Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Houten vloeren of parket
Houten Vloeren parket verschil

Het grote verschil tussen parket en een houten vloer is dat parket niet massief is. Een massieve vloer reageert sterk op luchtvochtigheid. Parket bestaat eigenlijk uit een toplaag van massief hout. De onderlagen zijn van multiplex of van vurenhout. Deze staan ook wel, respectievelijk, bekend als multiplank en lamelplank. Het mooie van een vloer waar echt hout bij gebruikt wordt, is dat deze leeft. Luchtvochtigheid reageert bijvoorbeeld op hout. Een massieve vloer zal daarom sterker reageren op luchtvochtigheid dan een vloer waarbij gebruik is gemaakt van andere onderlagen. Lees meer over de juiste luchtvochtigheid onderaan de Houten Vloeren pagina.

Houten vloeren en vloerverwarming

Wist jij al dat een houten vloer ontzettend goed geschikt is i.c.m. vloerverwarming? Doordat een houten vloer een natuur product is, houdt deze de warmte lang vast en wordt de warmte voelbaar uitgestraald. Voorwaarde is wel dat er sprake is van een goede vloerisolatie. Ontdek welke vloeren het meest geschikt zijn i.c.m. vloerverwarming.

Houten vloeren merken

Bij TMC Wonen in Goes en Bergen op Zoom vind je een uitgebreide houten vloeren assortiment en bijbehorende merken. De vloeren kunnen wij in diverse legpatronen door onze vakmensen laten leggen. In de houten vloeren afdeling vind je o.a. de merken Dennebos, Lieverdink en Bauwerk.

Kom langs bij de Houten Vloeren Specialist