Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
BHS Goes
BHS dressoir

Budget Home Store

Budget Home Store Goes: Bewust Betaalbaar. Op zoek naar goedkope meubels zoals een nieuw bankstel, eettafel of relaxfauteuil? Een nieuwe boxspring, linnenkast of tienerkamer? Het is allemaal te vinden bij Budget Home Store Goes XXL. Daarnaast zijn al onze artikelen online te bestellen. Kom gezellig langs in onze winkel of maak een afspraak.

De Budget Home Store collectie is verkrijgbaar in TMC WoonWenz in Goes. Deze vestiging is gelegen op de woonboulevard in Goes. Centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Beleef Budget Home Store Goes

Kom naar TMC WoonWenz in Goes en beleef Budget Home Store. Onze deskundige adviseurs staan hier voor jou klaar om persoonlijk advies te geven welke meubels het best passen bij jouw woonsituatie.

Kom langs bij TMC WoonWenz en ontdek Budget Home Store Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Verkoopster Rianne heeft ons een prima advies gegeven voor nieuwe stoelen. Het duurde erg lang voordat ze geleverd konden worden, maar daar kan TMC niets aan veranderen. Dat is nu overal zo. TMC heeft het goed van tevoren gecommuniceerd, wat prettig is, en de verwachte levertermijn is ook gehaald. De mannen die de stoelen kwamen brengen, hebben alles netjes voor ons uitgepakt en de verpakking meegenomen. Dat is service! We vinden de stoelen mooi, ze zitten lekker en de kwaliteit is goed. Aan te raden!
Fijn geholpen met het uitzoeken van de boxspring ,door de ervaren Hr. Tanis. Bezorging en het monteren van het bed, keurig en netjes, lekker vlot. En...... met een bakje koffie erbij, ook nog gezellig. vaste klant, Mevr. A van Mastrigt.
Vriendelijke en professionele bediening.
Klantvriendelijk goede advies