Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Kobe gordijnstoffen

Kobe

Kobe Interior Fabrics biedt een uitgebreid assortiment van gordijn- en meubelstoffen aan. Kobe heeft een passie voor stoffen en wandbekleding. Het bedrijf staat voor innovatie en het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten. Kobe speelt internationaal al meer dan 40 jaar een belangrijke rol binnen de interieur-, design- en lifestyle branche. De organisatie heeft inmiddels ondernemingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, en het Verenigd Koninkrijk en de producten van Kobe worden in meer dan 50 landen gedistribueerd, door professionals en eindgebruikers gebruikt en in hoge mate gewaardeerd.

Collectie

Onze collectie bevat onder andere stoffen en gordijnen van Kobe. De meubel- en gordijnstoffen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je gemakkelijk jouw gewenste stijl en ambiance creëren.

Gordijnen
Verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen
Vitrage
Wandbekleding
Meubelstoffen
Licht doorlatende stoffen Kobe

Vrijblijvend interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welke stof of welk soort binnenzonwering je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend interieuradvies.

Kom langs bij TMC Wonen & ontdek de Kobe collectie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Keurige afhandeling van het aanschaffen en leggen tapijt. Afspraken over berekening hoeveelheden ging wat lastig. Dit terwijl alles zwart op wit stond. Na bellen wel rechtgezet.
Ze komen afspraken en verrichten goed werk
Betere uitleg door verkoopster Boekje met voorbeelden van de te kopen banken als die niet in winkel aanwezig zijn
Vriendelijk en behulpzaam