Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Rolgordijnen Luxaflex Woonkamer
Rolgordijnen Bij TMC Wonen

Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen van TMC Wonen zijn zorgvuldig samengesteld. Voor dit type gordijn wordt vaak gekozen in woonkamers of slaapkamers. Ze zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten en de ruimte koel te houden. Wanneer ze gevoerd zijn is het verduisterende en isolerende effect groter. Minder zonwerend zijn rolgordijnen die transparant zijn, deze bieden een lichte mate van privacy en lichtfiltering.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Of bekijk onze Luxaflex® Twist rolgordijnen. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd een rolgordijn wat past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Voor elk raam een rolgordijn op maat
  • Veel verschillende montagemogelijkheden
  • Eigen opgeleide vakmensen die het monteren
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Werkplek Rolgordijnen Luxaflex
Rolgordijnen In Keuken

Rolgordijnen op maat

Wij maken jouw rolgordijnen op maat. De opties waaruit een selectie gemaakt kan worden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van deze keuze. Zo heb je de mogelijkheid om kleur, dessin, materiaalsoort en ophangsysteem te kiezen. Na de selectie wordt alles opgemeten bij jou thuis. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Witte Rolgordijnen Design Onderlat

Rolgordijnen in Zeeland

Nog niet zeker welke rolgordijnen het beste passen in jouw woning of pand? Of ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren. De TMC winkels vind je op meerdere locaties in Zeeland: Goes & Kruiningen. Daarnaast hebben we nog een woonwinkel in Noord-Brabant: Bergen op Zoom. Vanuit Terneuzen, Middelburg, Zierikzee, Hoogerheide, Brasschaat en Roosendaal ben je binnen een half uurtje in één van onze woonwinkels. Hier kun je terecht voor jouw complete interieur. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen.

Rolgordijnen Woonkamer Luxaflex
Adviseur Rolgordijnen

Elly

Rolgordijnen zijn mooi en functioneel

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Alleen had ik gevraagd om mijn gegevens te bewaren. En dat was niet gebeurd. Moet er weer opnieuw gemeten worden, jammer. Ik dacht dat ik direct weer kon bestellen, wat er nog stond.
Al ruim 8 jaar hebben wij contact met TMC en een aantal bestellingen gedaan zoals gordijnen, Jasno Shutters en rolgordijn. TMC heeft een grote keuze, behulpzaam personeel, goede adviezen en top service!
Alleen duurde het erg lang voor het geleverd werd. Waarschijnlijk kan TMC wonen hier niets aan doen, omdat de bank die we besteld hadden in het buitenland gemaakt wordt met stof uit een ander land. Ook de oorlog in Oekraïne speelde een rol bij de lange leveringstermijn.
.