Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Rolgordijnen Luxaflex Woonkamer
Print Rolgordijnen Luxaflex

Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen van TMC Wonen zijn zorgvuldig samengesteld. Voor dit type gordijn wordt vaak gekozen in woonkamers of slaapkamers. Ze zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten en de ruimte koel te houden. Wanneer ze gevoerd zijn is het verduisterende en isolerende effect groter. Minder zonwerend zijn rolgordijnen die transparant zijn, deze bieden een lichte mate van privacy en lichtfiltering.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd een rolgordijn wat past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Voor elk raam een rolgordijn op maat
  • Veel verschillende montagemogelijkheden
  • Eigen opgeleide vakmannen die het monteren
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Werkplek Rolgordijnen Luxaflex
Rolgordijnen In Keuken

Rolgordijnen op maat

Wij maken jouw rolgordijnen op maat. De opties waaruit een selectie gemaakt kan worden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van deze keuze. Zo heb je de mogelijkheid om kleur, dessin, materiaalsoort en ophangsysteem te kiezen. Na de selectie wordt alles opgemeten bij jou thuis. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Witte Rolgordijnen Design Onderlat
Close Up Duo Rolgordijn

Rolgordijnen in Zeeland

Nog niet zeker welke rolgordijnen het beste passen in jouw woning of pand? Of ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren. De TMC winkels vind je op meerdere locaties in Zeeland: Goes & Kruiningen. Daarnaast hebben we nog een woonwinkel in Noord-Brabant: Bergen op Zoom. Vanuit Terneuzen, Middelburg, Zierikzee, Hoogerheide, Brasschaat en Roosendaal ben je binnen een half uurtje in één van onze woonwinkels. Hier kun je terecht voor jouw complete interieur. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen.

Rolgordijnen Woonkamer Luxaflex
Adviseur Rolgordijnen

Elly

Rolgordijnen zijn mooi en functioneel

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De plaatsing van de roomdevider is matig verlopen. De nieuwe vloer is beschadigd. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Deze aankoop is helaas tot nu toe niet TMC-waardig verlopen.
goede middag met de DHR R Verhoeven mijn ervaring met jullie betreft best wel goed hoor een goed aankoop en goed aflevering bij mij thuis betref( tweezitsbank) Groetjes DHR R Verhoeven en een fijne werk middag nog jullie allemaal.
We zijn goed geholpen
Om te komen tot een keuze voor woninginrichting moeten verschillende stadia worden doorlopen. Oriëntatie- keuze - bestelling - uitvoering - afwikkeling. Over het algemeen: goede ervaring, maar let ook op correcte uitvoering qua planning en tijd.