Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Kunststof buitenzonwering Weinor

Een verlenging van jouw woning

Overkappingen

Zit jij het liefst het gehele jaar door buiten? Ontdek dan onze overkappingen, hiermee kun je op elk gewenst moment van je tuin genieten. Ook heb je gelijk een verlening van jouw woning en wordt de overkapping een tweede woonkamer.

Voor de terrasoverkappingen zijn er verschillende opties, kleuren en accessoires, zodat je een volledige tuinkamer kunt inrichten. Wil jij bijvoorbeeld glaswand elementen of een aluminium zijwand? Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkel in Goes en ontwerp jouw droomoverkapping.

Voor- en nadelen

  • Snel en gemakkelijk te plaatsen
  • Een groot deel van het jaar buiten zitten
  • Lange levensduur
  • Zonbescherming
  • Neemt veel ruimte in
  • Vermindering van privacy
Glazen overkapping

Overkapping op maat

Het is natuurlijk belangrijk dat de overkapping goed aansluit bij de woning, vandaar dat de overkapping op maat wordt gemaakt. Zo sluit deze perfect aan bij de inrichting en is het een verlengstuk van het huis. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, zo is er de keuze uit meer dan 200 framekleuren en is er de keuze uit veel LED-verlichting.

Wil jij samen met een adviseur jouw droomoverkapping maken? Maak een afspraak in onze woonwinkel in Goes en bespreek de mogelijkheden. Tijdens de afspraak zal je een eerlijk advies krijgen, toegepast op jouw woonsituatie.

Overkappingen Goes bij TMC
Adviseur Overkappingen

Coen

Voor bijna iedere woonsituatie is een overkapping mogelijk. Ontdek de opties bij ons in de winkel

Kom langs bij TMC Wonen voor een terrasoverkapping

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het is niet goedkoop maar goed advies gekregen en hele aardige mannen die kwamen inmeten en ophangen.
Normaal altijd heel tevreden met de service van TMC, maar deze keer een echte tegenvaller. Speciaal iemand geregeld om de installateurs te ontvangen. Maar hét tijdslot van de installateurs klopte voor geen meter. Ze kwamen ongeveer 3 uur later na verloop van het tijdslot. Zonder enige communicatie naar de klant toe. Vertraging kan gebeuren, maar laat dan iets weten naar de klant toe. Installateurs hebben wel goed werk geleverd.
Bij het kopen van de 3 bedden helaas weinig korting gehad, terwijl het om 3 boxsprings ging. Volgens de kinderen liggen ze wel erg fijn. Bij het plaatsen is een stopcontact geraakt en gescheurd. Helaas was hier geen melding van gemaakt. Bij aankoop was levering binnen korte tijd beloofd. Kinderen hebben maanden op de grond op matrassen geslapen na verhuizing.
Wij zijn op een fijne manier en met prima adviezen geholpen om tot keuzes te komen voor de volledige renovatie van onze woonkamer. In het vervolgtraject m.b.t. vloer, raambekleding en meubels is op een fijne manier alles geregeld en geleverd. Vriendelijke en professionele medewerkers over de vloer die de verschillende onderdelen voor hun rekening hebben genomen. We zijn zeer blij met het resultaat.