Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Colors kasten op maat

Colors - Kasten op Maat

Iedere kamer van een woning heeft een ander karakter, uitstraling of afmeting. Op zoek naar een wandkast die past onder het verlaagde dak? Of een schoenenkast voor de smalle hal? Colors Kasten heeft ontelbare mogelijkheden wat betreft indeling, decor en het front van de kast. Geen kast is hetzelfde! Kasten op maat van Colors zijn er voor alle interieurs.

Jouw eigen idee, jouw eigen kast past bij deze op maat gemaakte oplossing voor elke kamer. Colors Kasten biedt schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten en woonkamerkasten aan naar jouw eigen idee.

inloopkast Colors kasten
schuifdeurkasten wit Cabinet
Draaideurkasten
Op maat gemaakte kledingkasten Colors kasten
Boekenkasten in Kruiningen en Bergen op Zoom bij TMC
Hoekkasten
Adviseur kasten Goes

Persoonlijk advies van onze experts

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met ├ęchte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Benieuwd hoe de Colors maatwerkkasten jouw interieur kunnen verrijken? Kom dan bij ons langs voor voorbeeldopstellingen of vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Gebeld en gelijk service om het op te lossen!
Meedenken en inrichtingssuggesties geven, goede en ruime keuze van mooi meubilair en stoffering. Vriendelijk personeel. Kortom: een goede service.
We hebben een totaalplan laten maken, met een zeer verrassend resultaat. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, we zijn heel blij met het resultaat en door iedereen vriendelijk geholpen.
In het begin wat strubbelingetjes maar na een goed gesprek waren deze opgelost. Ben zeer tevreden met de producten en de kwaliteit. Ook zeer tevreden over de medewerkers die geweest zijn.