Bezoek onze winkels Offerte aanvragen
Bezoek onze winkels Offerte aanvragen
Herstoffering meubels Zeeland
Meubels herstofferen Goes

Shiyar

Meubelstoffeerderij Zeeland

De meubelstoffeerderij van Zeeland vind je bij TMC in Goes! Door middel van onze stoffeerderij geven wij gebruikte meubels een tweede kans. Zo kan je bijvoorbeeld je stoel of bank opnieuw laten bekleden. Dankzij onze ervaren vakmensen zorgen we er voor dat je meubel opnieuw bekleed, gevuld of gerepareerd wordt. Daarmee zijn we dé full-service stoffeerderij van Zeeland. Hiermee garanderen wij jarenlang zitplezier. Voor het stofferen van meubels kun je ook terecht bij onze stoffeerderij in Bergen op Zoom.

Meubelstoffeerderij Zeeland
Meubels herstofferen In Zeeland

Ammar

De meubelstoffeerders van TMC Goes

Onze vakmensen, Ammar en Shiyar, zijn gespecialiseerd in het herstofferen en uitvoeren van herstel- en reparatiewerkzaamheden van allerhande zitmeubelen. Denk hierbij ook aan het versterken van frames of het aanpassen van frames voor een verhoogd zitcomfort. Met een gezamenlijke ervaring van ruim 25 jaar heeft TMC Wonen voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Wil je dat jouw meubel door ervaren vakmensen én met een door jou uitgekozen stof wordt bekleed? Neem dan contact op met dé meubelstoffeerder van Zeeland bij TMC Goes.

Bezoek dé stoffeerderij van Zeeland

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Snelle service
  • Vrijblijvende offerte
  • Jarenlange stoffeerervaring
  • Keuze uit duizenden stoffen
Dé meubelstoffererij van Zeeland

Contact opnemen

Onze meubelstoffeerders zijn echte vakmensen die klaar staan om jouw meubel opnieuw te stofferen. Bezoek de meubelstoffeerder van Zeeland in Goes, of neem telefonisch contact op of via de mail.

Telefoonnummer: 0113224102
E-mailadres: meubelstoffering@tmcwonen.nl

Kom langs bij de stoffeerderij van TMC in Goes