Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Ontdek de collectie

Plissé Shades

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn op maat gemaakte binnenzonwering die zichzelf opvouwen bij het sluiten. De Plissé Shades geven de woonruimte een sfeervolle uitstraling en zijn uitermate geschikt voor in de woonkamer. De Plissé Shades worden op maat gemaakt en kunnen hierdoor volledig naar wens samengesteld worden.

Een standaard Plissé wordt van boven naar beneden dicht getrokken. Wanneer het is gesloten, zit het product altijd bovenaan het raam. Bij Plissé Shades met top-down/bottom-up kan de plisséstof aan de bovenzijde naar beneden worden gedaan. Hierdoor is het mogelijk om het product beide kanten op te bedienen.

Voor- en nadelen

  • Makkelijk te bedienen
  • Geschikt voor kunststof kozijnen
  • Dankzij Top Down / Bottom Up ideale lichtregulering
  • Veel dessin opties
  • Niet vochtbestendig
  • Niet geheel verduisterend

Plissé Shades op maat gemaakt

De Plissé Shades kun je naar wens samenstellen en zijn in allerlei verschillende dessins en modellen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende typen stof: transparant, semi-transparant of verduisterend. Voor de bediening zijn er ook diverse mogelijkheden beschikbaar, zoals elektrische bediening en bediening met een koord, slingerstang, handgreep of schuifstok.

Verder zijn de Luxaflex® Plissé Shades in moderne en klassieke varianten verkrijgbaar. Wil je je woonruimte wat meer kleur en karakter meegeven? Kies dan voor een opvallende raambekleding met kleurrijke dessins.

Bezoek onze woonwinkels

Kom langs in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en laat je inspireren door onze uitgebreide collecties van binnenzonwering Luxaflex® waaronder de Plissé Shades. Onze adviseurs staan in de winkels voor jou klaar om een persoonlijk advies te geven op basis van jouw woonsituatie. Kom bij ons langs en laat je inspireren.

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
In de winkel werd alle tijd genomen om tot een goede en verantwoorde keuze te komen voor de aanschaf van nieuwe eetkamerstoelen. Over de levering ben ik ook tevreden en kreeg daar nog duidelijke uitleg bij. Dus niet zomaar afgeven, er was voldoende ruimte om vragen te stellen.
De meneer die de pvc gelegd heeft, is heel netjes gedaan
Meubelen, vaas met kunstbloemen stoelen en vloeren , het blijft genieten. Een TMC om naar terug te gaan.
Buitengewoon fijn ontvangen, geholpen, begeleid. Ook het meedenken met het zoeken naar meubelen die konden voldoen aan mijn reumatische klachten was een buitengewoon fijne ervaring. Een dikke 10 krijgen jullie van ons.