garantie. Is je garantietermijn verlopen en heb je toch een vraag? Bel ons gerust, we vinden het belangrijk om je buiten de garantietermijn ook zo goed mogelijk te helpen. Afhankelijk van de vraag brengen we in overleg een deel van de kosten in rekening.

De garantievoorwaarden kunnen veranderen. Bekijk hier de meest recente garantievoorwaarden van CBW.

Naast de standaard garantievoorwaarden is een verlengde garantietermijn mogelijk bij bepaalde leveranciers. Deze leveranciers kiezen buitenom de standaarden voor een langere termijn. Wanneer je hier recht op hebt is er informatie verstrekt bij de aanschaf van je meubels.

Naast fabrieksgarantie is het mogelijk dat je op een zitmeubel een aanvullende garantie gekocht hebt. Deze garantie is alleen mogelijk voor zitmeubelen. Wanneer je hier voor gekozen hebt, heb je na de levering van de zitmeubelen een certificaat ontvangen. In dit geval kun je bij een manco aan het product direct de vraag neerleggen bij de organisatie die op het certificaat vermeldt staat. Deze organisatie zal je vraag verder in behandeling nemen. Kom je er niet uit? Bel dan gerust naar ons, wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag of wil je ons iets melden over je meubel? Zorg altijd dat je je klantnummer of ordernummer bij de hand hebt. We kunnen je dan zo snel mogelijk helpen, en dan doen we natuurlijk graag!

Bezoek onze winkels en ontdek de uitgebreide meubelcollecties