Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Inloopkast Cabinet Goes
Inloopkasten kledingkast

Op maat gemaakt

Cabinet maatwerk kasten

Op zoek naar dé perfecte kast? Overweeg dan de maatwerk kasten van Cabinet. Dit Duitse merk staat voor hoge kwaliteit en kan al jouw wensen omzetten in realiteit. Onze adviseurs in TMC Goes voorzien je graag van advies over de eindeloze mogelijkheden. Met een kast van Cabinet kies je voor een ruimtebesparende oplossing, door de maatwerk oplossing blijft er geen ruimte onbenut! De kasten worden ingebouwd door onze eigen vakmensen. Op deze manier ben je verzekerd van een vakkundige installatie én van een stijlvolle oplossing voor jouw woning.

Ontdek Cabinet

Ontdek de mogelijkheden van Cabinet maatwerk kasten in Goes. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om jou te inspireren en adviseren bij het kiezen van jouw maatwerk kast.

Kom langs in onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over maatwerk kasten van Cabinet

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
1) Enkele jaren geleden gordijnen gekocht die niet tegen zonlicht kunnen, niet goed voorgelicht. 2) Nieuwe gordijnen uitgezocht en korting gekregen. 3) Begin mei: gordijnen over +/- 6 wkn klaar 4) Begin augustus; na telefonisch navraag bleken de gordijnen na enig zoeken toch klaar. 5) Korting voor late levering gekregen, gordijnen gemonteerd (ze waren een beetje te lang)
Jongens hebben keurig gewerkt,tip vinyl naar boven dragen via lift en trap die krap zijn niet te veel vouwen,komen knikken in vinyl die er bijna niet uit te krijgen zijn.Als er bobbeltjes in een ruimte zitten proberen ze er gelijk uit te krijgen.
Ik heb hier niets aan toe te voegen
Na de negatieve ervaring met de leverancier van de vloer heeft TMC het top afgehandeld. Complimenten voor Aart-Jan die het probleem begreep.