Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Colors kasten op maat

Colors - Kasten op Maat

Iedere kamer van een woning heeft een ander karakter, uitstraling of afmeting. Op zoek naar een wandkast die past onder het verlaagde dak? Of een schoenenkast voor de smalle hal? Colors Kasten heeft ontelbare mogelijkheden wat betreft indeling, decor en het front van de kast. Geen kast is hetzelfde! Kasten op maat van Colors zijn er voor alle interieurs.

Jouw eigen idee, jouw eigen kast past bij deze op maat gemaakte oplossing voor elke kamer. Colors Kasten biedt schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten en woonkamerkasten aan naar jouw eigen idee.

inloopkast Colors kasten
schuifdeurkasten wit Cabinet
Draaideurkasten
Op maat gemaakte kledingkasten Colors kasten
Boekenkasten in Kruiningen en Bergen op Zoom bij TMC
Hoekkasten
Adviseur kasten Goes

Persoonlijk advies van onze experts

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met ├ęchte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Benieuwd hoe de Colors maatwerkkasten jouw interieur kunnen verrijken? Kom dan bij ons langs voor voorbeeldopstellingen of vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies!

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Gebeld en gelijk service om het op te lossen!
Zeer goede vakmensen die mijn mooie vloer hebben gelegd
TMC adviseur was aardig, maar uiteindelijk als organisatie niet onderscheidend genoeg. Eerder selectie gordijnstoffen niet genoteerd, dus opnieuw door alle rekken. Daarom afspraak gemaakt, maar ook geen voorwerk qua interessante stalen gedaan door adviseurs. Had op zich fijn geweest. Wel zeer behulpzaam tijdens de afspraak en in de opvolging. Gordijnen besteld en wilden volgende bestelling doen voor gordijnen en behang. Tot exact dezelfde gordijnen met 20% elders te koop waren. Toch terug naar TMC en aangegeven dat we graag onze bestelling daar wilden doen, maar gingen helaas niet mee in de aangeboden korting elders. Scheelt ons honderden euro's, dus vandaar dat TMC een klant is verloren. Jammer, want had ze daar graag besteld als dank voor de aardige TMC adviseur.
Traploper en laminaat boven, gedaan door TMC perfect! Goed advies gehad over aankleding erker in woonkamer, maar dit was zo duur dat heb ik maar voorbij laten gaan. En een hele mooie kleur kalk verf samen uitgezocht, op kleur gemaakt door medewerker, ze mengde op gevoel de juiste kleur