Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bruine Zonneschermen
Luxaflex Buitenzonwering Zeeland

Types zonneschermen

Alle zonneschermen die worden verkocht in Zeeland zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Om ervoor te zorgen dat de zonneschermen precies passen bij jouw wensen hanteren wij maatwerk. Wij beschikken over diverse soorten functionele en stijlvolle schermen. Zo bieden wij knikarmschermen, uitvalschermen, maar ook elektrische schermen. Welk type scherm geschikt is voor jouw situatie is afhankelijk van de woning en jouw wensen. Zonneschermen zijn onder andere toe te passen als zonwering bij het terras of de serre. Daarnaast is het ook mogelijk ze te installeren bij jouw balkon of veranda. Vraag ons naar jouw mogelijkheden voor zonneschermen in Zeeland.

Raak geïnspireerd

Een ruim assortiment zonneschermen in Zeeland, vind je bij TMC Wonen. Kom eens langs in onze woonwinkel in Goes en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Voor- en nadelen

  • Effectieve warmtewering
  • Extra genieten van het buitenleven
  • Staat bloot aan weersomstandigheden
Buitenzonwering
Zeeland Buitenzonwering

Zonneschermen Zeeland

Een zonnescherm in Zeeland kopen? Vraag direct online een offerte aan. Monteren en onderhoud van de zonneschermen wordt gedaan door vakkundige en gediplomeerde installateurs. Nog niet zeker welk zonnescherm de beste oplossing is voor jou? Laat je informeren door onze specialisten, zij helpen je graag.

Zonneschermen Zeeland Buitenzonwering
Knikarmscherm Zeeland

Zonneschermen voor particulieren en bedrijven

TMC Wonen is naast gespecialiseerd te zijn in zonneschermen voor particulieren, ook specialist in zonwering voor bedrijven en kantoorpanden. In kantoorruimtes waar veel gewerkt word met laptops of computers is een goede zonwering van groot belang. Deze houden namelijk de felle zon van het beeldscherm zodat alles goed zichtbaar blijft. Daarnaast zorgen schermen ervoor dat ook in de warme zomermaanden het pand aangenaam koel is. Wat zorgt voor fijne werkomstandigheden. Ook voor horeca bedrijven bieden wij uitkomst met onze terras- en serrezonwering van bijvoorbeeld Luxaflex® of Weinor. Neem contact op met TMC Project voor informatie over zakelijke of projectmatige toepassingen van zonneschermen in Zeeland.

Sunmaster 0577 BEW
Adviseur Buitenzonwering

Coen

Geniet van het buitenleven met zonneschermen op maat

Kom naar TMC Wonen in Goes voor jouw nieuwe zonneschermen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik heb gebeld voor een afspraak, kon gelukkig al na 2 dagen, vloertje leggen op de bovenverdieping. Erg goed gelegd.
Wij zijn enorm tevreden over de werkzaamheden die TMC bij ons verricht heeft. Het ziet er keurig uit, de mannen waren zeer vriendelijk en professioneel en er gebeurde niets zonder goed overleg. Wij raden TMC van harte aan!
Ontvangst in winkel was goed mochten een stoel meenemen om te kijken of die onder de tafel paste. Na bestelling duurde het lang voor we per mail een ontvangst bevestiging van de bestelling kregen. Heel vriendelijk personeel bij de aflevering.
Er was een probleem met de vloerbedekking, maar dat werd vlot en professioneel opgelost