Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Eetkamerstoel industrieel
Groene eetkamerstoel

Ontdek het brede assortiment

Voor nieuwe eetkamerstoelen moet je bij TMC Wonen zijn. In onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je een breed assortiment. Je vindt er eetkamerstoelen voor alle woonstijlen. Kom naar TMC WoonWenz in Goes voor een aantrekkelijk geprijsde collectie eetkamerstoelen. In onze winkels in Kruiningen en Bergen op Zoom vind je eetkamerstoelen van designmerken en eetkamerstoelen met een breeds scala aan aanvullende opties. 

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels bekijk je een uitgebreid assortiment collectie van eetkamerstoelen en krijg je het beste advies van onze adviseurs. Laat je online alvast inspireren en informeren.

Eetkamerstoelen cognac
Eetkamerstoel draaibaar

Match je interieur met je nieuwe eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen kunnen bepalend zijn voor de uitstraling van je interieur. Kies je voor moderne, industriële of juist eetkamerstoelen met een landelijke uitstraling? Bedenk ook goed in welke ruimte de eetkamerstoelen komen te staan. Is het een hele grote ruimte met een robuuste eetkamertafel? Let dan op dat je eetkamerstoelen niet te verfijnd zijn, waardoor de kans bestaat dat ze in het niet vallen. Andersom is het ook belangrijk om voor een kleine ruimte geen al te forse eetkamerstoelen te kiezen. Daardoor zou het geheel een te massieve uitstraling kunnen krijgen. Denk ook goed na over de kleurstelling: wil je matchen met de rest van je interieur of juist een contrast vormen? Wil je allemaal dezelfde eetkamerstoelen of ga je voor de mix & match wat kleur, model en uitvoering betreft? Onze adviseurs denken graag mee over een kleurstelling die goed matcht met jouw interieur!

Eetkamerstoelen met armleuning
Gele eetkamerstoelen

Ontdek de mogelijkheden

Het assortiment eetkamerstoelen van TMC Wonen biedt veel mogelijkheden om een stoel te vinden die perfect past bij jouw specifieke wensen. Ben jij iemand die graag met vrienden en familie aan tafel zit? En houd je van urenlang natafelen? Dan helpen wij jou graag met het vinden van een heerlijke eetkamerfauteuil, waarin je urenlang comfortabel kunt hangen. Stoelen met een zacht comfort zijn hiervoor uitermate geschikt. Ook aanvullende opties zoals armleuningen en een verstelbare rugleuning passen in dat geval helemaal bij jou. Maar als je regelmatig thuis werkt, of bijvoorbeeld graag aan tafel de krant leest, dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een eetkamerstoel met een actieve zit. Dan is het ook prettig als de verhouding in combinatie met de eettafel prettig is. Graag denken we me je mee over hoe jouw ideale eetkamerstoel er uitziet!

Eetkamerstoelen op wielen
Adviseur Eetkamerstoelen

Loes

Geniet nog meer van het tafelen dankzij een comfortabele eetkamerstoel

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe eetkamerstoelen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Vriendelijk personeel wordt altijd goed geholpen.
heel professioneel correcte levering en plaatsing een aanrader
Goed zo
een aantal zaken waren vooraf niet afgesproken, maar werden wel in de order bevestiging vermeld. Vervelend dat een rekenfout tot hogere kosten leidde. Uitvoering was verder prima.