Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Sunmaster Screens donkergrijs
Sunmaster wit buitenzonwering

Sunmaster zonwering

Sunmaster staat al jaren garant voor een zeer goede kwaliteit zonwering en rolluiken. TMC Goes is Premium Dealer van Sunmaster. Mede daardoor kunnen wij in onze showroom in Goes veel producten en productmogelijkheden van de Sunmaster collectie tonen. Daarnaast kunnen wij hierdoor uitstekende garantiebepalingen bieden en kun je profiteren van mooie Sunmaster acties. De Sunmaster collectie bestaat uit: terraszonweringen, screens, uitvalzonweringen, serrezonweringen en rolluiken.

Kortom met Sunmaster ben je voor jaren verzekerd van een mooi product van Nederlandse bodem.
Lees meer over de buitenzonwering collectie bij TMC Wonen.

Laat je adviseren

Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je adviseren door deskundige adviseurs. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste buitenzonwering, die voldoet aan al jouw woonwensen.

Kom langs bij onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over Sunmaster

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De verkoop liep goed en de levering was op tijd en goede service.
We kwamen voor een bed en hebben bij passende vitrage tapijt behang en muurverf in goed overleg uitgezocht. We hebben ook al laminaat uitgekozen voor beneden.
Luxaflex hangt er prachtig bij
Hoe een best de adviseur deed ons nieuw gekochte bankstel te kopen, hoe een beetje jammer ea verder verliep. Het bankstel is keurig op tijd afgeleverd door de leverancier. Het was correct geweest als tmc even gebeld had of het allemaal correct was verlopen. Nu zijn wij niet de lastigste. Maar 5000 euro is toch geld Prachtige bank en precies volgens verwachting. Kan Tmc ook nog een salon tafel leveren? Die we nu hebben is te groot