Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels

Plissé shades

Plissé shades is gemaakt van een gevouwen stof die zich uitstrekt wanneer het wordt uitgetrokken en zich weer samenvouwt wanneer het wordt ingetrokken. Het woord “plissé” komt uit het Frans en betekent “geplooid” of “gevouwen”.

Deze shades zijn populair vanwege hun elegante uitstraling en de vele opties die beschikbaar zijn om de stijl en functionaliteit van de shades aan te passen. Plissé shades kunnen worden gemaakt van verschillende stoffen zoals polyester, katoen, zijde en linnen, en kunnen worden geleverd in verschillende kleuren en patronen.

Bovendien kunnen de shades worden geleverd met verschillende bedieningsopties, zoals trekkoorden, kettingen of afstandsbedieningen, om het openen en sluiten van de shades zo gemakkelijk en handig mogelijk te maken.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd de juiste binnenzonwering die past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Plissé shades werken isolerend
  • Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval
  • Ontzettend weinig onderhoud nodig
  • In verschillende merken verkrijgbaar
  • Verschillende dessins beschikbaar
  • Stof kan niet worden gewassen
  • Maatwerk vraagt levertijd

Perfecte pasvorm

Plissé shades op maat

Bij het bestellen van plissé shades op maat kunt je kiezen uit verschillende opties, zoals de kleur en het patroon van de stof, het type bedieningssysteem, de afwerking van de randen en de grootte van de vouwen. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende soorten ramen, waaronder rechthoekige, ronde, schuine en dakramen, waardoor ze geschikt zijn voor vele soorten kamers en interieurs. Hierdoor kan je de shades helemaal afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en de stijl van jouw interieur. Na de selectie komen onze monteurs bij je thuis om de ramen op te meten. Vervolgens worden de shades op maat gemaakt en gemonteerd door onze monteurs.

Soorten plissé shades

Normale shades zitten wanneer gesloten altijd bovenaan en word van boven naar beneden dicht getrokken. Plissé Shades met top-down/bottom-up functie bieden de flexibiliteit om de shades van zowel boven als onderen te openen en te sluiten, waardoor je de controle hebt over de hoeveelheid lichtinval en privacy die je wilt. Met deze functie kan je de bovenkant van de shades openen om natuurlijk licht binnen te laten terwijl je de onderkant sluit om privacy te behouden. Of je kan de onderkant openen om te genieten van het uitzicht terwijl je de bovenkant gesloten houdt om direct zonlicht en schittering te verminderen.

Jaloezieën advies op maat

Wil je meer weten over welke shades het beste bij jouw woonsituatie passen? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je hier adviseren. Onze woonwinkels zijn te vinden in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. Hier kun je terecht voor een advies op maat en kunnen we de verschillende shades laten zien.

Adviseur Jaloezieën

Gerjanne

Plissé shades hebben een elegante uitstraling

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Bestelling en aflevering uitstekend verlopen
Uitstekend geholpen in de winkel in Bergen op Zoom. De uitvoering van de order is naar behoren uitgevoerd. In één GOED.
Wij zijn naar tevredenheid geholpen in de winkel en ook het thuisbezorgen verliep netjes. Ze monteerden de spullen al in de vrachtauto en namen het verpakkingsmateriaal netjes mee terug.
De trap is keurig netjes bekleed. Zeer tevreden over de afspraken en de afhandeling.