Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Stalen Houten Vloeren Middelburg
Middelburg Houten Vloeren Realisatie

Natuurlijke vloer

Op zoek naar een houten vloer?

Voor prachtige houten vloeren, kom je langs bij de houten vloeren specialist van de regio Middelburg. TMC Wonen heeft verschillende vestigingen. In de woonwinkels Goes, slechts op 15 minuten rijden vanaf Middelburg, en Bergen op Zoom vind je een ruime houten vloeren afdeling. Doordat wij met eigen parketteurs werken ben je verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Een houten vloer laat je door onze vakkundige specialisten leggen! Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of laat je adviseren. Vraag een gratis interieuradvies aan.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij de houten vloeren specialist en laat je adviseren. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Bezoek de winkel in Goes en laat je inspireren.

Middelburg Parket Bauwerk
Kies voor een milieuvriendelijke vloer met een natuurlijke look
Houten vloer Middelburg leggen
Wist je dat wij ook parket renoveren?
Silva Floors Middelburg

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk (in welke mate afhankelijk van de afwerking)
  • Veel verschillende patronen mogelijk
  • Vele kleuren en afwerking types mogelijk
  • Zeer geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Milieubewuste en ecologisch verantwoorde vloer
  • Vlakke ondervloer noodzakelijk
  • Niet eenvoudig zelf te leggen
Houten Vloer Woonkamer
Donker Parket

Het verschil tussen houten vloeren en parketvloeren

TMC Goes is de specialist van houten vloeren (gemakkelijk te bereiken vanuit Middelburg). In de showroom vind je veel soorten houten vloeren. De houten vloeren zijn verkrijgbaar in massief parket, twee laags parket of drie laags parket. De ondervloer bestaat uit multiplex of vuren. De vloertypes zorgen voor een heerlijke warme uitstraling. Wil je een levendige, natuurlijke vloer? Kies dan voor een houten vloer.

Middelburg Lichte Houten Vloer
Houten Vloer Bauwerk

Luchtvochtigheid bij een houten vloer

Het is erg belangrijk om de luchtvochtigheid van je houten vloer in de gaten te houden. Wij raden dit zeker aan wanneer er buiten een droge lucht is en binnen de verwarming aangaat. Een optimale luchtvochtigheid zit tussen 50 en 60 procent. Meet dit met een betrouwbare hygrometer. Vraag hiervoor advies aan onze adviseurs. Stap binnen bij de houten vloeren specialist van Middelburg en omgeving en laat je goed informeren.

Merken

Vloer van hout
Adviseur houten vloer

Niels

Kies voor een milieuvriendelijke vloer met een natuurlijke look

Kom naar TMC Wonen Goes, op slechts 15 minuten vanaf Middelburg, voor jouw nieuwe houten vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
In de winkel zijn we goed en vriendelijk geholpen. De communicatie v.w.b. de planning verliep goed en de mensen die hebben behangen, geverfd en de vloerbedekking hebben gelegd waren fijne mensen. We zij dus tevreden.
De hele bovenverdieping is geëgaliseerd. Een paar dagen later zijn de PVC tegels gelegd. Dit heeft ons een prachtige, superstrakke vloer opgeleverd. Het resultaat is boven verwachting.
We werden heel goed en prettig geholpen. Het resultaat was een prachtig vloerkleed voor een mooie prijs. Als je voor kwaliteit gaat en goed geholpen wil worden moet je zeker aan TMC denken.
In de winkel op ons gemakje rond kunnen kijken, de medewerkers hadden ons natuurlijk wel al opgemerkt en gaven aan klaar te staan voor vragen. In de ruime showroom genoeg mooie eettafels en stoelen gezien en getest. Uiteindelijk erg fijn geholpen en geadviseerd, waardoor wij nu een super mooie eettafel en stoelen hebben! De levering liet even op zich wachten, 12 weken, maar dat is tegenwoordig overal. Fijn dat ze de meubels komen bezorgen en in elkaar zetten, en op de afgesproken tijd. Wij zullen zeker nog eens terugkomen.