Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Sunmaster Screens donkergrijs
Sunmaster wit buitenzonwering

Sunmaster zonwering

Sunmaster staat al jaren garant voor een zeer goede kwaliteit zonwering en rolluiken. TMC Goes is Premium Dealer van Sunmaster. Mede daardoor kunnen wij in onze showroom in Goes veel producten en productmogelijkheden van de Sunmaster collectie tonen. Daarnaast kunnen wij hierdoor uitstekende garantiebepalingen bieden en kun je profiteren van mooie Sunmaster acties. De Sunmaster collectie bestaat uit: terraszonweringen, screens, uitvalzonweringen, serrezonweringen en rolluiken.

Kortom met Sunmaster ben je voor jaren verzekerd van een mooi product van Nederlandse bodem.
Lees meer over de buitenzonwering collectie bij TMC Wonen.

Laat je adviseren

Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je adviseren door deskundige adviseurs. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste buitenzonwering, die voldoet aan al jouw woonwensen.

Kom langs bij onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over Sunmaster

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We gingen voor een bed. Maar slaapkamer moest verder ook nog ingericht worden. Doorgeleid naar medewerker van inrichting. Medewerkster dacht mee om de inrichting aan te passen aan het bed met behang tapijt gordijnen maar ook nog de verf er kunnen bestellen. Gelijk ook maar laminaat uitgezocht voor de woonkamer.
Optijd netjes gelegd en alles opgeruimd top
Anouk luistert goed en heeft leuke ideeën.
TMC verkoopt goede en mooie producten en het advies daarbij is prettig en duidelijk. ook de eventuele montage gebeurd prima en de communicatie daarover verloopt ook zeer duidelijk