Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Plissé Gordijnen

Ontdek de collectie

Plissé Shades

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn op maat gemaakte binnenzonwering die zichzelf opvouwen bij het sluiten. De Plissé Shades geven de woonruimte een sfeervolle uitstraling en zijn uitermate geschikt voor in de woonkamer. De Plissé Shades worden op maat gemaakt en kunnen hierdoor volledig naar wens samengesteld worden.

Een standaard Plissé wordt van boven naar beneden dicht getrokken. Wanneer het is gesloten, zit het product altijd bovenaan het raam. Bij Plissé Shades met top-down/bottom-up kan de plisséstof aan de bovenzijde naar beneden worden gedaan. Hierdoor is het mogelijk om het product beide kanten op te bedienen.

Voor- en nadelen

  • Makkelijk te bedienen
  • Geschikt voor kunststof kozijnen
  • Dankzij Top Down / Bottom Up ideale lichtregulering
  • Veel dessin opties
  • Niet vochtbestendig
  • Niet geheel verduisterend
Plissé Shades Op Maat Gemaakt

Plissé Shades op maat gemaakt

De Plissé Shades kun je naar wens samenstellen en zijn in allerlei verschillende dessins en modellen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende typen stof: transparant, semi-transparant of verduisterend. Voor de bediening zijn er ook diverse mogelijkheden beschikbaar, zoals elektrische bediening en bediening met een koord, slingerstang, handgreep of schuifstok.

Verder zijn de Luxaflex® Plissé Shades in moderne en klassieke varianten verkrijgbaar. Wil je je woonruimte wat meer kleur en karakter meegeven? Kies dan voor een opvallende raambekleding met kleurrijke dessins.

Standaard Plissé Shades

Bezoek onze woonwinkels

Kom langs in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en laat je inspireren door onze uitgebreide collecties van binnenzonwering Luxaflex® waaronder de Plissé Shades. Onze adviseurs staan in de winkels voor jou klaar om een persoonlijk advies te geven op basis van jouw woonsituatie. Kom bij ons langs en laat je inspireren.

Binnenzonwering In Woonkamer
Adviseur Plisse Shades

Annelies

Plissé Shades zijn er in veel kleuren en maten, hierdoor past het bij iedere inrichting

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We zijn goed geholpen, de afspraken nagekomen. Zeer tevreden!
Bij het inmeten van de screen, waren afspraken gemaakt hoe de electrischebegdrading zou lopen. Helaas hebben de monteurs hun eigen manieren gekozen. Hierdoor is de bedrading storend aanwezig.
Product in de winkel besteld, kreeg daarbij een leveringsdatum,die goed klopte ,product opgehaald en betaald ging allemaal zonder problemen
Om te komen tot een keuze voor woninginrichting moeten verschillende stadia worden doorlopen. Oriëntatie- keuze - bestelling - uitvoering - afwikkeling. Over het algemeen: goede ervaring, maar let ook op correcte uitvoering qua planning en tijd.