Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Colors kasten op maat

Colors - Kasten op Maat

Iedere kamer van een woning heeft een ander karakter, uitstraling of afmeting. Op zoek naar een wandkast die past onder het verlaagde dak? Of een schoenenkast voor de smalle hal? Colors Kasten heeft ontelbare mogelijkheden wat betreft indeling, decor en het front van de kast. Geen kast is hetzelfde! Kasten op maat van Colors zijn er voor alle interieurs.

Jouw eigen idee, jouw eigen kast past bij deze op maat gemaakte oplossing voor elke kamer. Colors Kasten biedt schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten en woonkamerkasten aan naar jouw eigen idee.

inloopkast Colors kasten
schuifdeurkasten wit Cabinet
Draaideurkasten
Op maat gemaakte kledingkasten Colors kasten
Boekenkasten in Kruiningen en Bergen op Zoom bij TMC
Hoekkasten
Adviseur kasten Goes

Persoonlijk advies van onze experts

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met ├ęchte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Benieuwd hoe de Colors maatwerkkasten jouw interieur kunnen verrijken? Kom dan bij ons langs voor voorbeeldopstellingen of vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Verkoop medewerkster was vriendelijk en behulpzaam, dacht mee, gaf tips. Ze vond het oprecht vervelend toen bleek dat de PVC vloer toch niet meer te leveren was. Deed haar uiterste best om tot een tweede keuze te komen, maar was hierin niet opdringerig. Afspraak gemaakt dat een vol pak ongeopend retour mocht komen. Omdat alles al betaald was kon dit alleen via een tegoed bon. Dit vond ik minder prettig, wel akkoord gegaan.
Meubelen, vaas met kunstbloemen stoelen en vloeren , het blijft genieten. Een TMC om naar terug te gaan.
Prima geholpen. Goede afspraken gemaakt en werk zeer goed gedaan.
Goed geholpen bij het maken van keuze Horren.