Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Beddenspecialist Goes

Dé Beddenspecialist, bedden en matrassen

Een goed matras is belangrijk, omdat we ongeveer één derde van ons leven slapen. Deze tijd moeten we goed besteden, omdat een goede of slechte nachtrust invloed heeft op onze prestaties overdag. De Beddenspecialist geeft je een uitstekend slaapadvies, zodat je tijdens het slapen weer nieuwe energie kan opdoen voor de nieuwe dag. Een goed slaapsysteem kan immers een zeer positieve bijdrage leveren aan een goede nachtrust. Een slaapsysteem bestaat uit een matrasbedbodem en een hoofdkussen. Bij dé Beddenspecialist werken we daarom met verschillende topmerken en met het SlaapID meetsysteem. Dit blijkt een gouden combinatie te zijn. Doordat we het slaapgedrag op basis van feiten kunnen analyseren kunnen we een gegrond advies bieden. Breng een bezoek aan Johan Butijn in TMC Goes, dan ben je zeker van een goed slaapadvies.

Beddenspeciaalzaak Goes

Beddenspeciaalzaak Goes

Je kunt ons terecht een beddenspeciaalzaak noemen. In de ruime showroom gaan we in op de techniek van het slaapsysteem, waarbij we het belang van een goed slaapsysteem (dat wil zeggen het onderstel, een matras en kussen) aangeven. Voor een goede nachtrust is het van belang dat je een goede slaaphouding hebt. Een verkeerde slaaphouding zorgt voor een onrustige nacht, waardoor je niet uitgerust wakker wordt. In onze Beddenspecialist afdeling bij TMC Goes vind je veel bedden met matrassen waarop je kunt proefliggen. Nog veel belangrijker is om te kijken hoe je op dit moment slaapt en wat je eventuele klachten zijn. Jouw persoonlijk slaapgedrag brengen we in kaart middels het unieke meetsysteem SlaapID. Na een intake in de winkel kun je hier kosteloos en vrijblijvend 5 nachten mee slapen, waarna we je een persoonlijk bedadvies geven. Dit doen we door middel van het unieke SlaapID, deze kun je gratis en vrijblijvend uitproberen.

Een goede nachtrust zorgt voor een energievolle dag
Recycle punt Ducky Dons

Recycle punt Ducky Dons

Lever jouw oude kussens en dekbedden in bij TMC! Alle kussen en dekbedden die dons of veren bevatten leveren we in bij Ducky Dons. Hier worden de materialen gerecycled. Zo wordt dons en veren gebruikt voor de productie van nieuwe kussens en dekbedden en het andere materiaal krijgt een nieuwe leven als poetsdoeken of organische meststoffen.

Geef je kussen en dekbed een tweede leven door deze in te leveren bij TMC in Goes.

De betere bedden merken
Beddenspecialist Johan

Topmerken

Door samen te werken met de topmerken uit de slaapwereld laten we niks aan het toeval over. Deze merken hebben allen een toonaangevende reputatie en een jarenlange ervaring op het gebied van slaapsystemen. Bij TMC Wonen kan je de volgende merken vinden: SwissflexVandyck, Silvana, Kuperus, LeDorm, Hasena, Beddelicious en SLP. Hierdoor weten je zeker dat we je het beste van het beste kunnen aanbieden. Kom gerust eens langs bij TMC Goes en laat je voorlichten over de vele factoren die jouw nachtrust beïnvloeden en hoe de Beddenspecialist je hiermee kan helpen.

Maatwerk ledikant
Bed maatwerk

Maatwerk

Om een goede nachtrust te hebben is het noodzakelijk om een perfect slaapsysteem te hebben. Het is belangrijk dat het comfort van het matras, de ondersteuning van de bedbodem en de ondersteuning van het hoofdkussen volledig voldoet aan jouw wensen. Daarnaast is het belangrijk dat de afmetingen van de bedbodem, matras en hoofdkussen bij jou passen. Omdat wij deze zorg met je delen is het mogelijk om het slaapsysteem te laten maken in de door jouw gewenste afmetingen. Zo weet je zeker dat het slaapsysteem een positief effect heeft op jouw nachtrust.

Beddenspecialist SlaapID TMC Wonen

SlaapID

De beddenspecialist heeft, samen met een groep fysiotherapeuten, de SlaapID ontwikkeld. Met dit kleine apparaatje wat je om doet tijdens het slapen wordt inzicht verkregen in jouw slaapgedrag. Op deze manier kunnen we bepalen wat het beste matras voor jou is. Nadat je 3 nachten met dit apparaatje geslapen hebt kunnen wij in de winkel een aantal dingen aflezen dit zijn: Slaaphouding, Slaapbeweging, Slaapritme en het Slaapklimaat. Met deze gegevens gecombineerd met onze deskundigheid en een uitgebreide showroom kunnen wij het beste matras selecteren voor jouw slaapgedrag.

Kom langs bij de Beddenspecialist in Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed en er wordt tijd genomen voor de klant!
Eeerst lagen we in bed en nu ,op bed
Prettig contact gehad met verschillende medewerkers. Kortom goede service
heel goed geholpen