Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Buitenjaloezieën van Luxaflex

Buitenjaloezieën als ideale buitenzonwering

Buitenjaloezieën kantelen trapsgewijs en hierdoor blijft er altijd een goed zicht naar buiten en wordt het zonlicht geweerd. Buitenjaloezieën zijn dan ook de meest directe vorm van zonwering. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de jaloezieën bestand tegen ieder weertype. Verder worden de buitenjaloezieën op maat gemaakt en hierdoor is dit product de perfecte oplossing als buitenzonwering.

Raak geïnspireerd

Bij TMC Wonen vind je een uitgebreid assortiment buitenzonwering. Bezoek onze woonwinkel in Goes of Bergen op Zoom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Voor- en nadelen

  • Bestand tegen bijna iedere weertype
  • Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval
  • Meer privacy
  • Weinig onderhoud
  • Kunnen herrie maken of ramellen
Buitenlamellen tegen de zon

Buitenlamellen voor ieder weertype

Buitenlamellen zijn bestand tegen bijna ieder weertype. De lamellen kunnen namelijk, afhankelijk van het weer, omhoog getrokken of neergelaten worden. En de kantelhoek kan zo worden afgesteld dat het zonlicht direct buiten wordt gehouden. Ook zijn de buitenjaloezieën windvast, hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de buitenzonwering.

Buitenjaloezieën Op Maat Gemaakt
Specialist Buitenzonwering

Coen

Met horizontale buitenjaloezieën kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid lichtinval bepalen

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe buitenzonwering

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Afspraken netjes nagekomen
Fijn geholpen in de winkel, Thuis afspraak was top. De bezorging en plaatsen van gekochte meubels geen opmerking, goed
Alleen duurde het erg lang voor het geleverd werd. Waarschijnlijk kan TMC wonen hier niets aan doen, omdat de bank die we besteld hadden in het buitenland gemaakt wordt met stof uit een ander land. Ook de oorlog in Oekraïne speelde een rol bij de lange leveringstermijn.
We zijn op een prettige manier geholpen en zijn van deskundig advies voorzien. De levering verliep snel en correct. De gekochte kasten zijn goed gemonteerd. Al met al prima tevreden!!