Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Rolgordijnen Luxaflex Woonkamer
Print Rolgordijnen Luxaflex

Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen van TMC Wonen zijn zorgvuldig samengesteld. Voor dit type gordijn wordt vaak gekozen in woonkamers of slaapkamers. Ze zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten en de ruimte koel te houden. Wanneer ze gevoerd zijn is het verduisterende en isolerende effect groter. Minder zonwerend zijn rolgordijnen die transparant zijn, deze bieden een lichte mate van privacy en lichtfiltering.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd een rolgordijn wat past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Voor elk raam een rolgordijn op maat
  • Veel verschillende montagemogelijkheden
  • Eigen opgeleide vakmannen die het monteren
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Werkplek Rolgordijnen Luxaflex
Rolgordijnen In Keuken

Rolgordijnen op maat

Wij maken jouw rolgordijnen op maat. De opties waaruit een selectie gemaakt kan worden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van deze keuze. Zo heb je de mogelijkheid om kleur, dessin, materiaalsoort en ophangsysteem te kiezen. Na de selectie wordt alles opgemeten bij jou thuis. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Witte Rolgordijnen Design Onderlat
Close Up Duo Rolgordijn

Rolgordijnen in Zeeland

Nog niet zeker welke rolgordijnen het beste passen in jouw woning of pand? Of ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren. De TMC winkels vind je op meerdere locaties in Zeeland: Goes & Kruiningen. Daarnaast hebben we nog een woonwinkel in Noord-Brabant: Bergen op Zoom. Vanuit Terneuzen, Middelburg, Zierikzee, Hoogerheide, Brasschaat en Roosendaal ben je binnen een half uurtje in één van onze woonwinkels. Hier kun je terecht voor jouw complete interieur. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen.

Rolgordijnen Woonkamer Luxaflex
Adviseur Rolgordijnen

Elly

Rolgordijnen zijn mooi en functioneel

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Er is een mooie vloer geleverd
We hebben een keukenvloer laten plaatsen. Intake in winkel ging prima. Uitwisseling van offerte kwam op gang, een datum werd genoemd, maar de bevestiging van de klus verliep in eerste instantie niet goed doordat vanuit TMC-zijde niet het goede emailadres was ingetikt (gmai.com ipv gmail.com). Dat bleek toen ikzelf aan de bel trok omdat er op de genoemde dag niemand verscheen om de vloer te egaliseren. Verwarring dus. Alsnog werd een egaliseerder ingeroosterd, maar het leggen werd daardoor weken opgeschoven. Toen die datum in zicht kwam, werd ik opnieuw gebeld door afdeling planning of de vloer al geëgaliseerd was. Op de dag dat de vloer eenmaal gelegd ging worden, waren de leggers door een misverstand de vloer vergeten mee te nemen. Die werd door collega's alsnog gebracht. Eind goed, al goed. Want de vloer is prima gelegd. Mijn conclusie is wel dat het qua planning en zorg wel iets beter kan. Want: als iemand geen reactie geeft op een bevestigingsvraag, zoals in mijn geval gebeurde door jullie de mail niet goed hadden verwerkt, is een telefoontje van jullie zijde wel zo handig. Dan kwamen we er namelijk meteen achter dat er iets was misgegaan. Telefonisch heb ik al aangegeven dat mijn vrouw maanden geleden al via het formulier op jullie site een offerte-aanvraag heeft ingediend voor shutters. Tot op heden heeft ze daar geen antwoord op gekregen. Dat is niet heel sterk.
direct gereageerd op onze vraag per ,wil
Keurig volgens afspraak zijn de gordijnen gemaakt en opgehangen.