Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Sunmaster Screens donkergrijs
Sunmaster wit buitenzonwering

Sunmaster zonwering

Sunmaster staat al jaren garant voor een zeer goede kwaliteit zonwering en rolluiken. TMC Goes is Premium Dealer van Sunmaster. Mede daardoor kunnen wij in onze showroom in Goes veel producten en productmogelijkheden van de Sunmaster collectie tonen. Daarnaast kunnen wij hierdoor uitstekende garantiebepalingen bieden en kun je profiteren van mooie Sunmaster acties. De Sunmaster collectie bestaat uit: terraszonweringen, screens, uitvalzonweringen, serrezonweringen en rolluiken.

Kortom met Sunmaster ben je voor jaren verzekerd van een mooi product van Nederlandse bodem.
Lees meer over de buitenzonwering collectie bij TMC Wonen.

Laat je adviseren

Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je adviseren door deskundige adviseurs. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste buitenzonwering, die voldoet aan al jouw woonwensen.

Kom langs bij onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over Sunmaster

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De maat kast is op een deskundige manier geleverd en gemonteerd. Voldeed aan mijn verwachtingen.
Haha altijd mijn spullen voor de raambekleding bij tmc. Nog nooit klachten gehad en nette mensen die het komen plaatsen. Deze keer alleen jammer dat de levering extreem lang duurt
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van mijn parketvloer die zeer vakkundig gelegd is. De prijs- kwaliteit verhouding is prima. Een minpuntje was de communicatie met de planning. Tot tweemaal toe ben ik niet geïnformeerd en moest ik zelf achter het maken van afspraken gaan. Al met al ben ik zeer tevreden!!
Afspraken nagekomen. Tapijt goed en snel gelegd. Details (metalen strip, leveren van anti-vlekkenmiddel) opgevolgd. Wij zijn tevreden.