Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
woonkamer hofstede raanhuis

Oer-Hollands meesterschap

Hofstede Raanhuis

Italiaans temperament en oer-Hollands meesterschap. Deze collectie nieuw- klassieke meubelen is gemaakt door een van de weinige meubelfabrikanten met vele maatwerk mogelijkheden. Zo is er ruimte voor individuele wensen in zowel zitmeubelen als kasten en tafels. Gecombineerd met de productie in eigen fabrieken binnen Nederland biedt deze collectie je alle ingrediënten voor een passend, hoogstaand en sfeervol interieur.

Italiaans temperament gecombineerd met oer-Hollands meesterschap
Hofstede Raanhuis header
Tafels Hofstede
Banken Hofstede

Kom langs bij TMC Wonen en ontdek de Hofstede Raanhuis collectie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het eerste contact om over dit project te praten gaf meteen een goed gevoel. Met Annelies (Bergen op Zoom) het hele project in kaart gebracht. Toen wij ons akkoord hebben gegeven om het project te starten hebben we een tijdpad gemaakt voor alle werkzaamheden en leveringen met start en einde project. We hadden te maken met één contactpersoon (Annelies) en dat is ons heel goed bevallen. Vele malen tijdens het tijdpad contact gehad met Annelies om te kijken of alles nog volgens de gemaakte afspraken ging. Al met al is TMC voor ons een goede keuze geweest.
Onze ervaring met TMC wonen Bergen op Zoom is heel goed. Je wordt heel goed geluisterd wat je wilt en krijg dan hele specifieke uitleg oever wat zij vinden dat je zou kunnen doen. In ons geval was dat het uit kiezen van de PVC vloer en de kluer van de muren. Het advies wat de medewerksters ons gegeven hebben heeft geresulteerd in een fantastich resultaat waar wij heel blij mee zijn.
Goed geholpen.
Alles binnen de termijn vakkundig geplaatst