Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Sunmaster rolluiken
Sunmaster wit

Sunmaster zonwering

Sunmaster staat al jaren garant voor een zeer goede kwaliteit zonwering en rolluiken. TMC Goes is Premium Dealer van Sunmaster. Mede daardoor kunnen wij in onze showroom in Goes veel producten en productmogelijkheden van de Sunmaster collectie tonen. Daarnaast kunnen wij hierdoor uitstekende garantiebepalingen bieden en kun je profiteren van mooie Sunmaster acties. De Sunmaster collectie bestaat uit: terraszonweringen, screens, uitvalzonweringen, serrezonweringen en rolluiken.

Kortom met Sunmaster ben je voor jaren verzekerd van een mooi product van Nederlandse bodem.
Lees meer over Buitenzonwering collectie bij TMC Wonen.

Laat je adviseren

Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je adviseren door deskundige adviseurs. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste buitenzonwering, die voldoet aan al jouw woonwensen.

Kom langs bij onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over Sunmaster

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Prima vakmensen en goede adviezen. Afspraken nakomen is 100%.
alles verliep lekker vlot de bestelling wanneer het geleverd zou worden enz. ik ben er heel tevreden over ook hoe het materiaal er uit zag. TMC wonen kan door iedereen aanbevolen worden.
De aflevering was NIET zoals gepland. Dat had ik van TMC niet verwacht na al mijn aankopen. Het resultaat, het slaapcomfort voldoet aan de verwachtingen, meer zelfs, die dhr. Buteijn mij beloofde. Helaas, dus ook bij TMC, gaat wel eens iets mis. Sans rancune! Hans van de Velde.
De showroom en de verkoop was prima. De installatie van de 2 banken was beneden de maat. De eronder geschroefde poten staan niet haaks en de middenpoot onder de 3,5 zits bank zat 3 cm los van de vloer.