Bezoek onze winkels Offerte aanvragen
Bezoek onze winkels Offerte aanvragen
Meubels opnieuw stofferen
Meubelstoffeerderij

Kom naar TMC en laat je meubels (her)stofferen

Wil je jouw stoel laten bekleden door onze vakmensen in de meubelstoffeerderij Goes of Bergen op Zoom? Goede keus! We staan klaar om jouw stoel te voorzien van nieuwe stof en/of nieuwe vulling van de kussens. Daarnaast maken we, indien nodig, aanpassingen aan het frame. In de meubelstoffeerderij in Goes en de stoffeerderij in Bergen op Zoom geven onze vakmensen jouw meubel een tweede leven.

Geef je meubel een tweede leven

  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Jarenlange stoffeerervaring
  • Snelle service
  • Keuze uit duizenden stoffen
  • Vrijblijvende offerte
Meubels herstofferen
Herstoffering van meubels

Stoel laten bekleden

In de woonwinkels in Goes én Bergen op Zoom vind je onze meubelstoffeerderijen. Onze meubelstoffeerders staan klaar om jouw stoel opnieuw te bekleden. Zij hebben een gezamenlijke ervaring van maar liefst 25 jaar! Onze vakmensen bekleden o.a. stoelen, banken, fauteuils, relaxfauteuils en andere meubels. Als je jouw stoel laat bekleden in onze stoffeerderij dan kunnen we ook de kussens voorzien van nieuwe vulling en het frame aanpassen, indien gewenst. Denk hierbij aan het verstevigen of herstellen van het frame. Ook kunnen we in overleg het frame een nieuwe look geven door het een nieuwe kleur te geven (alleen mogelijk bij houten frames).

Herstofferen stoelen en banken

Bank opnieuw laten bekleden

In Goes en Bergen op Zoom stofferen we banken, (relax)stoelen, kussen etc! Heb je een bank die opnieuw gestoffeerd moet worden? Laat deze dan stofferen door onze meubelstoffeerders. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 25 jaar kunnen we ook de ingewikkelde klussen oppakken. Kom langs of vraag een vrijblijvende offerte op.

Kom langs in één van onze meubelstoffeerderijen