Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Buitenjaloezieën als ideale buitenzonwering

Buitenjaloezieën kantelen trapsgewijs en hierdoor blijft er altijd een goed zicht naar buiten en wordt het zonlicht geweerd. Buitenjaloezieën zijn dan ook de meest directe vorm van zonwering. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de jaloezieën bestand tegen ieder weertype. Verder worden de buitenjaloezieën op maat gemaakt en hierdoor is dit product de perfecte oplossing als buitenzonwering.

Raak geïnspireerd

Bij TMC Wonen vind je een uitgebreid assortiment buitenzonwering. Bezoek onze woonwinkel in Goes of Bergen op Zoom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Voor- en nadelen

  • Bestand tegen bijna iedere weertype
  • Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval
  • Meer privacy
  • Weinig onderhoud
  • Kunnen herrie maken of ramellen
Buitenlamellen

Buitenlamellen voor ieder weertype

Buitenlamellen zijn bestand tegen bijna ieder weertype. De lamellen kunnen namelijk, afhankelijk van het weer, omhoog getrokken of neergelaten worden. En de kantelhoek kan zo worden afgesteld dat het zonlicht direct buiten wordt gehouden. Ook zijn de buitenjaloezieën windvast, hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de buitenzonwering.

Buitenjaloezieën Op Maat Gemaakt
Specialist Buitenzonwering

Coen

Met buitenjaloezieën kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid lichtinval bepalen

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe buitenzonwering

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6489 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel in Goes. Had drie verschillende bestellingen gedaan, mocht zelfs uit de winkel een stoel meenemen om te kijken of deze goed in ons huis paste, daarna 6 stoelen, eetkamertafel, verhoogde keukentafel in dezelfde kleur en 4 bar stoelen besteld. Levertijd duurde een aantal weken, maar daarna kon ik alles bij het afhaalpunt op het industrie terrein ophalen. Bij 1 eetkamerstoel was de onderkant beschadigd ( waarschijnlijk tijdens het verpakken) maar was geen probleem om die om te ruilen. Dus al met al super tevreden over TMC!
We werden goed geholpen op zoek naar de juiste kleur en combinatie. Het leggen van de vloerbedekking is keurig gedaan.
Sunshitters het duurde wel lang maar nu hangen ze naar volle tevredenheid
Normaal altijd heel tevreden met de service van TMC, maar deze keer een echte tegenvaller. Speciaal iemand geregeld om de installateurs te ontvangen. Maar hét tijdslot van de installateurs klopte voor geen meter. Ze kwamen ongeveer 3 uur later na verloop van het tijdslot. Zonder enige communicatie naar de klant toe. Vertraging kan gebeuren, maar laat dan iets weten naar de klant toe. Installateurs hebben wel goed werk geleverd.