Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bauwerk Parkett
Houten vloeren

Bauwerk vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit

Ben je opzoek naar een houten vloer? Dan heeft het uitgebreide assortiment van Bauwerk jou zeker wat te bieden. Bauwerk produceert houten vloeren, ook wel Parket vloeren van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden in hout soort, kleuren en structuur zijn eindeloos. Onze adviseurs adviseren je graag wat voor jouw de beste oplossing is. Uiteraard worden alle vloeren vakkundig gelegd door onze eigen vakmensen.

Beleef Bauwerk

Kom naar één van de woonwinkels en ontdek het uitgebreide assortiment van Bauwerk. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de juiste kleuren en structuren die passen bij jouw woonsituatie.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Bauwerk

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goede montage , alleen de communicatie verliep minder soepel als verwacht. De afspraak kwam na ons telefoon tot stand. Verder geen opmerkingen
De kennis over producten in de winkel is matig to slecht. Worden afmetingen verkocht die niet kunnen, electrische oplossing moet ander merk worden waarbij app connectie was vergeten. In contact met orderverwerking heel de order na moeten lopen en nog meerdere wijzigingen door moeten voeren..
Goede afspraken, vlotte levering en keurige bezorging.
Wij zijn bijzonder vakkundig, en fijn geholpen door alle medewerkers van TMC Goes maar in het bijzonder door Tirsa. Wat een warm bad heeft zij ons gegeven, geen enkele vraag was te veel. Ook met het aandragen van ideeën, kleuren, stoffen enz. wist zij voor ons de juiste snaar te raken, dat is vakmanschap !! Ook de levering en de "nazorg" was meer dan prima. Iedereen zet hier echt nog een stap extra ! Mocht er nog enige aarzeling zijn ? Twijfel n iet en ga het zelf ervaren en beleven !