Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bruine Zonneschermen
Luxaflex Buitenzonwering Zeeland

Types zonneschermen

Alle zonneschermen die worden verkocht in Zeeland zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Om ervoor te zorgen dat de zonneschermen precies passen bij jouw wensen hanteren wij maatwerk. Wij beschikken over diverse soorten functionele en stijlvolle schermen. Zo bieden wij knikarmschermen, uitvalschermen, maar ook elektrische schermen. Welk type scherm geschikt is voor jouw situatie is afhankelijk van de woning en jouw wensen. Zonneschermen zijn onder andere toe te passen als zonwering bij het terras of de serre. Daarnaast is het ook mogelijk ze te installeren bij jouw balkon of veranda. Vraag ons naar jouw mogelijkheden voor zonneschermen in Zeeland.

Raak geïnspireerd

Een ruim assortiment zonneschermen in Zeeland, vind je bij TMC Wonen. Kom eens langs in onze woonwinkel in Goes en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Voor- en nadelen

  • Effectieve warmtewering
  • Extra genieten van het buitenleven
  • Staat bloot aan weersomstandigheden
Buitenzonwering
Zeeland Buitenzonwering

Zonneschermen Zeeland

Een zonnescherm in Zeeland kopen? Vraag direct online een offerte aan. Monteren en onderhoud van de zonneschermen wordt gedaan door vakkundige en gediplomeerde installateurs. Nog niet zeker welk zonnescherm de beste oplossing is voor jou? Laat je informeren door onze specialisten, zij helpen je graag.

Zonneschermen Zeeland Buitenzonwering
Knikarmscherm Zeeland

Zonneschermen voor particulieren en bedrijven

TMC Wonen is naast gespecialiseerd te zijn in zonneschermen voor particulieren, ook specialist in zonwering voor bedrijven en kantoorpanden. In kantoorruimtes waar veel gewerkt word met laptops of computers is een goede zonwering van groot belang. Deze houden namelijk de felle zon van het beeldscherm zodat alles goed zichtbaar blijft. Daarnaast zorgen schermen ervoor dat ook in de warme zomermaanden het pand aangenaam koel is. Wat zorgt voor fijne werkomstandigheden. Ook voor horeca bedrijven bieden wij uitkomst met onze terras- en serrezonwering van bijvoorbeeld Luxaflex of Weinor. Neem contact op met TMC Project voor informatie over zakelijke of projectmatige toepassingen van zonneschermen in Zeeland.

Sunmaster 0577 BEW
Adviseur zonneschermen

Annemiek

Geniet van het buitenleven met zonneschermen op maat

Kom naar TMC Wonen in Goes voor jouw nieuwe zonneschermen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Heel erg goed een min puntje is dat de meubels later zijn aangekomen dan gepland
We zijn goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Alleen de levering van de stoel duurde wat lang, daar kon TMC niets aan doen. We zijn overigens steeds goed op de hoogte gehouden van wijzigingen in de levertijd. Kortom we zijn tevreden over TMC
Het ging zoals afgesproken
ziet er zeer netjes uit.