Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Inloopkast Cabinet Goes
Inloopkasten Goes Cabinet

Op maat gemaakt

Cabinet maatwerk kasten

Op zoek naar dé perfecte kast? Overweeg dan de maatwerk kasten van Cabinet. Dit Duitse merk staat voor hoge kwaliteit en kan al jouw wensen omzetten in realiteit. Onze adviseurs in TMC Goes voorzien je graag van advies over de eindeloze mogelijkheden. Met een kast van Cabinet kies je voor een ruimtebesparende oplossing, door de maatwerk oplossing blijft er geen ruimte onbenut! De kasten worden ingebouwd door onze eigen vakmannen. Op deze manier ben je verzekerd van een vakkundige installatie én van een stijlvolle oplossing voor jouw woning.

Ontdek Cabinet

Ontdek de mogelijkheden van Cabinet maatwerk kasten in Goes. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om jou te inspireren en adviseren bij het kiezen van jouw maatwerk kast.

Kom langs in onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over maatwerk kasten van Cabinet

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Bij het inmeten van de screen, waren afspraken gemaakt hoe de electrischebegdrading zou lopen. Helaas hebben de monteurs hun eigen manieren gekozen. Hierdoor is de bedrading storend aanwezig.
Nadat onze zoon al zijn meubels bij tmc had gekocht en hier heel tevreden over was hebben wij onze nieuwe bank ook bij tmc gekocht . Ook de bezorgers keurig netjes en voorzichtig .
De proffesionaliteit is van hoog niveau, de vloeren die tot nu toe gelegd zien er perfect uit en de materialen die gebruikt worden zijn van goede kwaliteit
Vloer, luxaflex en gordijnen gekocht en geplaatst door TMC Wonen. Prettige verkoop, goede adviezen, geen haastwerk. Vakkundige medewerkers die alles netjes hebben geplaatst. Aan te bevelen.