Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Kunststof buitenzonwering Weinor

Een verlenging van jouw woning

Overkappingen

Zit jij het liefst het gehele jaar door buiten? Ontdek dan onze overkappingen, hiermee kun je op elk gewenst moment van je tuin genieten. Ook heb je gelijk een verlening van jouw woning en wordt de overkapping een tweede woonkamer.

Voor de terrasoverkappingen zijn er verschillende opties, kleuren en accessoires, zodat je een volledige tuinkamer kunt inrichten. Wil jij bijvoorbeeld glaswand elementen of een aluminium zijwand? Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkel in Goes en ontwerp jouw droomoverkapping.

Voor- en nadelen

  • Snel en gemakkelijk te plaatsen
  • Een groot deel van het jaar buiten zitten
  • Lange levensduur
  • Zonbescherming
  • Neemt veel ruimte in
  • Vermindering van privacy
Glazen overkapping

Overkapping op maat

Het is natuurlijk belangrijk dat de overkapping goed aansluit bij de woning, vandaar dat de overkapping op maat wordt gemaakt. Zo sluit deze perfect aan bij de inrichting en is het een verlengstuk van het huis. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, zo is er de keuze uit meer dan 200 framekleuren en is er de keuze uit veel LED-verlichting.

Wil jij samen met een adviseur jouw droomoverkapping maken? Maak een afspraak in onze woonwinkel in Goes en bespreek de mogelijkheden. Tijdens de afspraak zal je een eerlijk advies krijgen, toegepast op jouw woonsituatie.

Overkappingen Goes bij TMC
Adviseur Overkappingen

Coen

Voor bijna iedere woonsituatie is een overkapping mogelijk. Ontdek de opties bij ons in de winkel

Kom langs bij TMC Wonen voor een terrasoverkapping

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
In de winkel in Goes heel goed geholpen door Elly. Contact met de klantenservice altijd vlot en vriendelijk. Personeel allemaal erg behulpzaam en ook het personeel wat bij ons de vloer is komen leggen super vriendelijk en kundig!
Meedenkend vriendelijk geholpen.
Fijne medewerkers. Kwaliteit.
kwaliteit gegarandeerd en, prima uitleg een heel fijne aanrader voor de inrichting van uw woning.