Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bauwerk Parkett
Houten vloeren

Bauwerk vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit

Ben je opzoek naar een houten vloer? Dan heeft het uitgebreide assortiment van Bauwerk jou zeker wat te bieden. Bauwerk produceert houten vloeren, ook wel Parket vloeren van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden in hout soort, kleuren en structuur zijn eindeloos. Onze adviseurs adviseren je graag wat voor jouw de beste oplossing is. Uiteraard worden alle vloeren vakkundig gelegd door onze eigen vakmensen.

Bauwerk eiken houten vloer
Parket Bauwerk vlakken

Onderhoud

Hoe onderhoud ik een natuurlijk geoliede parketvloer van Bauwerk?

Het oliën van een houten parketvloer zorgt voor een beschermende laag tegen slijtage, vuil en vettigheid. Om de natuurlijke uitstraling van de vloer te behouden, is het belangrijk om deze laag regelmatig te reinigen en te onderhouden. Het normale, dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een stofzuiger en de Bauwerk Parketreiniger. Intensief reinigen en onderhoud, zoals het verwijderen van hardnekkige vlekken, vuil of oude onderlagen, wordt gedaan met Bauwerk Intensive Cleaner.

Beleef Bauwerk

Kom naar één van de woonwinkels en ontdek het uitgebreide assortiment van Bauwerk. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de juiste kleuren en structuren die passen bij jouw woonsituatie.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Bauwerk

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wanneer we uiteindelijk de prijs op de offerte nalopen komen we een energietoeslag tegen!! Serieus? Als of wij jullie energie gaan betalen middels een toeslag? Alsof onze energie rekening niet hoog is? Voelt als de spelregels veranderen wanneer het mijn beurt is en doe ik dus niet aan mee. Ondanks deze gekkigheid wel een mooie stoel aangeschaft en goed geholpen door de verkoopster.
Voor herhaling vat baar
Alles was prefekt geregeld juiste af spraken goed geregeld de juiste mensen met ervaring
Hebben de service en levering als prima ervaren.