Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex Duette Shades
Luxaflex Duette

Ontdek de collectie

Duette Shades

Luxaflex Duette, de naam (Duette) zegt het al: deze raambekleding is gemaakt van twee lagen stof. Deze twee lagen stof vormen samen een honingraatstructuur. Luxaflex Duette Shades zijn zacht, uniek en energie efficiënt en door deze unieke honingraatstructuur hebben ze een duurzame, geluiddempende en isolerende functie. Met de Luxaflex Duette Shades kun je namelijk de warmte reguleren in zowel de zomer als de winter. Dankzij de twee lagen stof, kan in de winter de kou buiten en de warmte binnen worden gehouden. In de zomer hebben de Duette Shades een isolerende werking, waardoor ze een positief effect hebben op de warmte.

De Luxaflex Duette Shades zijn verkrijgbaar in transparante, luchtdoorlatende of juist verduisterende stoffen. Daarnaast zijn er verschillende soorten bediening mogelijk, zoals elektrische bediening, handmatige bediening en bediening met een koord, slingerstang of schuifstok. Op die manier zijn de Duette Luxaflex Shades de ideale optie voor talloze verschillende soorten ramen van alle afmetingen.

Raak geïnspireerd

Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie Luxaflex Duette Shades. Deskundige adviseurs staan voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs en laat je inspireren.

Luxaflex
Duette Shades

Luxaflex Duette prijs

Bij TMC Wonen wordt jouw raam opgemeten en worden de Duette Shades van Luxaflex vervolgens gemonteerd door onze professionals, zo ben je altijd verzekerd van maatwerk. De Luxaflex Duette prijs is dan ook afhankelijk van de afmeting, kleur, het materiaal etc. Op basis daarvan berekenen wij de exacte prijs voor jou. Naast de Luxaflex Duettes hebben wij ook nog andere Luxaflex binnenzonwering in ons assortiment, zoals de Luxaflex Silhouettes en de Luxaflex Powerview. Ben jij benieuwd naar de prijs en op zoek naar deskundig advies? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Wij geven je persoonlijk advies en helpen jou graag bij het maken van de beste keuze!

Luxaflex duette shade

Luxaflex Duette kleuren

De Luxaflex Duette kleuren zijn eindeloos! Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen. Ga je bijvoorbeeld voor wit of crème? Of voor chique antraciet of zwart? Wij hebben voor al onze klanten een oplossing die past bij elke woonruimte. Ben jij benieuwd naar welke kleuren en modellen wij in de showroom hebben van de Luxaflex Duette Shades? Loop dan eens één van onze winkels binnen om inspiratie op te doen of maak een afspraak, zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren over welke kleur het beste bij jouw woonruimte past.

Collectie 2021
Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe Duette Shades collectie van 2021: ‘I love Duette Shades‘? Ontdek de nieuwe kleuren, texturen, patronen, uitgebreide maatvoeringen en het verduurzaamde productie proces.

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Ik ben een beetje laat maar wil toch nog even melden dat ik zeer te spreken was over de bezorgers van de meubels. In de winkel ook zeer behulpzaam.
Onduidelijk, medewerkers geven verschillende informatie.
Het meedenken en de oplossing, die mij geboden is om mijn krakende stoelen in te leveren en nieuwe stoelen te kopen met een behoorlijke korting, daar was ik zeer tevreden over. De kwaliteit van de stoelen is prima en ze zitten goed. Mijn schoondochter Marjo was zeer ontstemd over het feit, dat de bezorgers geen mondkapje droegen en ook niet aan mij gevraagd hebben of ik dit wilde!!
Zowel in de winkel, als bij het bezorgen en leggen van het vinyl, werden we netjes geholpen. Goed advies en de stoffeerders hebben keurig werk geleverd. Een minpuntje vonden wij het late tijdstip waarop het bericht kwam hoe laat de volgende dag de stoffeerders er zouden zijn. Dit was na half vijf, terwijl de stoffeerders de volgende morgen al om 8 uur aanwezig zouden zijn. De ruimte moest leeg zijn dus een wat vroeger bericht was welkom geweest.