Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Knikarmscherm Bij Terras

Optimaal genieten van het terras

Functie van een knikarmscherm

Een knikarmscherm wordt voornamelijk gebruikt als bescherming tegen de zon en de warmte. Door gebruik te maken van een zonnescherm met knikarm, behoud je ruimte in de tuin doordat het scherm aan de gevel is gemonteerd. Door een knikarmscherm kun je optimaal genieten van jouw terras door een fijne plek met schaduw te creëren die de zon en warmte tegenhoudt.

Bezoek onze woonwinkel in Goes of Bergen op Zoom en laat je hier informeren door een van onze adviseurs.

Optimaal zoncomfort en geschikt voor bijna iedere gevel

Voor- en nadelen

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Verlenging van de woning
  • Alleen een cassette wanneer het scherm dicht is
  • Geschikt voor bijna alle gevels
  • Gevoelig voor wind en regen
  • Zijdelinks zoninval
  • Montage door vakmannen vereist
Bediening Zonnescherm Met Knikarm

Elektrische bediening zonnescherm met knikarm

Bij TMC Wonen kun je zelf bepalen hoe jij je nieuwe zonnescherm met knikarm wilt bedienen, kies jij voor elektrische of handmatige bediening? Er zijn verschillende opties op het gebied van bediening, zo kun je kiezen voor een slingerstang, een afstandsbediening of een schakelaar.

Het is verstandig om iedere keer het zonnescherm naar binnen te doen na gebruik, hiervoor is elektrische bediening ideaal. Voor het gebruiksgemak kun je dan kiezen voor een opbouwschakelaar of een afstandsbediening. Wil je kosten besparen? Kies dan voor een slingerstang, hiermee draai je het knikarmscherm in of uit.

Knikarmscherm Op Maat

Op maat gemaakt

Knikarmscherm op maat

Bijna iedere woonsituatie is anders en voor iedere woonsituatie is een ander zonnescherm met knikarm geschikt. De knikarmschermen worden op maat gemaakt, zodat deze altijd past bij jouw woonsituatie. Dankzij een knikarmscherm kan je jouw terrasgenot vergroten. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, zo kun je het scherm volledig naar smaak samenstellen.

Wil jij samen met een buitenzonweringadviseur jouw knikarmscherm samenstellen? Maak een afspraak in onze woonwinkel in Goes of Bergen op Zoom en bespreek alle mogelijkheden. Tijdens de afspraak zal je een op maat gemaakt advies krijgen, toegepast op jouw woonsituatie.

Terrasoverkapping
Adviseurs Screens

Coen

Geniet samen met je vrienden en familie van een koel terras

Kom langs bij TMC Goes of TMC Bergen op Zoom voor jouw nieuwe knikarmscherm

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
.
Net als in de winkel, super goed geholpen, heel vriendelijk. Tot de volgende keer Gr Annemarie
Klantvriendelijk personeel Bezorging meubels netjes op tijd Ik heb gewoon geen commentaar Alles was uitstekend geregeld Dank jullie wel Met vriendelijke groet Monique Koenraadt
We zijn zeer tevreden over zowel de voorbereiding, uitvoering als afwerking. De vloerder werkte erg verzorgd en professioneel.