Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Rolgordijnen Luxaflex Woonkamer
Print Rolgordijnen Luxaflex

Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen van TMC Wonen zijn zorgvuldig samengesteld. Voor dit type gordijn wordt vaak gekozen in woonkamers of slaapkamers. Ze zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten en de ruimte koel te houden. Wanneer ze gevoerd zijn is het verduisterende en isolerende effect groter. Minder zonwerend zijn rolgordijnen die transparant zijn, deze bieden een lichte mate van privacy en lichtfiltering.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Of bekijk onze Luxaflex® Twist rolgordijnen. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd een rolgordijn wat past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Voor elk raam een rolgordijn op maat
  • Veel verschillende montagemogelijkheden
  • Eigen opgeleide vakmensen die het monteren
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Werkplek Rolgordijnen Luxaflex
Rolgordijnen In Keuken

Rolgordijnen op maat

Wij maken jouw rolgordijnen op maat. De opties waaruit een selectie gemaakt kan worden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van deze keuze. Zo heb je de mogelijkheid om kleur, dessin, materiaalsoort en ophangsysteem te kiezen. Na de selectie wordt alles opgemeten bij jou thuis. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Witte Rolgordijnen Design Onderlat
Close Up Duo Rolgordijn

Rolgordijnen in Zeeland

Nog niet zeker welke rolgordijnen het beste passen in jouw woning of pand? Of ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren. De TMC winkels vind je op meerdere locaties in Zeeland: Goes & Kruiningen. Daarnaast hebben we nog een woonwinkel in Noord-Brabant: Bergen op Zoom. Vanuit Terneuzen, Middelburg, Zierikzee, Hoogerheide, Brasschaat en Roosendaal ben je binnen een half uurtje in één van onze woonwinkels. Hier kun je terecht voor jouw complete interieur. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen.

Rolgordijnen Woonkamer Luxaflex
Adviseur Rolgordijnen

Elly

Rolgordijnen zijn mooi en functioneel

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Normaal altijd heel tevreden met de service van TMC, maar deze keer een echte tegenvaller. Speciaal iemand geregeld om de installateurs te ontvangen. Maar hét tijdslot van de installateurs klopte voor geen meter. Ze kwamen ongeveer 3 uur later na verloop van het tijdslot. Zonder enige communicatie naar de klant toe. Vertraging kan gebeuren, maar laat dan iets weten naar de klant toe. Installateurs hebben wel goed werk geleverd.
voor het plaatsen van de hor moest een stang voor het raam verwijderd worden..zeer goed gedaan en de hor paste perfect..heel blij mee
Idem
Electric stoel vervanging accu, prima geregeld.