Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Knikarmscherm Bij Terras

Optimaal genieten van het terras

Functie van een knikarmscherm

Een knikarmscherm wordt voornamelijk gebruikt als bescherming tegen de zon en de warmte. Door gebruik te maken van een zonnescherm met knikarm, behoud je ruimte in de tuin doordat het scherm aan de gevel is gemonteerd. Door een knikarmscherm kun je optimaal genieten van jouw terras door een fijne plek met schaduw te creëren die de zon en warmte tegenhoudt.

Bezoek onze woonwinkel in Bergen op Zoom of Goes en laat je hier informeren door een van onze adviseurs.

Optimaal zoncomfort en geschikt voor bijna iedere gevel

Voor- en nadelen

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Verlenging van de woning
  • Alleen een cassette wanneer het scherm dicht is
  • Geschikt voor bijna alle gevels
  • Gevoelig voor wind en regen
  • Zijdelinks zoninval
  • Lastig te monteren
Bediening Zonnescherm Met Knikarm

Elektrische bediening zonnescherm met knikarm

Bij TMC Wonen kun je zelf bepalen hoe jij je nieuwe zonnescherm met knikarm wilt bedienen, kies jij voor elektrische of handmatige bediening? Er zijn verschillende opties op het gebied van bediening, zo kun je kiezen voor een slingerstang, een afstandsbediening of een schakelaar.

Het is verstandig om iedere keer het zonnescherm naar binnen te doen na gebruik, hiervoor is elektrische bediening ideaal. Voor het gebruiksgemak kun je dan kiezen voor een opbouwschakelaar of een afstandsbediening. Wil je in de kosten besparen? Kies dan voor een slingerstang, hiermee rol je het knikarmscherm in.

Knikarmscherm Zeeland
Knikarmscherm Op Maat

Op maat gemaakt

Knikarmscherm op maat

Bijna iedere woonsituatie is anders en voor iedere woonsituatie is een ander zonnescherm met knikarm geschikt. De knikarmschermen worden op maat gemaakt, hierdoor kun je een verlengstuk van jouw woning creëren. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, zo kun je het scherm volledig naar smaak samenstellen.

Wil jij samen met een buitenzonweringadviseur jouw knikarmscherm samenstellen? Maak een afspraak in onze woonwinkel in Bergen op Zoom of Goes en bespreek alle mogelijkheden. Tijdens de afspraak zal je een op maat gemaakt advies krijgen, toegepast op jouw woonsituatie.

Advies Op Maat Buitenzonwering
Adviseurs Screens

Coen

Met een knikarmscherm kun je optimaal genieten van de zon en de warmte

Kom langs bij TMC Bergen op Zoom of Goes voor jouw nieuwe zonnescherm

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6138 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Er werd naar de leverancier gebeld om het product welke zij niet meer voorradig hadden alsnog te kunnen leveren. Tussentijds werd ik netjes op de hoogte gehouden! Helemaal top!
Goed geholpen bij het maken van keuze Horren.
Het leggen van de vloer is door een vakman gedaan die veel plezier in zijn werk had. Mooi gedaan. Wat betreft de planning, daar is nog ruimte voor verbetering. De communicatie naar " de klant" kan beter. Maar al met al, tevreden met het resultaat.
Ben heel blij dat win bij TMC terecht gekomen zijn. De meubels zijn super.