Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Budget Home Store Goes
Goes Budget home store meubels

Budget Home Store

Budget Home Store Goes: Bewust Betaalbaar. Op zoek naar goedkope meubels zoals een nieuw bankstel, eettafel of relaxfauteuil? Een nieuwe boxspring, linnenkast of tienerkamer? Het is allemaal te vinden bij Budget Home Store Goes XXL. Daarnaast zijn al onze artikelen online te bestellen. Kom gezellig langs in onze winkel of maak een afspraak.

De Budget Home Store collectie is verkrijgbaar in TMC WoonWenz in Goes. Deze vestiging is gelegen op de woonboulevard in Goes. Centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Beleef Budget Home Store Goes

Kom naar TMC WoonWenz in Goes en beleef Budget Home Store. Onze deskundige adviseurs staan hier voor jou klaar om persoonlijk advies te geven welke meubels het best passen bij jouw woonsituatie.

Kom langs bij TMC WoonWenz en ontdek Budget Home Store Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Alle afspraken zijn keurig op tijd en netjes uitgevoerd. Alleen het heeft wel lang geduurd,maar dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Meubelen bezorgd en geplaatst door vriendelijk en vrolijk personeel. Klein foutje in de factuur is na een mail snel opgelost. Helemaal tevreden.
Goed bedrijf wordt vriendelijke en goed geholpen mensen die er werken die weten goed wat ze doen en van de producten
Ik heb een plaid besteld als cadeau voor mijn vrouw's verjaardag. De levering dreigde niet op tijd te zijn voor haar verjaardag. Ik heb per mail gevraagd of het wel op tijd bezorgd kon worden. Door hun snelle reactie kwam het cadeau precies op tijd aan. Bravo voor hun service !