Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Rolluiken Zeeland bediening
Rolluiken Sunmaster

Wat kies jij?

Warmte en zonlicht buiten houden

De huidige rolluiken zijn toe aan vervanging of passen niet meer bij de woning? Of ben je op zoek naar goede zonwering? TMC Wonen biedt een uitgebreid assortiment rolluiken in Zeeland. Wij zijn specialist op het gebied van rolluiken in Goes. Voor persoonlijk advies bij het vinden van de passende zonwering staan onze adviseurs voor je klaar. Zowel in één van onze woonwinkels in Zeeland, als ook bij jou thuis.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkel in Goes hebben we een uitgebreide collectie buitenzonwering. Onze deskundige adviseurs vertellen je precies welke rolluiken er passen bij jouw woonwensen. Kom langs en laat je inspireren.

Voor- en nadelen

  • Effectieve warmtewering
  • Verhoogt de privacy
  • Grote systemen/profielen
  • Vakkundige montage noodzakelijk
Sunmaster Rolluiken
Collectie Buitenzonwering Rolluiken Zeeland

Types rolluiken

Ramen kunnen bekleed worden met diverse soorten bekleding. Eén hiervan is het gebruik van rolluiken voor buiten. Ze beperken de lichtinval, houden insecten buiten en geven je meer privacy. Een andere belangrijkste functie is het koel houden van de woning, oftewel rolluiken als zonwering. Rolluiken houden namelijk de warmte buiten, wat zorgt voor extra comfort in de zomermaanden. TMC Wonen heeft verschillende soorten rolluiken in het assortiment. Zo beschikken we over handbediende of elektrische rolluiken en over rolluiken op zonne-energie. Het elektrisch bedienen van rolluiken is erg gemakkelijk in gebruik. Eenvoudig de raambekleding openen of sluiten vanuit je luie stoel, bed of werkplek. Daarnaast vergroot het de veiligheid. Door het gebrek aan koorden is een elektrisch rolluik erg kindvriendelijk. Een bijkomend voordeel is dat ze dienen als woning inbraak preventie.

Bediening Rolluiken
Rolluik Deuren

Rolluiken kopen in Zeeland

Nog niet zeker welke rolluiken geschikt zijn? Onze adviseurs vinden samen met jou de best passende oplossing voor jouw raambekleding. Voor rolluiken in Zeeland kun je terecht de woonwinkel in Goes. Bezoek de winkel en bekijk de mogelijkheden van rolluiken. Of neem contact op en maak direct online een afspraak.

Sunmaster Rolluiken
Adviseur Rolluiken Zeeland

Coen

Rolluiken zorgen voor privacy en koelte in de woning

Kom langs bij TMC Wonen in Goes voor jouw nieuwe rolluiken

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het duurde lang voordat de stoelen arriveerde. Maar dit was van te voren gecommuniceerd
We zijn tevreden over de aankoop.
eerlijk
Tmc heeft mooi kwaliteit meubels. De service is heel goed. Bezorgen alles netjes en zetten het keurig in elkaar zonder rommel achter te laten.