Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Colors kast

Colors - Kasten op Maat

Iedere kamer van een woning heeft een ander karakter, uitstraling of afmeting. Op zoek naar een wandkast die past onder het verlaagde dak? Of een schoenenkast voor de smalle hal? Colors Kasten heeft ontelbare mogelijkheden wat betreft indeling, decor en het front van de kast. Geen kast is hetzelfde! Kasten op maat van Colors zijn er voor alle interieurs.

Jouw eigen idee, jouw eigen kast past bij deze op maat gemaakte oplossing voor elke kamer. Colors Kasten biedt schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten en woonkamerkasten aan naar jouw eigen idee.

inloopkast
schuifdeurkasten
Draaideurkasten
Schuine Kasten
Boekenkasten
Hoekkasten
Adviseur kasten Goes

Persoonlijk advies van onze experts

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met ├ęchte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Benieuwd hoe de Colors maatwerkkasten jouw interieur kunnen verrijken? Kom dan bij ons langs voor voorbeeldopstellingen of vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5474 beoordelingen
Onze vloer is netjes gelegd door Jan en Wouter. Er was gezegd 2 dagen is het klaar, de planning maakt er 1.5 dag van en tot slot zijn ze 2.5 dag bezig geweest, dat was wel jammer, maar het eind resultaat mag er wezen.
Van begin tot het eind prima service. Makkelijk is ook het contact via de app
Zeer tevreden!
Duidelijke uitleg. Goede en mooie producten