Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Sunmaster Screens donkergrijs
Sunmaster wit buitenzonwering

Sunmaster zonwering

Sunmaster staat al jaren garant voor een zeer goede kwaliteit zonwering en rolluiken. Wij kunnen in onze showroom in Goes veel producten en productmogelijkheden van de Sunmaster collectie tonen. Daarnaast kunnen wij uitstekende garantiebepalingen bieden en kun je profiteren van mooie Sunmaster acties. De Sunmaster collectie bestaat uit: terraszonweringen, screens, uitvalzonweringen, serrezonweringen en rolluiken.

Kortom met Sunmaster ben je voor jaren verzekerd van een mooi product van Nederlandse bodem.
Lees meer over de buitenzonwering collectie bij TMC Wonen.

Laat je adviseren

Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je adviseren door deskundige adviseurs. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste buitenzonwering, die voldoet aan al jouw woonwensen.

Kom langs bij onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over Sunmaster

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goede advisering en snelle levering. Bedankt.
Mijn jaloezieën na weken van vertraging, zijn ze geleverd en geplaatst, de koof moet nog steeds nageleverd worden, maar word daar helemaal niet van op de hoogte gehouden, en enkele houten laten zijn te lang, tussen de muren waardoor ze buigen.
Contact met verkoop team zeer prettig. Planning maakt er een potje van. Mail gekregen met bevestiging plaatsen rolhor en shutters. Bij aankomst blijkt alleen de rolhor geplaatst te worden. Bij contact met de planning wordt mij verteld dat we geen uitnodiging hebben ontvangen voor het plaatsen van de shutters. Mijn man had hier vrij voor genomen dus dit betekent dat dit nog een keer een vrije dag kosts.
Goed